Ζωολογικός κήπος του Πίτσμπουργκ & Ενυδρείο PPG

Δείτε χιλιάδες ζώα σε φυσικούς οικοτόπους

Το 77-στρέμμα του ζωολογικού κήπου Pittsburgh & PPG Aquarium είναι ένας από τους έξι κύριους συνδυασμούς ζωολογικών κήπων και ενυδρείων στη χώρα. Επίσης, κατατάσσεται μεταξύ των τριών κορυφαίων παιδικών ζωολογικών κήπων στη χώρα, ο ζωολογικός κήπος του Pittsburgh έχει χιλιάδες ζώα σε φυσικά οικοσυστήματα, ένα υπέροχο Kids Kingdom και ένα εντυπωσιακό εσωτερικό ενυδρείο. Ενεργώντας ενεργά στη διατήρηση της άγριας πανίδας και στην επιβίωση των ειδών, ο ζωολογικός κήπος του Pittsburgh παρουσιάζει επίσης δεκάδες απειλούμενα ή απειλούμενα είδη.

Τι να περιμένετε στο ζωολογικό κήπο του Pittsburgh

Οι ελέφαντες (συμπεριλαμβανομένων δύο μωρών που γεννήθηκαν το 1999 και το 2000), καμηλοπαρδάλεις, στρουθοκαμήλους και ζέβρες περιφέρονται στο Αφρικανικό σαφάρι. Τα λεοπάρδαλα του χιονιού και οι τίγρεις της Σιβηρίας μπαίνουν στο ασιατικό δάσος. Ένα ατμόπλοιο εσωτερικού (και θορυβώδους) τροπικού δάσους φιλοξενεί πάνω από 90 πρωτεύοντα από όλα τα μέρη του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων των tamarins με βαμβάκι, των ουραγγανιών και των γορίλλων. Το άκρο του νερού φέρνει τους επισκέπτες στη μύτη με ρινικές αρκούδες, καρχαρίες άμμου, τα θαλάσσια λιοντάρια και τους θαλάσσιους λοφούς μέσω δύο υποθαλάσσιων σηράγγων και ένα τεράστιο κυρτό υποβρύχιο παράθυρο. Τα νησιά ξεκίνησαν το 2015 με καταρράκτες, λίμνες και ζώα που προέρχονταν από νησιωτικούς οικότοπους.

Η περιπέτεια του ζωολογικού κήπου του Pittsburgh ξεκινάει με μια πολύ ψηλή κυλιόμενη σκάλα από το χώρο στάθμευσης μέχρι την είσοδο του ζωολογικού κήπου. Από εκεί, τα δρομάκια, τα δροσερά σκιερά ελαιόδεντρα και τα φυσικά εκθέματα κάνουν τον ζωολογικό κήπο του Πίτσμπουργκ ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε ένα απόγευμα. Υπάρχει κάτι για όλους στο ζωολογικό κήπο του Pittsburgh, από μεγάλες γάτες, αρκούδες και μαγευτικές καμηλοπαρδάλεις για να "δροσίσουν" τα φίδια και τις ταραντούλες, και τα αγαπητά meerkats και πιγκουίνους.

PPG Ενυδρείο

Το μοναδικό δημόσιο ενυδρείο της Πενσυλβανίας, το ενυδρείο PPG στο Ζωολογικό Κήπο του Pittsburgh, διαθέτει πολλά διασκεδαστικά, εκθεσιακά εκθέματα, όπως μια σήραγγα με σκάλες, μια διώροφη δεξαμενή καρχαρία και μοναδικές περιστρεφόμενες δεξαμενές (οι πρώτες του είδους που εκτίθενται δημόσια ). Τα πραγματικά ζωντανά κοράλλια, το γιγαντιαίο χταπόδι του Ειρηνικού, οι μέδουσες, τα καλάμια και το ηλεκτρικό χέλι είναι μόνο μερικά από τα πολλά υδρόβια είδη που θα ανακαλύψετε.

Παιδικό Βασίλειο

Όλος ο ζωολογικός κήπος είναι διασκέδαση για τα παιδιά, αλλά αγαπούν ιδιαίτερα το Kids Kingdom και το Discovery Pavilion που έχουν σχεδιαστεί για αυτούς. Το Kids Kingdom διαθέτει ένα περίπατο Kangaroo Yard, Deer Yard και Goat Yard όπου τα ζώα φτάνουν αρκετά κοντά για να τα αγγίξουν τα παιδιά! Υπάρχουν επίσης σήραγγες ανίχνευσης με αναδυόμενες φυσαλίδες, όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν κρησφύγετο με meerkats. Το Kid's Kingdom έχει καταταγεί ανάμεσα στους ζωολογικούς κήπους των καλύτερων παιδιών στη χώρα.

Ψώνια στο ζωολογικό κήπο του Πίτσμπουργκ

Τα τρία καταστήματα δώρων στο ζωολογικό κήπο Pittsburgh & PPG Aquarium περιλαμβάνουν μια ωραία επιλογή αντικειμένων με άγρια ​​φύση και περιβαλλοντικό θέμα. Κάθε κατάστημα (δύο στο Safari Village κοντά στην είσοδο του ζωολογικού κήπου και ένα στο ενυδρείο PPG) περιλαμβάνει μοναδικά αντικείμενα.

Δείπνο στο ζωολογικό κήπο του Πίτσμπουργκ

Υπάρχουν τέσσερις ξεχωριστές περιοχές φαγητού στο Pittsburgh Zoo & PPG Aquarium. Το εστιατόριο Jambo Grill , που λειτουργεί όλο το χρόνο, προσφέρει καθίσματα σε εσωτερικούς χώρους και μεγάλη ποικιλία από ψητά, σάντουιτς, σαλάτες, πίτσα, πατάτες και παγωτό.

Τα άλλα τρία εστιατόρια είναι ανοιχτά Ημέρα Μνήμης στην Ημέρα Εργασίας. Το Safari Plaza , που βρίσκεται στο μέσο του ζωολογικού κήπου, προσφέρει ωραία υπαίθρια καθίσματα με θέα στο εκθεσιακό κέντρο των γορίλλων και μια εσωτερική τραπεζαρία με θέα τα σιντριβάνια των αρκούδων και το εκθετήριο Cheetah Valley.

Το Safari Village Restaurant βρίσκεται κοντά στην είσοδο του ζωολογικού κήπου και το Animal Connections Cafe βρίσκεται στο Kid's Kingdom.

Ώρες και εισδοχή

Ώρες: Το ζωολογικό κήπο Pittsburgh & PPG Aquarium είναι ανοιχτό κάθε μέρα εκτός από την Ημέρα των Ευχαριστιών , τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Οι ώρες ποικίλλουν ανά εποχή και οι πύλες κλείνουν μια ώρα πριν από το ζωολογικό κήπο:

Οδηγίες οδήγησης

Το ζωολογικό κήπο Pittsburgh & PPG Aquarium βρίσκεται περίπου 5 μίλια ανατολικά από το κέντρο του Pittsburgh στο Highland Park.


Οδηγίες οδήγησης στο ζωολογικό κήπο του Pittsburgh & ενυδρείο PPG

Δημόσιες συγκοινωνίες
Ο ζωολογικός κήπος του Pittsburgh και το ενυδρείο PPG είναι εύκολα προσβάσιμο από όλες τις πλευρές της πόλης και από το κέντρο του Pittsburgh. Επισκεφθείτε την υπηρεσία Transit Authority Port Authority για να μάθετε τη στάση του λεωφορείου και τον αριθμό λεωφορείου που είναι πιο κοντά σας.

Ζωολογικός κήπος του Πίτσμπουργκ & Ενυδρείο PPG
Ένα άγριο μέρος
Pittsburgh, Pennsylvania 15206
(412) 665-3640 ή 1 (800) 474-4966