Πού να παρακολουθήσετε το Superbowl στο Σακραμέντο

Κορυφαία μπαρ και εστιατόρια για να απολαύσετε την αγαπημένη σας ομάδα

Η κατανόηση του πού να παρακολουθήσετε το Superbowl στο Σακραμέντο είναι πάντα μια μεγάλη απόφαση. Μην πιάσετε χωρίς να πάτε στο kickoff!

Club Raven

3246 J St.

Sacramento, CA 95816

(916) 447-8142

Ανοιχτές Κυριακές 10 π.μ.

Το τοπικό σπορ είναι μεγάλο σε αυτό το όμορφο μπαρ που περιλαμβάνει λογικές τιμές για ποτά και φιλικό προσωπικό. Απολαύστε δωρεάν το ποπ κορν κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε παιχνιδιού και κάντε τον προορισμό σας όταν θα παρακολουθήσετε το Superbowl στο Σακραμέντο.

Cheater Sports Bar

3221 Folsom Blvd.

Sacramento, CA 95816

(916) 736-0563

Ανοιχτές Κυριακές 6 π.μ.

Cheaters ήταν περίπου περισσότερο από την πλειοψηφία των μπαρ και κλαμπ στο Σακραμέντο, έτσι αυτό τείνει να είναι μια μεγάλη θέση για εκείνους που είναι μεγάλοι. Αυτή η παραδοσιακή ατμόσφαιρα bar διαθέτει πολλές αφιερώσεις και συναδελφικότητα στο Super Bowl Sunday.

Αθλητική γραμμή του Mark

303 Iron Point Road

Folsom, CA 95630

(916) 357-5567

Ανοιχτές Κυριακές 10:30 π.μ.-12πμ

Το Mark στο Folsom περιλαμβάνει έξι δορυφορικές ροές DirectTV, μια ποικιλία από 12 μπύρες συν κρασιά και άλλα ποτά. Για όσους έρχονται μαζί, αλλά δεν είναι πολύ ενθουσιασμένοι με το ποδόσφαιρο, τα βιντεοπαιχνίδια και το τραπέζι μπιλιάρδου είναι διαθέσιμα για ψυχαγωγία Το Mark διαθέτει ένα μεγάλο υπαίθριο αίθριο, το οποίο είναι ιδανικό για να ξεφύγει από τα πλήθη και να κρυώσει όταν η δράση του παιχνιδιού γίνει πολύ ζεστή.

R15 Bar

1403 28th Street

Σακραμέντο

(916) 930-9191

Ανοιχτές Κυριακές 9 π.μ.

Αυτό το κομψό μπαρ στο διάδρομο R Street στο κέντρο του Σακραμέντο είναι ιδανικό για νέους αστικούς που θέλουν να πάρουν κάποιο ποδόσφαιρο.

Τέσσερις τραπέζια μπιλιάρδου, δεκατέσσερις TVS επίπεδης οθόνης 42 ιντσών και κάθε διαθέσιμο κανάλι καλωδιακού αθλητισμού, μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθήσετε το Superbowl στην πολυτέλεια του Sacramento. Επιλέξτε από το ίδιο το μπαρ, ένα "σαλόνι" με προσωπική οθόνη πλάσματος και καναπέ, ή κρατήστε το SKYYBox στον δεύτερο όροφο για ένα ιδιωτικό πάρτι.

Shenanigans

705 J Street

Σακραμέντο

(916) 442 1268

Ανοιχτές Κυριακές 9 π.μ.

Ενώ πρωτίστως ένα μπαρ όπου οι άνθρωποι έρχονται για να παρακολουθήσουν αγώνες, το ποδόσφαιρο είναι επίσης δημοφιλές αυτή τη φορά του έτους. Αυτό σίγουρα θα είναι ένας δημοφιλής προορισμός στο Σακραμέντο στην ημέρα Superbowl. Πολλές επιλογές φαγητού είναι στο μενού Shenanigans, καθώς και τακτικά ποτά και φιλικό προσωπικό. Παίξτε μια πισίνα, ευθυμία για την επιλεγμένη ομάδα σας και να έχετε ένα υπέροχο Superbowl στο Σακραμέντο.

Εάν ένα μπαρ ή κλαμπ δεν είναι η σκηνή σας, ρίχνοντας το δικό σου πάρτι Superbowl στο Σακραμέντο είναι μια μεγάλη επιλογή. Φιλοξενήστε στο σπίτι σας ή κρατήστε ένα ιδιωτικό δωμάτιο στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Μεγάλες δυνατότητες περιλαμβάνουν:

Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το Superbowl στο Σακραμέντο μέσω ενός κόμματος γειτονιάς. Φέρτε τις ξαπλώστρες, τα μπάρμπεκιου και τις τηλεοράσεις - καθώς και πολλές κουβέρτες, καθώς τελικά είναι και ο Φεβρουάριος!

Για όσους δεν θέλουν πραγματικά να παρακολουθήσουν το Superbowl, σκεφτείτε ένα πάρτυ un-Superbowl. Αναπτύξτε τα σνακ και καταστρέψτε το σπίτι με τα χρώματα των αντίπαλων ομάδων - αλλά μην ασχοληθείτε με το παιχνίδι.

Δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε το παιχνίδι για να περάσετε πολύ καλά στο Σακραμέντο, ωστόσο εάν είστε ποδοσφαιρικός ανεμιστήρας, είστε σίγουροι ότι έχετε πολλές επιλογές για να δείτε με πολλούς άλλους οπαδούς.