Καλύτερες τοποθεσίες σκι κοντά στο Charlotte, Βόρεια Καρολίνα

Αν και το Charlotte προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικές χειμερινές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, η ίδια η πόλη δεν είναι πολύ ευνοϊκή για το σκι. Ευτυχώς, η Charlotte δεν είναι τόσο μακριά από τις περιοχές σκι της παγκόσμιας κλάσης στο βουνό Blue Ridge της Βόρειας Καρολίνας, ιδανική για ένα ταξίδι ημέρας ή Σαββατοκύριακου από την Queen City.

Αν σχεδιάζετε κάποια χειμωνιάτικη διασκέδαση το χειμώνα αυτό το Σάββατο, σκεφτείτε να κλείσετε ένα δωμάτιο, ιδιωτικό καταφύγιο ή καμπίνα σε ένα από τα φανταστικά θέρετρα και τις περιοχές σκι της περιοχής, καθένα από τα οποία προσφέρει στους επισκέπτες μια ποικιλία από χειμερινές δραστηριότητες όπως το σκι, snowboarding, πατινάζ στον πάγο, σωληνώσεις και ακόμη και μερικές περιηγήσεις με χιονοδρομικούς οδηγούς.

Περιηγηθείτε στον παρακάτω κατάλογο, ανατρέξτε στον ιστότοπο κάθε τοποθεσίας για ειδικές εκδηλώσεις και εκπτώσεις και επιλέξτε έναν από αυτούς τους προορισμούς για σκι - όλα μέσα σε τρεις ώρες από το Charlotte - για να μπορείτε να προγραμματίσετε και να κλείσετε την τέλεια απόδραση σας αυτό το χειμώνα.