Πώς να σχεδιάσετε ένα μήνα του μέλιτος στο Παρίσι

Αν δεν έχετε πάει ποτέ στο Παρίσι αλλά έχετε ονειρευτεί να περάσετε το μήνα του μέλιτος στη γαλλική πόλη του φωτός και αποφασίσετε ότι είναι καιρός να προγραμματίσετε να πάτε, είστε έτοιμοι για μια θεραπεία. Για αιώνες, οι λάτρεις συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει τόπος πιο ρομαντικό από το Παρίσι. Το φαγητό και το κρασί ... η τέχνη και η αρχιτεκτονική ... τα γοητευτικά ξενοδοχεία ... τα τεμπέληνα απογεύματα που βλέπουν οι καφέδες ... ακόμα και ο κομψός ήχος της γαλλικής γλώσσας είναι μεταξύ των αποπλάνων της πόλης.

Αλλά προετοιμαστείτε για ένα μήνα του μέλιτος στο Παρίσι. αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την απογοήτευση και να βελτιώσετε το ταξίδι.

Από πού να αρχίσω

  1. Αποφασίστε πότε να επισκεφθείτε το Παρίσι: Εάν είστε σαν τα περισσότερα ζευγάρια, θα θέλετε να πάρετε το γαμήλιο ταξίδι σας λίγο μετά το γάμο. Να γνωρίζετε ότι το Παρίσι είναι διαφορετικό σε κάθε εποχή και ότι ορισμένα γεγονότα όπως η εβδομάδα μόδας του Παρισιού (που πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο, τον Σεπτέμβριο και τον Ιανουάριο), το Γαλλικό Όπεν και το Φεστιβάλ Τζαζ του Παρισιού μπορεί να δυσχεράνουν την εξασφάλιση ενός δωματίου σε μια κορυφή ξενοδοχείο χωρίς πολύ προγραμματισμό. Έτσι επιλέξτε τις ημερομηνίες σας και προχωρήστε.
  2. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο στο Παρίσι: Με χιλιάδες ξενοδοχεία, που κυμαίνονται από κλασσικά έως υπερσύγχρονα, πώς επιλέγετε ένα από τα μέρη που πρέπει να περάσετε το μήνα του μέλιτος; Χάρη στο μετρό , η πόλη είναι σχετικά εύκολο να περάσετε, οπότε μην αισθάνεστε σαν να πρέπει να καταθέσετε στα Champs Élysées ή στη σκιά του Πύργου του Άιφελ αν έχετε προϋπολογισμό. (Ακόμα κι αν έχετε ένα καλά χρηματοδοτημένο μήνα του μέλιτος, προετοιμαστείτε για σοκ αυτοκόλλητο. Τα ξενοδοχεία του Παρισιού δεν είναι φθηνά.)
  1. Κράτηση πτήσης στο Παρίσι: Δύο διεθνή αεροδρόμια, Charles de Gaulle και Orly, εξυπηρετούν το Παρίσι. Και οι δύο είναι λιγότερο από 20 μίλια μακριά από το κέντρο του Παρισιού. Παρόλο που πολλές αεροπορικές εταιρείες φτάνουν στο Παρίσι, αξίζει κανείς να τις εξετάσει σε ταξίδι με ταξίδι μήνα του μέλιτος: Open Skies. Πετώντας από τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, DC στο Orly, αυτή η αεροπορική εταιρεία όλων των επιχειρήσεων προσφέρει άνετες και οικονομικά προσιτές θέσεις.
  1. Πάρτε τη διάθεση για το Παρίσι: Μερικές από τις πιο αγαπημένες ταινίες στον κόσμο, πολλές από αυτές ρομαντικές, έχουν τεθεί στο Παρίσι. Επιλέξτε από αυτές τις Top 10 Ρομαντικές Ταινίες για το Παρίσι, τη Γαλλία, για να δείτε την αίσθηση της γοητείας της πόλης.
  2. Μάθετε ένα μικρό γαλλικό: Μπορεί να φανεί σαν να παίζετε στο Παρίσι - εκτός από τους δυο σας - μιλάει Γαλλικά. Αλλά μπορείτε να μάθετε.
    • Το λεξιλόγιο για τα εστιατόρια του Παρισιού
    • Έχετε ένα iPhone ή άλλο smartphone; Μεταβείτε στο κατάστημα εφαρμογών σας, πληκτρολογήστε "Γαλλικά" και θα βρείτε διάφορες εφαρμογές γλώσσας που μεταφράζουν και μιλούν και μπορείτε να τις αγοράσετε για λίγα δολάρια. Λάβετε υπόψη iSpeak Γαλλικά, TripLingo Γαλλικά, και SpeakEasy Γαλλικά.
    • Τιμή, αλλά συνήθως επιτυχημένη με τους φοιτητές, η Rosetta Stone French διδάσκει μέσω του υπολογιστή σας και εργάζεται σε κινητές συσκευές.
    • Το Berlitz προσφέρει εικονικές αίθουσες διδασκαλίας.
  3. Εξετάστε την ντουλάπα σας: Η Haute couture ξεκίνησε στη Γαλλία και οι Γάλλοι σχεδιαστές όπως οι Coco Chanel, Christian Dior, Yves St. Laurent, Jean Paul Gaultier, Hedi Slimane, Azzedine Alaia και πολλοί άλλοι έχουν ντύσει τις πιο κομψές γυναίκες και άνδρες στον κόσμο . Τα ατελιέ τους στο Παρίσι και τα ναυαρχικά καταστήματα παραμένουν φάρους για τους καλύτερους ντυμένους. Ενώ τα ενδύματα μόδας είναι εκτός των τιμών των περισσότερων, οι κάτοικοι του Παρισιού εξακολουθούν να καταφέρνουν να αποσυρθούν με στυλ. Για να αποφύγετε την ταυτοποίηση ως τουρίστας, αφήστε τα σορτς σας, τα παντελόνια φορτίου, τα πάνινα παπούτσια και τα μπλουζάκια που φοριούνται ως εξωτερικά ρούχα. Αν θέλετε να αντιμετωπίζετε με σεβασμό, τα πακέτα σε υποτονικά χρώματα και σχεδιάζετε να προμηθεύετε με ένα ζαλισμένο κασκόλ.
  1. Προσανατολίστε τον εαυτό σας: Ακόμα και οι διάσημοι Παριζιάνοι είναι γνωστοί για να χτυπήσουν έναν χάρτη μια φορά σε μια στιγμή (προστίθενται νέοι δρόμοι και μερικές φορές παλιές αλλάζουν ονόματα), οπότε μην αισθάνεστε ανήσυχοι να το χρησιμοποιήσετε. Ένας άλλος καλός τρόπος για να πάρετε τα ρουλεμάν σας είναι να πάρετε μια περιήγηση με λεωφορείο Hop-on / Hop-off. Εκτός από τη λήψη της μεγάλης εικόνας, μπορείτε να δείτε το Παρίσι με τον δικό σας ρυθμό, να αποβιβαστείτε από το λεωφορείο και να κάνετε εκ νέου επιβίβαση στον ελεύθερο χρόνο σας μέσα σε 24 ή 48 ώρες.

Η Logistics

Εάν θέλετε να νοικιάσετε έναν ξεναγό, μπορείτε να κάνετε κράτηση από τον Viator για ένα ιδιωτικό αγγλόφωνο οδηγό.

  1. Προγραμματίστε τις αποστολές σας: Τι θέλετε να δείτε και να κάνετε όταν βρίσκεστε στο Παρίσι; Θαυμάστε τη Μονά Λίζα στο Λούβρο; Δείτε την πόλη από την κορυφή του Πύργου του Άιφελ; Περπατήστε στα Champs Élysées; Πλοηγηθείτε στον Σηκουάνα σε ένα μπουκάουμ; Περπατήστε σε ένα καφέ και οι άνθρωποι παρακολουθούν; Μπορείτε να τα κάνετε όλα!
  1. Ενώ πιστεύω ότι πρέπει να αφήσετε αρκετό ελεύθερο χρόνο στο Παρίσι, υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί για τον προγραμματισμό ορισμένων δραστηριοτήτων μπροστά από το χρόνο. Ο θυρωρός του ξενοδοχείου μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσει. Εάν προτιμάτε να το κάνετε πριν πάτε, αυτά είναι μεταξύ των απολαύσεων του Παρισιού ένα ζευγάρι μπορεί να κάνει κράτηση εκ των προτέρων:

    • Δείπνο Πύργου του Άιφελ και Κρουαζιέρα ποταμού Σηκουάνα
    • Παρίσι για το Λούβρο
    • Εκδρομή Παλάτι και Κήποι των Βερσαλλιών
  2. Διευθέτηση Αεροδρομίου: Φτάνοντας στο Παρίσι μετά από μια μακρά πτήση, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να τονίσω πώς να φτάσετε από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο σας. Η μεταφορά των αποσκευών στις αμαξοστοιχίες μπορεί να είναι δύσκολη και τα ποσοστά ταξί είναι απότομα. Η προκαθορισμένη παραλαβή από το αεροδρόμιο μπορεί να είναι μια πιο προσιτή επιλογή. Για μια λογική τιμή, ένας επαγγελματίας οδηγός θα σας συναντήσει στο αεροδρόμιο, θα φορτώσει τις τσάντες και θα σας παραδώσει σε ένα κεντρικό ξενοδοχείο.

Ταξιδέψτε έξω από το Παρίσι

  1. Εξερευνήστε την Ευρώπη Πέρα από το Παρίσι: Το Παρίσι είναι μια συναρπαστική και ρομαντική πόλη στο μήνα του μέλιτος, αλλά δεν είναι το μόνο μέρος στη Γαλλία που αξίζει να επισκεφθείτε. Εάν έχετε το χρόνο, σκεφτείτε να συνδυάσετε την επίσκεψή σας στο Παρίσι με μία σε άλλες γαλλικές τουριστικές περιοχές ή ακόμα και να περάσετε μια εβδομάδα σε ένα ταξίδι με φορτηγίδες μέσα από τη Βουργουνδία.
  2. Το Παρίσι, επίσης, δεν είναι το μόνο μέρος της ηπείρου που απευθύνεται στους εραστές. Αν και μπορείτε να βρείτε φτηνές πτήσεις , ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος να ταξιδέψετε είναι το τρένο υψηλής ταχύτητας. Σκεφτείτε αυτά τα ταξίδια μέσω των τρένων Eurostar της σιδηροδρομικής Ευρώπης που μπορούν να σας οδηγήσουν στο Λονδίνο σε λιγότερο από δυόμισι ώρες και στις Βρυξέλλες σε λιγότερο από μιάμιση ώρα.

Ο, τι χρειάζεσαι