Εξερευνώντας τους Βοτανικούς Κήπους της Αλάσκας

Όταν η άνοιξη δεν αρχίζει μέχρι τον Ιούνιο και το φθινόπωρο φτάνει κάποια στιγμή στα τέλη Αυγούστου, οι κήποι γίνονται περισσότερο από τα φωτεινά λουλούδια και τις βουητές μέλισσες. Ο ενθουσιασμός της Αλάσκας για την εργασία στο χώμα είναι γερός και οι αληθινοί λάτρεις του σπόρου αναζητούν πάντα το νεότερο στέλεχος ανθεκτικών λουλουδιών ή φρούτων για να κάνουν μια πιο φωτεινή, πιο νόστιμη πτώση και το χειμώνα.

Οι βοτανικοί κήποι της Αλάσκας είναι εκπληκτικά παραγωγικοί, εξαιτίας εν μέρει του ενθουσιασμού των τοπικών κηπουρικών ομάδων και του συνεχώς αυξανόμενου πλαισίου των κατοίκων που ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν το δικό τους φαγητό.

Οι επισκέπτες είναι συχνά έκπληκτοι για την ποικιλία λαχανικών, φρούτων και λουλουδιών που ευδοκιμούν σε ένα βόρειο περιβάλλον και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να μάθουν για τοπία και περιβάλλοντα από τους κήπους.

Βοτανικοί κήποι για επίσκεψη στην Αλάσκα

Είτε θέλετε να περπατήσετε ανάμεσα σε άνθη φυτών και κονδύλων κατά την άνοιξη είτε να ερευνήσετε τα λαχανικά ρίζας που κάνουν την Αλάσκα περίφημη, οι βοτανικοί κήποι είναι μια σειρά από πληροφορίες, ερευνητικά έργα και απλή ευχαρίστηση για τους επισκέπτες.

Αγκυροβόλιο

Ο Βοτανικός Κήπος της Αλάσκας, που βρίσκεται κατά μήκος του ανατολικού ορίου του Anchorage , κοντά στους ορεινούς όγκους του Chugach, είναι η μεγαλύτερη εγκατάσταση της πολιτείας μέσω της οποίας μπορεί να εξερευνήσει αυτόχθονα φυτά και δέντρα. Αυτό το ακίνητο των 110 στρεμμάτων χωρίζεται σε οικόπεδα, με στρίβοντας, πλακόστρωτα και άστρωτα μονοπάτια που οδηγούν ανάμεσα σε ένα βόρειο δάσος. Το προϊόν μιας μεγάλης εθελοντικής ομάδας αφιερωμένης στη διατήρηση και την εξέλιξη του χώρου, ο Βοτανικός Κήπος της Αλάσκας προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα, ξεναγήσεις με ξεναγό και ξεναγήσεις, καθώς και ειδικές εκδηλώσεις που ρίχνουν μέρος και στην τοπική ιστορία.

Μια ετήσια έκθεση κήπων φέρνει μουσική, τεχνίτες και τοπικούς εμπειρογνώμονες στο ακίνητο για ένα σαββατοκύριακο των εορτασμών το καλοκαίρι, και μια έκθεση συγκομιδής Σεπτέμβριος επικεντρώνεται στη γενναιοδωρία της Αλάσκας παράγουν, ακόμη και παρά μια τόσο μικρή καλλιεργητική περίοδο.

Μια αγαπημένη δραστηριότητα των επισκεπτών είναι η πεζοπορία στο Μονοπάτι της Φύσης της Οικογένειας Lowenfells, που απέχει 1 μίλι, που ακολουθεί τα όρια του βοτανικού κήπου, όπου περιπλανιέται ο μους και η περιστασιακή αρκούδα.

Σε κάθε εποχή, συμπεριλαμβανομένου του χειμώνα, τα μονοπάτια του κήπου είναι μια απόλαυση, ειδικά κατά τις πρώτες πρωινές ώρες ή αργότερα το βράδυ.

Juneau

Οι επισκέπτες που φτάνουν στην πρωτεύουσα της Αλάσκας είναι τυχεροί που έχουν στη διάθεσή τους το μεγαλύτερο τροπικό δάσος του έθνους, το Tongass, και στη μέση του βρίσκεται το Glacier Gardens, το οποίο απέχει 1,6χλμ. Από το αεροδρόμιο Juneau. Οι επισκέπτες μπορούν να οργανώσουν τη μεταφορά τους κατά τη διάρκεια περιηγήσεων με ξεναγό και οι ανεξάρτητοι ταξιδιώτες μπορούν εύκολα να εξερευνήσουν από μόνα τους τα 2 μίλια μονοπατιών σε αυτό το δάσος τροπικής δασικής έκτασης 50 στρεμμάτων.

Για όσους έχουν προβλήματα κινητικότητας, το Glacier Gardens προσφέρει ένα τραμ για να απολαύσετε τους κήπους, αλλά θα πρέπει να περπατήσετε όσο είναι δυνατόν για να εκτιμήσετε πραγματικά την ειρηνική ατμόσφαιρα στο Tongass. Ένα αποκορύφωμα των κήπων είναι οι μοναδικοί «Πύργοι λουλουδιών» που πρέπει να εκτιμηθούν, ειδικά κατά τη διάρκεια της εποχής του ανθοφορίας το καλοκαίρι. Επίσης, δεν πρέπει να χάσετε τη θέα που βλέπει κανείς στο Juneau , το κανάλι Gastineau και το βουνό Thunder, οπότε φροντίστε να φέρετε μια φωτογραφική μηχανή.

Fairbanks

Χάρη σε ένα σταθερό πρόγραμμα γεωργίας που επιθυμεί να επεκτείνει τις μεθόδους κηπουρικής και καλλιέργειας στο Βορρά, το Εσωτερικό έχει το δικό του βοτανικό κήπο στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Αλάσκας Φέρμπανκς .

Ο Βοτανικός Κήπος Georgeson βρίσκεται σε μια νότια πλαγιά της πανεπιστημιούπολης, με εκπληκτική θέα στη γραφική κοιλάδα Tanana και δίπλα στον Μεγάλο Σταθμό Ελέγχου των Ζώων (LARS), μια εξαιρετική στάση για τους επισκέπτες.

Από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, ο κήπος είναι ένα υπέροχο μέρος για να περιπλανηθείτε, να διερευνήσετε τις πειραματικές τεχνικές και να θαυμάσετε την ικανότητα των φυτών να αναπτυχθούν σε αυτό που φαίνεται αφιλόξενο για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, μην χάσετε τον παιδικό κήπο, όπου τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν ενδιαφέροντα αγροτεμάχια μόνο για αυτούς.

Προσκυνητής

Ενώ η κοιλάδα Matanuska-Susitna δεν έχει αληθινό βοτανικό κήπο per se, είναι ο χώρος ενός σημαντικού κεφαλαίου στη γεωργική ιστορία της Αλάσκας. Κατά τη διάρκεια της εποχής της ύφεσης της δεκαετίας του 1930, οι άποικοι από τις άνω περιοχές της Μεσογείου των Ηνωμένων Πολιτειών είχαν την ευκαιρία να ξεκινήσουν τις δικές τους εκμεταλλεύσεις σε αυτή τη γόνιμη αλλά σκληρή περιοχή βόρεια του Anchorage.

Ενώ πολλοί άποικοι εγκατέλειψαν και επέστρεψαν σπίτι τους, άλλοι κατόρθωσαν να δημιουργήσουν αγροτική γενναιοδωρία με εκμεταλλεύσεις που εξακολουθούν να λειτουργούν σήμερα.

Σταματήστε στην ξύλινη καμπίνα του City of Palmer Visitor Center στο κέντρο του Palmer και ρίξτε μια ματιά στους τοπικούς κήπους με λάχανο, τοπικά λουλούδια και μερικά οπωροφόρα δέντρα. Στεγνωτήρα από άλλες περιοχές της Southcentral Αλάσκα, "Η κοιλάδα" παρέχει πλούσιο έδαφος για κηπουρούς και αγρότες να φυτέψει με επιτυχία.

Κρατική

Μην χάσετε την ευκαιρία να αγοράσετε προϊόντα που καλλιεργούνται στην Αλάσκα σε μία από τις πολλές αγορές αγροτών που είναι διάσπαρτες σε όλη την πολιτεία. Δεν υπάρχει τίποτα σαν να χτυπάτε ένα γλυκό καρότο της Αλάσκας ή να μυρίζετε μια αρωματική άνθηση.