Χριστούγεννα στο Χονγκ Κονγκ

Το Χονγκ Κονγκ σίγουρα δεν είναι παραδοσιακός προορισμός των Χριστουγέννων για τους Αμερικανούς τουρίστες, αλλά οι διακοπές γιορτάζονται έντονα στην πόλη, οπότε αν προγραμματίζετε τις διακοπές σας σε αυτή την κινεζική πόλη, δεν υπάρχει έλλειψη εορτασμών και φανταστικών γιορτών ενώ βρίσκεστε στο Χονγκ Κονγκ.

Τα ίδια τα Χριστούγεννα είναι διακοπές στο Χονγκ Κονγκ, όπως είναι η Boxing Day, αλλά αυτές οι διακοπές δεν είναι παραδοσιακά ξοδεύονται στο σπίτι όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες? Αντ 'αυτού, τα καταστήματα και τα εστιατόρια είναι ανοιχτά και τα αξιοθέατα λαμβάνουν ένα εορταστικό θέμα.

Παρόλο που μπορεί να μην υπάρχει χιόνι, θα βρείτε πολλά εορταστικά φώτα που ανάβουν κάθε ουρανοξύστη, γαλοπούλα σε κάθε μενού και τα "Λευκά Χριστούγεννα" από κάθε ηχείο. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πού να πάρετε ένα παραδοσιακό γεύμα γαλοπούλας, πού να βρείτε το Santa και το εσωτερικό κομμάτι για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων στο Χονγκ Κονγκ.

Χριστουγεννιάτικα ταξίδια, αξιοθέατα και εκδηλώσεις

Είτε είστε αφοσιωμένος θρησκευτικός παρατηρητής των παραδόσεων των Χριστουγέννων ή απλώς ένας περιστασιακός τουρίστας που βιώνει αυτές τις διακοπές σε ένα άλλο μέρος του κόσμου, το Χονγκ Κονγκ έχει ποικίλα ταξίδια, αξιοθέατα και ειδικές εκδηλώσεις που συμβαίνουν το τελευταίο εξάμηνο του Δεκεμβρίου και αρχές Ιανουαρίου.

Η καρδιά των εορτασμών του Χονγκ Κονγκ είναι το Winterfest. Αυτή η εορταστική ανάληψη της πλατείας Άγαλμα διοργανώνεται από το Χονγκ Κονγκ Τουριστικό Συμβούλιο και διαθέτει ένα πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, τη σπηλιά του Σάντα και συνήθως μια χορωδία ή δύο που ξεφλουδίζουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Το Winterfest διαρκεί από την 1η έως τις 31 Δεκεμβρίου μεταξύ 5 και 11 μ.μ. και δεν υπάρχει χρέωση για την είσοδο.

Τόσο το Χονγκ Κονγκ Disneyland όσο και το Ocean Park πάνε όλα για να καταστρέψουν τα πάρκα τους σε δέντρα, φώτα και ψεύτικο χιόνι. Μπορείτε να περιμένετε από το Σάντα να εμφανιστεί, μαζί με ένα περιβάλλον από εφίδρωση ταράνδων και ξωτικά. Αλλού, η Madame Tussauds υπόσχεται να ξεσπάσει τα μπιχλιμπίδια με ένα χριστουγεννιάτικο διάκοσμο από τα κορυφαία μέχρι τα δάχτυλα, όπου μπορείτε να βρείτε ξωτικά που δίνουν δώρα και μάλιστα κερδίζουν μια επίσκεψη από τον ίδιο τον μεγάλο κόκκινο άνδρα.

Το πάρκο Ocean Park θα είναι συνήθως το συνιστώμενο θεματικό πάρκο στο Χονγκ Κονγκ, αλλά τα Χριστούγεννα η Disneyland κλέβει την παράσταση όπου θα βρείτε το Main Street διακοσμημένο με τα φώτα των Χριστουγέννων, τα μελόψωμο σπίτια και τον Mickey και τους φίλους τους.

Για κάτι πιο θρησκευτικό, δοκιμάστε την Κιβωτό του Νώε. Αυτό το γιγαντιαίο «αντίγραφο» της αγαπημένης ιστορίας της Παλαιάς Διαθήκης θα είναι παραστάσεις σε στάδιο γέννησης. Από το παραδοσιακό παντό από τους παίκτες του Χονγκ Κονγκ έως την άφιξη του Udderbelly και την φανταστική σειρά κωμικών και τσίρκων, το Χονγκ Κονγκ παρουσιάζει μεγάλη παράσταση στα Χριστούγεννα.

Δείπνο Χριστουγέννων και μέρη για δώρα

Εάν είστε στο Χονγκ Κονγκ για τα Χριστούγεννα, οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα έχετε τις εγκαταστάσεις κουζίνας για να μαγειρέψετε τον εαυτό σας μια φανταχτερή γαλοπούλα με όλες τις διακοσμήσεις. Ποτέ μην φοβάστε ότι τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια του Χονγκ Κονγκ είναι σε ετοιμότητα για να βρεθούν σε Χριστούγεννα. Θα βρείτε πολλές τοποθεσίες που θα ικανοποιήσουν την επιθυμία σας για λαχανάκια Βρυξελλών, ενώ πολλά ξενοδοχεία πέντε αστέρων θα βρεθούν στις χορωδίες και τις επισκέψεις της Σάντα. Δείτε τη συλλογή μας από τα καλύτερα δείπνα Χριστουγέννων στο Χονγκ Κονγκ .

Δεν είναι πάντα διασκεδαστικό για όλους, τα ψώνια είναι ωστόσο ένα ουσιαστικό μέρος της ρουτίνας των Χριστουγέννων. Ευτυχώς, το Χονγκ Κονγκ μπορεί να πάρει το μεγαλύτερο μέρος του πόνου από τα ψώνια των Χριστουγέννων, καθώς υπάρχουν πολλές ανεξάρτητες μπουτίκ, χειροποίητα χειροποίητα τοπικά και άλλα δώρα που πρέπει να ληφθούν σε όλη την πόλη - ρίξτε μια ματιά στις πέντε καλύτερες περιοχές για ψώνια στο Χονγκ Κονγκ Το Kong και το καλύτερο εμπορικό κέντρο του Χονγκ Κονγκ.