Μέσα στην Ατλάντα: Ο ραδιοφωνικός σταθμός Star94 του Jenn Hobby

Το ραδιόφωνο Star μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον ραδιοσυχνό και την προσωπικότητα του Star94, Jenn Hobby. Το Χόμπι εργάστηκε στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση στην Ατλάντα όλη τη ζωή του, πιο γνωστό ως μέρος του The Bert Show του Q-100. Τώρα, το Χόμπι είναι το μισό από το The Jeff και το Jenn Show στο Star 94.1 με τον συν-φιλοξενούντα Jeff Dauler και συν-φιλοξενούμενο Αναπαραγωγής Falcons στο CW της Ατλάντα με τον Randy Waters και τον DJ Shockley.

Κάτω, αν ακούσετε ραδιόφωνο στην πόλη, έχετε ακούσει τη φωνή του Χόμπι που σας λέει τι συμβαίνει στην Ατλάντα. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με την ίδια την Χόμπι.

Ζω στην ... "Εμείς (ο σύζυγός μου, ο Grant, οι κόρες μας, ο Lauren (3) και ο Reese (6 μήνες), ο σκύλος μας Carolina και εγώ) ζουν στην περιοχή Midtown και επιλέγουν τη γειτονιά μας επειδή θέλαμε να ζήσουμε κοντά στο Piedmont Park . Αγαπάμε ότι η ζωή είναι "walkable" και μπορούμε να βρούμε εστιατόρια, καταστήματα και πάρκα με τα πόδια. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι ψάχνουν για αυτή την ποιότητα ζωής και γι 'αυτό η Ατλάντα έχει καλλιεργήσει τόσα πολλά "τσέπες" με το δικό τους μοναδικό χαρακτήρα. Από τη Σμύρνη στην πλατεία Marietta μέχρι το Little Five στο πάρκο Inman στο Brookhaven, υπάρχουν τόσες πολλές δροσερές περιοχές στην Ατλάντα. Καθένας ορίζεται από τη δική του αίσθηση, την κουλτούρα και το σημαντικότερο, το φαγητό! "

Επιθυμώ οι άνθρωποι να μάθουν ... "για την εκρηκτική μαγειρική σκηνή της Ατλάντα - έχουμε μερικούς από τους πιο ταλαντούχους σεφ και δημιουργικούς εστιάτορες στον κόσμο!"

Μπορείτε να με βρείτε ... "Στο πάρκο του Piedmont. Είναι μια ισοπαλία για την οικογένειά μας για πολλούς λόγους - τον πράσινο χώρο, τους μεγάλους πεζόδρομους (um, διπλό καροτσάκι τώρα!) Και την πισίνα. Αγαπάμε κάθε εποχή. Η Πράσινη Αγορά με τους τοπικούς προμηθευτές, τους αγρότες και τα φορτηγά τροφίμων είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσουμε το πρωί του Σαββάτου. "

Είναι ώρα δείπνου, κατευθύνω ... "BeetleCat για μια νύχτα διασκέδασης με φρέσκα ωμά στρείδια και κοκτέιλ, DBA μπάρμπεκιου για spot-on καπνιστή τράβηξε χοιρινό και παιδί-φιλική ατμόσφαιρα, Top Spice όταν χρειαζόμαστε το ακριβώς-δικαίωμα-ποσό της ζέστης και του Ladybird Grove & Mess Hall για το brunch στην Ατλάντα BeltLine.

Όταν κατευθυνόμαστε στην OTP, είναι η πλατεία Marietta για το τσουνάμι Taqueria για δημιουργική κουζίνα και υπηρεσία που βράζει. "

Το ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνω ... "Μια πικάντικη αιματηρή Μαρία ή γαλλική Chardonnay θα ήταν το ποτό της επιλογής μου. Για φαγητό έξω, επιλέγω το κόκκινο κρασί, συνήθως ένα malbec ή tempranillo είναι τα αγαπημένα μου. Η Βαρκελώνη έχει πάντα μια φανταστική λίστα κρασιών με δωρεάν μπάρμαν, πρόθυμους να σας δώσουν δοκιμαστική γεύση. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα μέσα ... "W Downtown. Υπάρχει ένα λόμπι μπαρ υψηλής ενέργειας, υπέροχη μουσική, δροσερό κατάστρωμα πισίνας και κομψά δωμάτια. Ιδανικό για μια παραμονή φίλη φίλη. "

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Ο καθεδρικός ναός του Αγίου Φιλίππου στην οδό Peachtree έχει ένα βιβλιοπωλείο με μια φανταστική επιλογή από παιδικά και ενήλικα βιβλία και δώρα. Είναι μια γωνιά της Ατλάντα που συχνά παραβλέπεται. "

Όταν παίζω Τουριστικός, πηγαίνω στο ... "Zoo Ατλάντα, το Ενυδρείο της Γεωργίας, το Μουσείο Fernbank και το Πάρκο Piedmont".

Πάω τον ιδρώτα μου ... "Um, ευχόμαστε ότι έχω ένα καλό σημείο για αυτό! Ακόμα προσπαθώντας να βρούμε το χρόνο. Αυτή τη στιγμή είναι περίπατοι γειτονιάς με περιπατητές τζόκινγκ. "

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου ... "Tootsies στο Buckhead για φορέματα και ειδικές περιστάσεις και 310 Rosemont για μια φιγούρα για τον εαυτό μου. Πρόσφατα έσπασε ένα κλέψιμο σε ένα flirty casual φόρεμα στο Dress Up στα καταστήματα Φόρουμ. "