Εστιατόρια περιοχής Σακραμέντο που προσφέρουν το δείπνο των ευχαριστιών

Δειπνήστε έξω και απολαύστε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια αυτή την ημέρα των ευχαριστιών

Αν δεν έχετε τη διάθεση να αντιμετωπίσετε την απόψυξη μιας γαλοπούλας των 15 λιβρών ή να ξεδιπλώσετε τη ζύμη για μια σπιτική πίτα κολοκύθας, τότε ίσως η κατανάλωση φαγητού μπορεί να είναι μόνο η καλύτερη επιλογή σας. Ενώ μπορείτε να ονειρευτείτε ότι είναι αυτός ο σεφ εμπειρογνωμόνων που κάνει όλα να φαίνονται αβίαστα, αυτό είναι σπάνια η πραγματικότητα για τις πολυάσχολες οικογένειες του Σακραμέντο που αγωνίζονται ήδη να ισορροπήσουν την εργασία, τα παιδιά και τη δική τους λογική.

Δεν χρειάζεται να τονίζετε στην κουζίνα ή ακόμα και να καθαρίζετε το σπίτι.

Κάντε κράτηση σε ένα τοπικό εστιατόριο και εστιάστε σε αυτό που είναι σημαντικότερο κατά τη διάρκεια των διακοπών - φίλοι, οικογένεια και αναμνήσεις.

Ελέγξτε έξω μερικά εστιατόρια της περιοχής Sacramento που προσφέρουν ένα μενού Ευχαριστιών για να σας διευκολύνουν στην περίοδο των διακοπών. Καλέστε εκ των προτέρων για κρατήσεις ή ελέγξτε τα μενού τους σε απευθείας σύνδεση για μια απόκρημνη κορυφή του τι είναι για δείπνο.

Η πυροσβεστική

Για περισσότερο από 50 χρόνια, το εστιατόριο Firehouse στο Old Sacramento ήταν το μέρος για να πάτε για μια μεγάλη λίστα με κρασιά, εξαιρετικό φαγητό και κομψές υποθέσεις. Κάθε πιάτο αισθάνεται χειροποίητα και διαθέτει τοπικά εκτρεφόμενα συστατικά. Για την ημέρα των ευχαριστιών, μπορείτε να μεταχειριστείτε ένα γεύμα τεσσάρων γευμάτων για μια καθορισμένη τιμή. Το γεύμα σας περιλαμβάνει ορεκτικά, σαλάτα πτώσης, γεύμα γαλοπούλας ή μερικές άλλες επιλογές, και πίτα κολοκύθας.

Χτισμένο το 1853 και αρχικά το σπίτι του καταστήματος Sacramento No. 3, αυτό το μοναδικό και αξέχαστο σκηνικό είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα στο ιστορικό συναίσθημα των διακοπών.

Το Firehouse είναι μαρτυρία της ιστορίας του ποταμού Σακραμέντο. Το εστιατόριο στεγάζεται στο πρώτο κτίριο του Old Sacramento για να αποκατασταθεί και να χαρακτηριστεί ως ιστορικό ορόσημο.

La Provence εστιατόριο και βεράντα

Για τις γεύσεις της Γαλλίας και της Μεσογείου που γίνονται στην Καλιφόρνια, ελέγξτε το εστιατόριο La Provence στο Roseville για το ειδικό μενού Ευχαριστιών.

Το μενού του prix fixe προσφέρει διάφορα μαθήματα, όπως ορεκτικά, ποικιλία από σαλάτες, γαλοπούλες, οικογενειακές γεύσεις και απολαυστικά γλυκά όπως cheesecake κολοκύθας, κρέμα φιστικιού κρέμας ή αλατισμένη πίτα καραμέλας.

Piatti

Το Piatti διαθέτει ιταλική εμπνευσμένη, εποχικά υπαγορευμένη κουζίνα με έμφαση στις τοπικές γεωργικές εκμεταλλεύσεις και παραγωγούς. Η Piatti είναι περήφανη για το συνδυασμό "ρουστίκ, γευστικής κουζίνας με απλό, ανεπιτήδευτο σχεδιασμό, προσπελάσιμη και ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών - πολλές από τις οποίες σερβίρονται μέσω του προγράμματος barrel-to-table - μια ολοκληρωμένη προσφορά βιοτεχνικών μπύρων και μοναδικών, βιοτεχνικών κοκτέιλ". Το μενού Ευχαριστιών διαθέτει γεύμα γαλοπούλας με όλες τις γαρνιτούρες ή μπορείτε να παραγγείλετε a la carte για σούπες, σαλάτες, μπριζόλα, μπριζόλες, σολομό ή ζυμαρικά.

Ο Σκοτ ​​είναι στον ποταμό

Παρόλο που το εστιατόριο Scott's είναι ένα εστιατόριο με θαλασσινά, προσφέρουν μια συστροφή στο παραδοσιακό δείπνο των Ευχαριστιών με ένα φούρνο ψημένο στο γεύμα "Diestel Ranch" με σκόρδο πατάτες και σάλτσα, γέμιση, γλυκοπατάτες, σάλτσα βακκίνιων, πράσινα φασόλια almandine και cheesecake . Άλλα στοιχεία μενού ευχαριστιών σε αυτό το εστιατόριο που βρίσκεται στο τέλος του ποταμού Sacramento River Parkway Trail, περιλαμβάνουν πλήρες μενού ορεκτικών, σούπες, σαλάτες, καθώς και θαλασσινά και πιάτα με βόειο κρέας, ζυμαρικά και δείπνο για γαλοπούλα για τα παιδιά.

Δέκα22

Το Ten22 είναι ένα άλλο εστιατόριο του Old Sacramento όπου μπορείτε να δειπνήσετε με εορταστική σούπα πτώσης και επιλογές σαλάτας, όπως φουντούκι σούπας βουρτσούτ, φτιαγμένη με φρέσκο ​​squash, μοσχοκάρυδο και crème fraîche ή σαλάτα μήλου-ρουμανιού σερβιρισμένη με καραμέλα καρύδια και μπλε τυρί Point Reyes. Μπορείτε να διαλέξετε από τον καβουρντισμένο ώμο Berkshire χοιρινό, το κρέας του αρνιού που έχει σάλτσα με αγγλικό μέντα, το στήθος γαλοπούλας ελεύθερης βοσκής με το αποξηραμένο βερίκοκο βερίκοκο και το γκρέιπ-αμυγδαλωτό γεμιστό ή ένα οργανικό ριζότο squash. Για επιδόρπια, μπορείτε να επιλέξετε παραδοσιακή πίτα κολοκύθας γεμάτη με φρέσκια σαντιγύ ή να απολαύσετε μια κλασσική ολλανδική πίτα μήλου με μια φλούδα κανέλας.

Το Sheldon Inn της Σίλβα

Στην ύπαιθρο του Elk Grove, μόλις 15 μίλια νότια του Σακραμέντο, μπορείτε να απολαύσετε μια άνετη ατμόσφαιρα στο Sheldon Inn της Silva, το οποίο είναι γνωστό για τα εποχιακά μενού που χρησιμοποιεί τοπικά συγκομισμένα συστατικά.

Μπορείτε να παραγγείλετε ένα παραδοσιακό γεύμα γαλοπούλας, πρωτιά ή μισό παπάκι, για να αναφέρετε μόνο μερικά εισιτήρια στο μενού των Ευχαριστιών, μαζί με τη σούπα και τη σαλάτα. Επιπλέον, το εστιατόριο προσφέρει παιδικό μενού.