Συμβουλές για την επίσκεψη στο Λονδίνο για πρώτη φορά

Σχεδιάστε ένα ταξίδι χωρίς προβλήματα στο Λονδίνο

Το Λονδίνο είναι ένα υπέροχο μέρος για να επισκεφθείτε αλλά για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις διακοπές σας στην πόλη που πληρώνει για την προετοιμασία, το σχεδιασμό και την έρευνα εκ των προτέρων. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε: πότε να επισκεφθείτε, πού να μείνετε, τι να δείτε, τι να κάνετε και πού να φάτε.

Αν ψάχνετε για πιο λεπτομερείς προτάσεις, ελέγξτε αυτό το δρομολόγιο για μια πρώτη εβδομάδα επίσκεψη στο Λονδίνο .

Αποφασίστε τι ώρα του έτους για να επισκεφθείτε το Λονδίνο

Ο καιρός του Λονδίνου μπορεί να είναι αρκετά απρόβλεπτος.

Οι Λονδρέζοι είναι γνωστό ότι μεταφέρουν συχνά γυαλιά ηλίου και ομπρέλες όλο το χρόνο. Όμως, ο καιρός του Λονδίνου δεν είναι ποτέ τόσο ακραίες ώστε να αμβλύνει όλα τα σπουδαία πράγματα που πρέπει να κάνει στην πόλη, και τα σημαντικότερα αξιοθέατα δεν είναι εποχιακά.

Η πόλη βλέπει μια μεγάλη αύξηση των επισκεπτών τον Ιούλιο και τον Αύγουστο (την πιο ζεστή εποχή του χρόνου, συνήθως). Οι εποχές των ώμων (εκτός των κύριων σχολικών διακοπών την άνοιξη / το φθινόπωρο) μπορεί να είναι μια μεγάλη στιγμή για να επισκεφθείτε αν ψάχνετε να αποφύγετε τα πλήθη. Υπάρχουν σχολικές διακοπές το Φεβρουάριο, το Πάσχα, τον Αύγουστο, τον Οκτώβριο και τα Χριστούγεννα.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον καιρό του Λονδίνου για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε χρόνο για να επισκεφτείτε.

Απαιτήσεις ταξιδιωτικού εγγράφου για το Λονδίνο

Όλοι οι επισκέπτες στο εξωτερικό θα χρειαστούν ένα διαβατήριο όταν ταξιδεύουν στο Λονδίνο και μερικοί επισκέπτες θα χρειαστούν βίζα. Οι Αμερικανοί πολίτες ενθαρρύνονται να εγγράψουν οποιοδήποτε ταξίδι στο εξωτερικό με το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ .

Φτάνοντας στο Λονδίνο

Μπορείτε να φτάσετε στο Λονδίνο με αεροπορικό, σιδηροδρομικό, οδικό ή πορθμείο. Προφανώς, από πού ταξιδεύετε και πόση ώρα θα επηρεάσετε τις επιλογές μεταφοράς σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις δημόσιες συγκοινωνίες

Οι δημόσιες συγκοινωνίες του Λονδίνου είναι εύκολες και ασφαλείς στη χρήση.

Μεταξύ του υπόγειου σιδηροδρομικού συστήματος και των διαδρομών λεωφορείων , μπορείτε να πάρετε σχεδόν οπουδήποτε θέλετε αρκετά φθηνά. Ή αν έχετε λίγα περισσότερα χρήματα, θα πάτε εκεί ένα εικονικό μαύρο ταξί (ή ένα Uber).

Εθιμοτυπία στο Λονδίνο

Οι Λονδρέζοι είναι γενικά ευγενικοί και εξυπηρετικοί, με την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζουν τον προσωπικό τους χώρο και δεν είναι δυνατοί και ενοχλητικοί. Τηρήστε τους "κανόνες του δρόμου", όπως στέκεστε δεξιά στις υπόγειες κυλιόμενες σκάλες, διατηρώντας τον όγκο του iPod σας σχετικά χαμηλό και χρησιμοποιώντας "παρακαλώ" και "ευχαριστώ" συνεχώς.

Πού να μείνετε στο Λονδίνο

Εάν μένετε μόνο στο Λονδίνο για μικρό χρονικό διάστημα (μια εβδομάδα ή λιγότερο), θα ήταν καλύτερο να μείνετε στο κεντρικό Λονδίνο για να αποφύγετε τη σπατάλη του χρόνου. Είναι εξαιρετικά εύκολο να φτάσετε στο Λονδίνο στις δημόσιες συγκοινωνίες, γι 'αυτό μην ανησυχείτε πολύ για την περιοχή στο κεντρικό Λονδίνο. αν βρείτε ένα ξενοδοχείο που σας αρέσει ή μπορείτε να πάρετε πολλά, τότε όσο κεντρικό θα είστε εντάξει.

Πού να φάτε στο Λονδίνο

Το Λονδίνο έχει ένα αστρονομικό αριθμό εστιατορίων, έτσι δεν θα έχετε προβλήματα να βρείτε κάτι νέο κάθε μέρα.

Συνιστώ τον έλεγχο της ιστοσελίδας του Harden, όπου μπορείτε να αναζητήσετε ανά κουζίνα, τιμή και τοποθεσία. Θυμηθείτε, το Λονδίνο έχει κατοίκους από όλες τις χώρες του κόσμου, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε πολλές νέες γευστικές εμπειρίες εδώ.

Τι να δείτε στο Λονδίνο

Υπάρχουν πολλά ελεύθερα πράγματα για να δείτε και να κάνετε, αλλά αν θέλετε να δείτε μερικά από τα πιο ακριβά αξιοθέατα μπορεί να θέλετε να εξετάσετε ένα Λονδίνο Pass . Είναι μια κάρτα αξιοθέατου με σταθερό επιτόκιο και καλύπτει πάνω από 55 αξιοθέατα.

Το London Eye είναι ο ψηλότερος τροχός παρατήρησης στον κόσμο και μπορείτε να απολαύσετε υπέροχη θέα σε όλη την πόλη.

Ή μπορείτε να δείτε μερικά από τα αξιοθέατα της βασιλικής κληρονομιάς της πόλης, όπως ο Πύργος του Λονδίνου και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ .