Μέσα στην Ατλάντα: Ο Bert Weiss του Bert Show

Ο Bert Show, ο Bert Weiss, μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα

Σήμερα σηματοδοτεί την τέταρτη ιστορία στη νέα σειρά μας, Μέσα στην Ατλάντα - κάθε εβδομάδα, καθόμαστε με επιρροή ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Πήγα πρώτα, έπειτα ήρθε η Marshall Chiles από το Γέλιο του κρανίου, ο Jonathan Vendrick, ο διαχειριστής VIP για το Loews Atlanta Hotel και η Kate Whitman του Κέντρου Ιστορίας της Ατλάντα.

Σήμερα, καθόμαστε με τον Bert Weiss, ο οποίος φιλοξενεί το B100 Show του Q100, το οποίο είναι κοινοπραξία σε 20 πόλεις.

Όχι μόνο ο Weiss είναι ένας από τους ηγέτες στο τοπικό ραδιόφωνο, αλλά οι φιλανθρωπικές του προσπάθειες, όπως η μεγάλη περιπέτεια του Bert, που παίρνει παιδιά με χρόνιες και τελικές ασθένειες στο Walt Disney World κάθε χρόνο, έχουν κάνει τον κόσμο μια πολύ καλύτερη θέση. Με αυτό τον τρόπο, μια περιοδεία του The Big Peach με το θρυλικό Bert Weiss.

Ζω ... Brookhaven. Λατρεύω ότι είναι τόσο κοντά στο Q100. Επιπλέον, η περιοχή έχει αυξηθεί τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια. Οι άνθρωποι πραγματικά είναι αυτό που κάνει αυτή την πόλη. Όταν μετακόμισα εδώ από τα βορειοανατολικά, πήγα πραγματικά από τη φιλοξενία. Θυμάμαι ότι η γυναίκα μου είπε ότι κουβαλάει κιβώτια στο σπίτι μας και ότι οι άνθρωποι ζήτησαν να την βοηθήσουν. Ήθελε να μάθει τι ήταν το ΜΟ. Είπα ότι νομίζω ότι είναι ακριβώς πόσο φιλικοί είναι εδώ.

Επιθυμώ οι άνθρωποι να μάθουν ... για τη μαγειρική μας σκηνή. Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη για φαγητό και τόσο μεγάλη ποικιλία.

Μπορείτε να με βρείτε ... στο Lifetime Fitness στην Sandy Springs. Μου αρέσει να εργάζομαι εκεί έξω - ο χώρος είναι σαν ένα country club χωρίς τους ανθρώπους snobby και την είσοδο στο γκολφ.

Είναι Δείπνο Χρόνος, είμαι επικεφαλής ... Taqueria Cuernavaca, το οποίο μου αρέσει να μοιράζομαι μάλιστα επειδή είναι ο καλύτερος αυθεντικός Μεξικανός στην πόλη. Είναι μια συνολική τρύπα στον τοίχο μέσα στο Quick Shop Food Mart # 2 στο Roswell Road. Είμαι επίσης ένας τεράστιος ανεμιστήρας του Taco Veloz, του Nutella Cheesecake στο Café Intermezzo και της Buttermilk Kitchen για το Sunday brunch.

Πάω στο κανό την άνοιξη για μια ειδική περίσταση και κλείστε το τραπέζι έξω δίπλα στο νερό. Λατρεύω επίσης το Brewhouse Café για παιχνίδια ποδοσφαίρου και την εθνική οδό Buford για μεγάλες καταδύσεις και καταπληκτικά εθνοτικά τρόφιμα.

Ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνω ... Διπλό σταυρό και σόδα ή Τίτος και σόδα! Είμαι ένας μεγάλος ανεμιστήρας των καταδυτικών μπαρ και πάω στο Northside Tavern για τζιν, μπλουζάκια και μεγάλη διασκέδαση ζωντανής μουσικής. Εάν έχω τη διάθεση να ντυθώ, πηγαίνω στο Yebo στο Phipps Plaza.

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγγα μέσα στο ... Το W, ακριβώς επειδή μου αρέσει ο τρόπος που μυρίζει. Γεια σου, είμαι απλός.

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... Η τρύπα πίτας στο Roswell κάνει φρέσκες πίτες κάθε μέρα. Είναι δύσκολο να βρεθεί, στην Canton Street, και αξίζει τον κόπο. Επίσης, αγαπούν την πίτσα του Avellino στο Brookhaven.

Όταν παίζω τον Τουριστικό, πηγαίνω στο ... Buckhead - το έχουν όλα εκεί. Έχετε τα νέα ωραία καταστήματα και φανταχτερά εστιατόρια και μπαρ. Στη συνέχεια, ακριβώς κάτω από το δρόμο, υπάρχουν οι μπάρες κατάδυσης. Εκτός αυτού, τα παιχνίδια Little Five Points και Braves είναι τα παιχνίδια μου.

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... με τους εκπαιδευτές Illyas Rahman στο Elite Edge ή την LC και Dex στο θερμό.

Μου αρέσει να ξοδεύω τα λεφτά μου στο ... SuitSupply γύρω από το Lenox - Είχα μεγάλες εμπειρίες να αγοράσω κοστούμια εκεί.

Ιστορία από την Kate Parham Kordsmeier, εμπειρογνώμονα της Ατλάντα για το Travel Travel και συγγραφέα του πίνακα του Chef της Ατλάντα: Έκτακτες συνταγές από το μεγάλο ροδάκινο . Η Kate μπορεί να προσεγγιστεί στο twitter @ KPKords ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο k pkords@gmail.com. Μην ξεχάσετε να μας συμπαθείτε στο Facebook.