Βιβλιοθήκες Κεντρικής Αρκάνσας: Δωρεάν βιβλία, ταινίες και άλλα

Οι βιβλιοθήκες είναι ένας ανεπαρκώς χρησιμοποιημένος πόρος. Είναι θαυμάσια μέρη για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας με δανεισμό βιβλίων, αλλά ξέρατε ότι οι βιβλιοθήκες έχουν επίσης τα πιο πρόσφατα DVD, CD και περιοδικά; Αυτά και πολλοί άλλοι πόροι είναι διαθέσιμοι δωρεάν. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε ebooks και audiobooks μέσω του Overdrive με μια κάρτα βιβλιοθήκης και προστέθηκαν πρόσφατα περιοδικά μέσω του Flipster.

Εκτός από την προσφορά όλων αυτών των πόρων, η βιβλιοθήκη είναι επίσης ένας δημόσιος χώρος συγκέντρωσης. Πολλά τοπικά καταστήματα παρέχουν αίθουσες συσκέψεων για συναντήσεις ομάδων. Οι βιβλιοθήκες ασχολούνται συνεχώς με τον διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό προγραμματισμό, ενώ οι περισσότερες βιβλιοθήκες προσφέρουν εβδομαδιαίο προγραμματισμό και μαθήματα για ενήλικες και παιδιά. Τα περισσότερα από αυτά τα γεγονότα και τα μαθήματα είναι απολύτως δωρεάν για το κοινό.

Αν ψάχνετε για κάτι να κάνετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει το ημερολόγιο του κεντρικού συστήματος βιβλιοθηκών του Αρκάνσας (CALS). Θα βρείτε πιθανώς κάτι συναρπαστικό που συμβαίνει σε ένα τοπικό υποκατάστημα. Εδώ είναι μερικά από τα μοναδικά κλαδιά, αλλά κάθε υποκατάστημα έχει κάτι να προσφέρει.