Εργασία στο Χονγκ Κονγκ - Θέσεις εργασίας για τους Αγγλικούς ομιλητές

Όλες οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας για αγγλόφωνους στο Χονγκ Κονγκ

Η εργασία στο Χονγκ Κονγκ είναι το όνειρο πολλών ανθρώπων, αλλά η εύρεση εργασίας στο Χονγκ Κονγκ μπορεί να είναι ένας εφιάλτης. Όχι μόνο πρέπει να έχετε το απαιτούμενο εκπαιδευτικό υπόβαθρο, αλλά πρέπει επίσης να αποδείξετε ότι η δουλειά που κάνετε δεν μπορεί να γίνει από έναν τοπικό. Η ύπαρξη ενός αγγλικού ομιλητή παραμένει ένα πλεονέκτημα, αλλά δεν είναι το χρυσό εισιτήριο που κάποτε ήταν - κάποιοι ντόπιοι μπορούν να μιλούν αγγλικά , καντονέζικα και μανδαρίνια, ενώ η ικανότητα να μιλούν διαφορετικές γλώσσες είναι ολοένα και πιο απαιτητική,

Υπάρχουν ορισμένες συγκεκριμένες θέσεις εργασίας και βιομηχανίες που παραδοσιακά προσφέρουν απασχόληση στους εκπατρισμούς στο Χονγκ Κονγκ. Αφού επιλέξετε τη δουλειά σας παρακάτω, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας " Πώς να βρούμε εργασία" στο άρθρο του Χονγκ Κονγκ , το οποίο περιέχει έναν κατάλογο βασικών πόρων και επαφών.

Τραπεζικές και χρηματοοικονομικές εργασίες στο Χονγκ Κονγκ

Οι περισσότεροι μετανάστες στο Χονγκ Κονγκ εργάζονται στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα, ωστόσο, σχεδόν όλοι έχουν μετακομιστεί εδώ με προσωρινά συμβόλαια από το γραφείο τους στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Παρίσι κλπ. Είναι απίθανο, αν και όχι αδύνατο, στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα του Χονγκ Κονγκ ως άτομο, εκτός εάν έχετε εμπειρία στο παρελθόν με κάποια τράπεζα ή στον ασιατικό χρηματοπιστωτικό τομέα.

Διδασκαλία θέσεις εργασίας στο Χονγκ Κονγκ

Μια από τις πιο δημοφιλείς μορφές απασχόλησης αγγλικών ομιλητών στην πόλη (με περιορισμένες ευκαιρίες για γάλλους και γερμανόφωνους). Οι απαιτήσεις εκπαίδευσης και δεξιοτήτων για τη διδασκαλία αγγλικών στο Χονγκ Κονγκ είναι γενικά υψηλές σε σύγκριση με άλλες χώρες.

Το Χονγκ Κονγκ διαθέτει πολλά διεθνώς αναγνωρισμένα σχολεία, όπου η μόνη γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ανοίγματα όχι μόνο για τους καθηγητές Αγγλικών, αλλά για την Επιστήμη, την Ιστορία και άλλους θεματικούς τομείς. Ο ανταγωνισμός για θέσεις εργασίας σε αυτά τα σχολεία είναι έντονος και συνήθως θα πρέπει να έχετε πτυχίο Bachelors, επαγγελματικό δίπλωμα εκπαίδευσης και συνήθως ένα ή δύο χρόνια διδακτικής εμπειρίας.

Στην άνοδο, οι μισθολογικές συνθήκες και οι συνθήκες είναι γενικά εξαιρετικές. Ανακαλύψτε το πρόγραμμα του Χονγκ Κονγκ NET, το οποίο απευθύνεται σε μητρική αγγλικά ομιλητές.

TEFL διδασκαλία θέσεις εργασίας στο Χονγκ Κονγκ

Οι ειδικευμένοι εκπαιδευτικοί θα βρουν επίσης ευκαιρίες στην πόλη, παρόλο που αυτές συχνά είναι εκτός των βιβλίων και είναι σχετικά χαμηλά πληρωμένες. Όσο περισσότερη εμπειρία έχετε, τόσο καλύτερα είναι το σχολείο. Υπάρχουν πολλά, πολλά σχολεία καουμπόη για να κοιτάξει έξω στο Χονγκ Κονγκ. Αν θέλετε να εργαστείτε νόμιμα και να λάβετε επίσημη βίζα, θα χρειαστεί να έχετε ένα πτυχίο στη βαλίτσα σας.

Εκδόσεις και ΜΜΕ στο Χονγκ Κονγκ

Υπάρχουν αρκετοί τοπικοί και διεθνείς εκδοτικοί οίκοι και οργανώσεις μέσων ενημέρωσης που εδρεύουν στο Χονγκ Κονγκ. Το περιοδικό Χονγκ Κονγκ, το Time Out και το περιοδικό South Morning Post Magazine είναι όλα τα τοπικά περιοδικά που εκτελούν τακτικά εκμάθηση αγγλόφωνων expats με σχετική εμπειρία. Εάν δεν έχετε ιστορικό στη δημοσιογραφία, θα είναι σχεδόν αδύνατο να προσληφθείτε. Σε διεθνές επίπεδο, πολλά μεγάλα περιοδικά και ειδησεογραφικές οργανώσεις διατηρούν γραφεία εδώ. Τα περιοδικά BBC, CNN και VOA είναι τρία από τα μεγαλύτερα.

Εστιατόρια και μπαρ στο Χονγκ Κονγκ

Μόλις μια βασική απασχόληση expat, οι ευκαιρίες για μπαρ και εστιατόριο δουλειά, αν δεν έχετε Χάρτες ταυτότητας Χονγκ Κονγκ, μειώνονται.

Η εξαίρεση είναι εκπαιδευμένοι σεφ και μάγειρες, όπου υπάρχουν καλές ευκαιρίες εργασίας στα πολλά δυτικά εστιατόρια της πόλης.

Φιλοξενία Βιομηχανία θέσεις εργασίας στο Χονγκ Κονγκ

Αν έχετε φόντο στο χώρο της ξενοδοχειακής φιλοξενίας από το διευθυντή στο θυρωρό, το Χονγκ Κονγκ έχει εξαιρετικές ευκαιρίες. Η πόλη είναι γεμάτη με διεθνείς αλυσίδες που φαίνονται να χαλαρώνουν για να απασχολούν όποιον επιθυμεί. Οι συμβάσεις είναι εξαιρετικά προσοδοφόρες.