Δωρεάν πράγματα να κάνετε στο Γουέστμινστερ

Τόσα πολλά ελεύθερα πράγματα να κάνεις στο κεντρικό Λονδίνο

Το Westminster καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του κεντρικού Λονδίνου, συμπεριλαμβανομένων πολλών από τα γνωστά αξιοθέατα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει έλλειψη δωρεάν πράγματα να κάνουμε. Στην πραγματικότητα, το Westminster έχει πολλές ελεύθερες δραστηριότητες είτε επισκέπτεστε με φίλους, φέρνοντας την οικογένεια ή σε μια ημερομηνία. Δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύετε χρήματα για να απολαύσετε αυτές τις ιδέες.

Τεράστια περιοχή

Η πόλη του Westminster εκτείνεται από τη Βικτώρια, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό του Westminster δωρεάν και το Pimlico, όπου επισκέπτεστε την Tate Britain , στα νότια σύνορά της μέχρι το Maida Vale, όπου μπορείτε να βρείτε τη Μικρή Βενετία , στο βουνό του Αγίου Ιωάννη στα βόρεια - την περιοχή όπου μπορείτε να βρείτε το περίφημο Abbey Road που διασχίζει το cover album του Beatles.

Στη μέση, υπάρχει το Marylebone που περιλαμβάνει την εκπληκτική συλλογή Wallace και τις παραστάσεις της Βασιλικής Ακαδημίας Μουσικής για την Παρασκευή.

Το Westminster παίρνει το Kilburn, το Paddington και μερικά από το Notting Hill στα δυτικά του, στη συνέχεια μερικά από τα Covent Garden και μέρος της διαδρομής κάτω από το Fleet Street για τα ανατολικά σύνορα. Πολύ ειλικρινά, είναι τεράστιο.

Ετήσια δωρεάν γεγονότα

Κάθε μήνα, υπάρχουν πολλές δημοφιλείς ετήσιες δωρεάν εκδηλώσεις στην περιοχή από την Πρωτοχρονιά Παρέλαση και το Κινεζικό Νέο Έτος στο Trooping the Color και το Parade Pride Parade . Μπορείτε να ελέγξετε το Ημερολόγιο του Λονδίνου για τα ετήσια γεγονότα όταν βρίσκεστε στην πόλη.

Πράσινο Διάστημα

Το Westminster είναι ένας δήμος του Λονδίνου που διοικείται από το Δημοτικό Συμβούλιο του Westminster. Η περιοχή περιλαμβάνει άφθονο πράσινο χώρο, όπως το τεράστιο Hyde Park και τους Κήπους Kensington, καθώς και το πάρκο Green Park και το πάρκο St James's δίπλα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ (αν και τα Royal Parks δεν διοικούνται από το συμβούλιο). Ενώ εκεί μπορείτε να παρακολουθήσετε την καθημερινή σίτιση των κατοίκων πελεκάνων.

Τα πάρκα και οι κήποι στο Westminster προσφέρουν χώρο για ήσυχο χρόνο με έναν αγαπημένο ή απλά έναν πάγκο για να καθίσετε και να απολαύσετε ένα σάντουιτς παρακολουθώντας τον κόσμο περνώντας. Πολλοί έχουν παιδότοπους και άλλοι κερδίζουν βραβεία για τις λουλούδιες τους. Η γωνιά των ομιλητών στο Hyde Park είναι ένα ζωντανό μέρος το πρωί της Κυριακής για μια θερμή δημόσια συζήτηση ή μια βόλτα κοντά στην πύλη του Lancaster και να συλλέξει conkers το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο για περισσότερη διασκέδαση στο σπίτι.

Οι Κήποι του Κένσινγκτον έχουν χρησιμοποιηθεί πολλές φορές ως ταινία και ίσως να αναγνωρίσετε τους Ιταλικούς Κήπους, όπου οι Mark Darcy (Colin Firth) και Daniel Cleaver (Hugh Grant) είχαν τον αγώνα τους για το νερό στην ταινία του 2004 Bridget Jones: The Edge of Reason.

Μια υπέροχη ήσυχη τοποθεσία για να επισκεφθείτε είναι το άγαλμα του Peter Pan (κάντε κλικ στο σύνδεσμο για οδηγίες, καθώς μπορεί να είναι κάπως αόριστο). Ο συγγραφέας του Peter Pan, JM Barrie, έζησε κοντά και το γλυπτό είχε εγκατασταθεί μία νύχτα το 1912 και απλά έβαλε μια ανακοίνωση στους The Times .

Ενώ είστε κοντά εκεί βγείτε έξω από το πάρκο και δείτε 23/24 Leinster Gardens . Αυτά μοιάζουν με συνηθισμένα σπίτια, αρκετά καλά "συνηθισμένα" σπίτια, αλλά δεν είναι καθόλου σπίτια. Πρόκειται πράγματι για προσόψεις που κρύβουν έναν υπόγειο χώρο αερισμού του Λονδίνου.

πλατεία Τραφάλγκαρ

Αυτός είναι ένας φανταστικός χώρος για δωρεάν πράγματα που πρέπει να κάνετε. Όχι μόνο μπορείτε να θαυμάσετε τη Στήλη του Νέλσον, τα χάλκινα λιοντάρια και τις σιντριβάνιες του Τραφάλγκαρ, αλλά και την Εθνική Πινακοθήκη και την Εθνική Πινακοθήκη για πολλούς ελεύθερους χρόνο θαυμασμού στην εσωτερική τέχνη.

Κοιτάξτε στη νοτιοδυτική γωνία της πλατείας Τραφάλγκαρ για να δείτε το μικρότερο αστυνομικό κουτί του κόσμου και στο αρχιτεκτονικό συγκρότημα Admiralty Arch, μπορείτε να βρείτε τη μύτη του Λονδίνου . Σε μικρή απόσταση με τα πόδια βρίσκεται το μνημείο του Giro του ναζιστικού σκύλου ή το κεφάλι κάτω από το The Strand στο ξενοδοχείο Savoy για να δείτε το δωρεάν μουσείο του Savoy Hotel .

Πλατεία Κοινοβουλίου

Παρόλο που δεν είναι γενικά ελεύθερο να επισκεφθείτε τα Σπίτια του Κοινοβουλίου ή το Αβαείο του Γουέστμινστερ, υπάρχουν τρόποι να μπείτε μέσα και στα δύο, εάν σχεδιάζετε καλά. Μπορείτε να δείτε τα Σπίτια του Κοινοβουλίου δωρεάν με μια περιοδεία που διοργανώνεται από τον τοπικό σας πολιτικό, εάν είστε κάτοικος του Ηνωμένου Βασιλείου ή μπορείτε να πάτε στη δημόσια γκαλερί για να παρακολουθήσετε τη Βουλή των Κοινοτήτων ή την Βουλή των Λόρδων. Δεδομένου ότι το Αββαείο του Γουέστμινστερ είναι τόπος λατρείας, καθώς και τουριστικό αξιοθέατο, ο καθένας μπορεί να επισκεφθεί δωρεάν αν παρακολουθήσει εκκλησιαστική υπηρεσία.

Επίσης στην πλατεία του Κοινοβουλίου βρίσκεται το Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο διαθέτει μόνιμη ελεύθερη έκθεση καθώς και καφέ και τουαλέτες με καλή τιμή.

Σε κοντινή απόσταση μπορείτε να απολαύσετε την αλλαγή της φρουράς στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και στην παρέλαση των ιπποδρομιών (διαφορετικές ώρες) και υπάρχει μια μεταγενέστερη παρέλαση του Four O'Clock στο Horse Guard.

Mayfair

Αυτός ο τομέας διαθέτει ακόμα πολλά για να προσφέρουμε σε όσους από εμάς δεν θέλουν να ξοδέψουν χρήματα. Μόλις έχετε την ευκαιρία σας να βρεθείτε ανάμεσα στο Franklin D. Roosevelt και το Winston Churchill , ή να βρεθείτε σε Δημοπρασία Βλέποντας ποπ στο Βασιλικό Ίδρυμα για τη μόνιμη ελεύθερη έκθεση τους και να απολαύσετε το περιοδικό τραγούδι!

Το αρχικό Hard Rock Cafe στο Piccadilly έχει φανταστικά κομμάτια αναμνηστικών βράχων στην οθόνη του Vault, το οποίο είναι στην πραγματικότητα ένα παλιό τραπεζικό θησαυροφυλάκιο στο υπόγειο του καταστήματος καθώς το κτήριο ήταν κάποτε ιδιωτική τράπεζα.

Πάνω στο St James υπάρχει το Μουσείο Πούρων στο παλαιότερο κατάστημα πούρων του Λονδίνου όπου μπορείτε να καθίσετε στην καρέκλα Winston Churchill που χρησιμοποιείται κατά την επιλογή των πούρων του.

Αυτό δεν είναι εξαντλητικό κατάλογο, αλλά θα πρέπει να είναι αρκετό για να σας βοηθήσει να απολαύσετε πολλές ελεύθερες ημέρες στο Westminster.