Τι να κάνετε όταν το TSA βρίσκει ένα απαγορευμένο αντικείμενο στη τσάντα μεταφοράς

Ακόμη και οι πιο έμπειροι ταξιδιώτες περιστασιακά ξεχνούν να ελέγξουν τις αποσκευές τους για αντικείμενα απαγορευμένα από τη διοίκηση ασφάλειας μεταφορών (TSA). Αν φτάσετε στο σημείο ελέγχου ασφαλείας και οι πράκτορες της TSA βρουν ένα μαχαίρι τσέπης, Leatherman ή ένα ψαλίδι στη σακούλα σας, τι μπορείτε να κάνετε;

Πρέπει να μετατρέψω το Απαγορευμένο στοιχείο μου;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση εξαρτάται από το πού βρίσκεστε και πόσο χρόνο έχετε.

Ακολουθούν μερικές επιλογές που πρέπει να εξετάσετε.

Ρωτήστε τον αντιπρόσωπο της TSA εάν μπορείτε να επιστρέψετε στον μετρητή ελέγχου για να βάλετε το στοιχείο σας στις ελεγμένες αποσκευές σας

Αυτή η επιλογή θα λειτουργήσει μόνο εάν η αεροπορική εταιρεία σας είναι πρόθυμη να τραβήξει την τσάντα σας, εάν το εν λόγω στοιχείο επιτρέπεται σε ελεγμένες αποσκευές και εάν έχετε αρκετό χρόνο πριν την πτήση σας. Η απώλεια της πτήσης σας για να αποφευχθεί η μετατροπή σε ένα ανέξοδο στοιχείο, όπως ένα μαχαίρι τσέπης ή ένας αναπτήρας, μπορεί να μην είναι προς το συμφέρον σας. ( Συμβουλή: Αν τυχαίνει να έχετε μια επιπλέον τσάντα μαζί σας και η τσάντα σας έχει κλείσιμο με φερμουάρ, θα μπορούσατε να τοποθετήσετε το απαγορευμένο αντικείμενο σε αυτήν την τσάντα, υποθέτοντας ότι μπορεί να ελεγχθεί. Προσθέστε ένα ρούχο ή κάτι άλλο από τη μεταφορά σας αποσκευές και ελέγξτε την τσάντα. Μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε μια ελεγμένη χρέωση τσάντα για να το κάνετε αυτό.)

Πάρτε το στοιχείο στο αυτοκίνητο σας

Και πάλι, θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να λειτουργήσει αυτή η επιλογή, ειδικά αν έχετε σταθμεύσει μακριά από το κτίριο του τερματικού σταθμού.

Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αφήσετε το αντικείμενο σε πολύ ζέστη ή κρύο ενώ βρίσκεστε μακριά.

Δώστε το στοιχείο σε κάποιον άλλο για φύλαξη

Μεταφέρετε το αντικείμενο σας σε κάποιον άλλο, όπως το άτομο που σας έφερε στο αεροδρόμιο. Αυτή η επιλογή θα λειτουργήσει μόνο αν το άτομο που σας απομακρύνει εξακολουθεί να βρίσκεται στο αεροδρόμιο ή είναι αρκετά κοντά για να επιστρέψει στο τερματικό.

Απευθυνθείτε στο σπίτι

Ορισμένοι αερολιμένες των ΗΠΑ και του Καναδά έχουν ταχυδρομικά γραφεία σε έναν ή περισσότερους τερματικούς σταθμούς. Αυτή η επιλογή θα λειτουργήσει μόνο αν το ταχυδρομείο είναι ανοιχτό όταν βρίσκεστε στο αεροδρόμιο, έχετε χρόνο να βρείτε το ταχυδρομείο και να στείλετε ταχυδρομικά το στοιχείο σας και έχετε προμήθειες αλληλογραφίας στο χέρι. Άλλα αεροδρόμια προσφέρουν περίπτερα εξυπηρέτησης αλληλογραφίας σε επιλεγμένα σημεία ελέγχου TSA (βλέπε κατάλογο παρακάτω). Σε αυτά τα περίπτερα αυτοεξυπηρέτησης, μπορείτε να αγοράσετε ένα φάκελο αλληλογραφίας, τυπικά 6 ίντσες έως 9 ίντσες και να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα για να πληρώσετε για να στείλετε το στοιχείο σας σ 'εσάς.

Ενεργοποιήστε το στοιχείο στο σημείο ελέγχου ασφαλείας

Το TSA θα συλλέξει το απαγορευμένο αντικείμενο και θα το διαθέσει σύμφωνα με τους κανόνες της Κυβέρνησης Υπηρεσιών Διαχείρισης. Κανονικά, αυτό σημαίνει ότι το στοιχείο σας θα πεταχτεί, αλλά ορισμένα αεροδρόμια δίνουν χρήσιμα στοιχεία σε κοινοτικές οργανώσεις, όπως τα σχολεία. Σε ορισμένα κράτη, τα αντικείμενα που συλλέγονται στα σημεία ελέγχου ασφαλείας δημοπρατούνται ή πωλούνται.

Αποκτήστε δημιουργικότητα

Εάν δεν διαθέτετε άλλες εναλλακτικές λύσεις, ίσως θελήσετε να λάβετε δραστικά μέτρα αν είστε πρόθυμοι να αναλάβετε κάποιο κίνδυνο. Κάποιοι ταξιδιώτες έχουν θαμμένους μαχαίρια τσέπης στο γλάστρες ενός εργοστασίου στο τερματικό σταθμό ή έχουν μετατρέψει τα δικά τους μαχαίρια στο Lost and Found και τα έχουν ανακτήσει μετά το ταξίδι τους. Το αν οι μέθοδοι αυτές θα λειτουργούσαν παντού είναι αμφισβητήσιμες και σίγουρα δεν θα λειτουργούσαν για κάθε είδος απαγορευμένου αντικειμένου.

Αεροδρόμια των Η.Π.Α. με αυτοματοποιημένα περίπτερα αλληλογραφίας

Αεροδρόμιο Canton Akron

Διεθνές Αεροδρόμιο Albany (UPS)

Διεθνές Αεροδρόμιο Austin-Bergstrom

Διεθνές Αεροδρόμιο Boston Logan

Διεθνές Αεροδρόμιο Bradley (στο Paradies Shop)

Διεθνές Αεροδρόμιο του Τσάρλεστον (στο Πληροφοριακό Γραφείο)

Διεθνές Αεροδρόμιο Charlotte Douglas

Αεροδρόμιο Charlottesville-Albemarle

Διεθνές Αεροδρόμιο του Κλίβελαντ Χόπκινς

Περιφερειακό Αεροδρόμιο του Κολόμπους

Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντάλας Φορτ Γουόρθ

Dallas Love Field

Διεθνές Αεροδρόμιο Daytona Beach

Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ

Διεθνές Αεροδρόμιο του Ελ Πάσο

Διεθνές Αεροδρόμιο Fort Lauderdale-Hollywood

Greater Rochester International Airport

Διεθνές Αεροδρόμιο της Ινδιανάπολης

Διεθνές Αεροδρόμιο του Jacksonville

Διεθνές Αεροδρόμιο του Κάνσας Σίτι

Διεθνές Αεροδρόμιο του Λας Βέγκας ΜακΚάρραν

Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο

Αεροδρόμιο Pensacola

Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor

Διεθνές Αεροδρόμιο Raleigh Durham

Διεθνές Αεροδρόμιο Reno Tahoe

Διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο

Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Χοσέ

Διεθνές Αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα

Διεθνές Αεροδρόμιο Will Rogers, Οκλαχόμα Σίτι

Αεροδρόμια με αποθήκη αποσκευών / υπηρεσίες αποστολής

Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ