Τι συμβαίνει με τις διακοπές μου αν η κυβέρνηση κλείσει;

Η αγορά ταξιδιωτικής ασφάλισης μπορεί να μην είναι αρκετή κατά τη διάρκεια ενός τερματισμού

Στο σύγχρονο πολιτικό μας περιβάλλον, η απειλή ενός κυβερνητικού τερματισμού φαίνεται συνεχώς να υστερεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από το 1976, έχουν κλείσει 19 κυβερνήσεις λόγω της αδράνειας του Κογκρέσου. Όταν σταματά η χρηματοδότηση, δεν επηρεάζονται μόνο οι υπάλληλοι της κυβέρνησης - οι τουρίστες σε όλη τη χώρα συχνά σταματούν και στα ίχνη τους.

Για όσους σχεδιάζουν μια απόδραση, η διακοπή της κυβέρνησης μπορεί να είναι πολύ περισσότερο από μια ταλαιπωρία.

Αντ 'αυτού, οι μήνες προγραμματισμού και καταθέσεων θα μπορούσαν να χαθούν εξαιτίας της πολιτικής.

Ποιες ταξιδιωτικές υπηρεσίες παραμένουν ανοιχτές σε κρατικό κλείσιμο;

Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυβέρνησης, πολλά γραφεία που επηρεάζουν άμεσα τους ταξιδιώτες θα παραμείνουν ανοιχτά παρά την έλλειψη χρηματοδότησης. Για παράδειγμα, η Υπηρεσία Ασφάλειας των Μεταφορών θεωρείται ως "απαλλασσόμενη υπηρεσία" λόγω της αποστολής της δημόσιας ασφάλειας, διατηρώντας τα αεροδρόμια ανοιχτά για τις επιχειρήσεις. Ομοίως, οι οργανισμοί δημόσιας ασφάλειας (όπως το Ομοσπονδιακό Γραφείο Διερεύνησης, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας και η Amtrak ) θα εξαιρούνται επίσης, πράγμα που σημαίνει ότι η υποδομή μεταφορών θα συνεχίσει να λειτουργεί.

Ομοίως, το Υπουργείο Εξωτερικών θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, παρέχοντας προξενικές υπηρεσίες σε ταξιδιώτες τόσο στο σπίτι όσο και σε όλο τον κόσμο. Τα ταχυδρομεία θα παραμείνουν ανοιχτά για να δέχονται αιτήσεις διαβατηρίων , ενώ ορισμένα πρακτορεία διαβατηρίων θα συνεχίσουν να εκδίδουν διαβατήρια στους ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια ενός τερματισμού.

Ωστόσο, εάν ένα περιφερειακό πρακτορείο διαβατηρίων βρίσκεται σε ομοσπονδιακό κτίριο που έκλεισε σε διακοπή λειτουργίας, τότε δεν θα συνεχίσει να λειτουργεί έως ότου τερματιστεί ο τερματισμός.

Οι αλλοδαποί ταξιδιώτες που σκοπεύουν να επισκεφθούν τις Ηνωμένες Πολιτείες θα εξακολουθήσουν να μπορούν να υποβάλουν αίτηση για θεώρηση εισόδου. Ενώ οι ταξιδιώτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αυτοματοποιημένο σύστημα ESTA, άλλοι μπορεί να συνεχίσουν να κάνουν ραντεβού στην τοπική αμερικανική πρεσβεία για να εξασφαλίσουν τη βίζα τους.

Τέλος, δεν θα κλείσουν όλα τα ταξιδιωτικά αξιοθέατα σε ένα κυβερνητικό κλείσιμο. Τα κρατικά, τοπικά και ιδιωτικά χρηματοδοτούμενα ιδρύματα θα παραμείνουν ανοιχτά παρά τον τερματισμό της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Παραδείγματα περιλαμβάνουν το Κένεντι Κέντρο , κρατικά μουσεία και μη ομοσπονδιακά κάμπινγκ.

Ποιες ταξιδιωτικές υπηρεσίες κλείνουν σε κρατικό κλείσιμο;

Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυβέρνησης, όλα τα μη βασικά κυβερνητικά γραφεία κλείνουν έως ότου το Κογκρέσο αποφασίσει εκ νέου την χρηματοδότηση. Ως αποτέλεσμα, πολλά προγράμματα που απευθύνονται στο κοινό υπόκεινται σε κλείσιμο, εάν η κυβέρνηση προχωρήσει σε λειτουργία "χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας".

Εάν η κυβέρνηση τεθεί εκτός λειτουργίας, όλα τα εθνικά πάρκα και τα μουσεία κλείνουν αμέσως. Τα κλειστά κτίρια θα περιλαμβάνουν τα κτήρια του Smithsonian, του Καπιτώπου των ΗΠΑ, τα ομοσπονδιακά μνημεία και τα μνημεία μάχης. Επιπλέον, τα εθνικά πάρκα θα πλησίαζαν τους κατασκηνωτές και τους επισκέπτες. Σύμφωνα με το Ίδρυμα Εθνικού Πάρκου, το κλείσιμο όλων των 401 εθνικών πάρκων θα μπορούσε να επηρεάσει μέχρι και 715.000 ταξιδιώτες κάθε μέρα.

Θα καλύψει ασφαλιστική κάλυψη ένα κυβερνητικό κλείσιμο;

Ενώ η ταξιδιωτική ασφάλιση θα καλύψει πολλές καταστάσεις, η διακοπή της κυβέρνησης εξακολουθεί να είναι μια πολύ γκρίζα περιοχή που μπορεί να μην καλύπτεται πλήρως από ταξιδιωτική ασφάλιση. Επειδή το κλείσιμο θεωρείται μέρος μιας κανονικής λειτουργίας της κυβέρνησης, ο τερματισμός λειτουργίας ενδέχεται να μην καλύπτεται από πολιτικά οφέλη .

Επιπλέον, τα οφέλη από την ακύρωση του ταξιδιού ενδέχεται να μην καλύπτουν τους ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια διακοπής λειτουργίας της κυβέρνησης και η διακοπή του ταξιδιού ενδέχεται να μην καλύπτει τους ταξιδιώτες που έχουν επιβιβαστεί επί του παρόντος.

Για όσους σκέπτονται διακοπές με κυβερνητικό κλείσιμο, μπορεί να είναι ωφέλιμο να αγοράσετε ένα Ακυρώστε για οποιαδήποτε ταξιδιωτική ασφαλιστική πολιτική Reason . Με ένα πλεονέκτημα Ακύρωση για κάθε λόγο, οι ταξιδιώτες θα μπορούσαν να ακυρώσουν το ταξίδι τους λόγω διακοπής λειτουργίας της κυβέρνησης και να λάβουν μέρος των επιστρεφόμενων μη επιστρεπτέων ποσών.

Ενώ ένα κλείσιμο της κυβέρνησης θα μπορούσε να έχει ευρείες συνέπειες, η κατάσταση μπορεί να μετριαστεί από έξυπνους ταξιδιώτες. Με την κατανόηση όσων επηρεάζονται από το κλείσιμο της κυβέρνησης, οι ταξιδιώτες μπορούν να προετοιμαστούν για ό, τι μπορεί να έρθει κατά τη διάρκεια του επόμενου μεγάλου ταξιδιού τους.