Ρώμη δωρεάν - Αξιοθέατα για εύπορους τουρίστες

Top Ten Free και μερικά Bonus Cheap Thrills

Ψάχνετε να κάνετε τη Ρώμη στο φθηνό; Σίγουρα, μπορείτε να περπατήσετε γύρω από άσκοπα. Είναι πιο διασκεδαστικό στη Ρώμη απ 'ότι ίσως οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη. Αλλά εδώ είναι τα δέκα καλύτερα αξιοθέατα στη Ρώμη που δεν θα σας κοστίζουν λίρα, δηλαδή, το Euro cent.

Top Ten Αξιοθέατα στη Ρώμη που δεν πληρώνετε

  1. Πάρτε μια εισβολή στο Foro - Το Ρωμαϊκό Φόρουμ ήταν η κύρια αγορά και το επιχειρηματικό κέντρο στην αρχαιότητα, όπου κάνατε την τραπεζική σας συναλλαγή, την εμπορία και τις αγορές σας. (Σημείωση: Από το 2008, το ρωμαϊκό φόρουμ δεν είναι πλέον δωρεάν. Το τρέχον εισιτήριο συνδυασμού Colosseum και Palatine Hill θα περιλαμβάνει επίσης την είσοδο στο ρωμαϊκό φόρουμ και θα ισχύει για δύο ημέρες.)
  1. Περιπλανηθείτε στο Appia Antica - Περπατήστε τον παλιό δρόμο από τη Ρώμη την Κυριακή, όταν δεν επιτρέπονται αυτοκίνητα. Υπάρχουν πολλά αρχαία πράγματα για να δείτε στην ειρηνική βόλτα, και το πάρκο έχει λεπτομερείς διαδρομές και χάρτες από τις καλύτερες διαδρομές πεζοπορίας και ποδηλασίας.
  2. Μην ψιθυρίζεις απλώς σε σένα; Το Bocca della Verita ήταν πραγματικά μια αρχαία σχάρα αποχέτευσης, αλλά μην αφήστε να σας σταματήσουμε. Τοποθετήστε το χέρι σας στο στόμα και ο μύθος το έχει ότι τα χέρια σας θα τσιμπήσουν αν έχετε ψέματα. Πρόσεχε. Βρίσκεται στην Piazza Bocca della Verita.
  3. Ελευθερώστε το περιπλάνημά σας: Βάλτε τρία νομίσματα στη φρεσκάδα της Trevi - Gawk στα αργά μπαρόκ υδατορρεύματα του Nicola Salvi που επηρεάστηκαν από μια προηγούμενη δοκιμή του Bernini, στη συνέχεια ακολουθήστε τη ρωμαϊκή παράδοση ρίχνοντας ένα νόμισμα στη βρύση για να εξασφαλίσετε μια επιστροφή στην Αιώνια Πόλη. (News Flash: "Τα ιταλικά δικαστήρια αποφάσισαν πρόσφατα ότι ο Roberto Cercelletta, ο οποίος έχει εξαπολύσει κέρματα που ρίχνονται στη βρύση Trevi για περίπου 20 χρόνια, δεν κλέβει δημόσιο χρήμα, εκτιμούσε 180.000 δολάρια ετησίως από τις προσπάθειές του. Η Caritas, η οποία ανακτά τα χρήματα τις Κυριακές όταν η Cercelletta παίρνει μια μέρα μακριά, προσπάθησε να πάρει δικαστική εντολή για να τον σταματήσει "- Ιστορία χάρη στο zoomata.)
  1. Κλίμακα στα Ισπανικά Σκαλοπάτια - Η Scalinata di Spagna , τα βήματα που εκτείνονται από την Piazza di Spagna στην Trinita dei Monti, πήραν το όνομά τους από την γειτονική Ισπανική Πρεσβεία. Ανεβείτε περισσότερο από την κορυφή των βημάτων για να έχετε καλή θέα στη Ρώμη. Τα βήματα είχαν μια σημαντική αποκατάσταση το 1995-6, και η κάποτε δημοφιλής τέχνη του μεσημεριανού γεύματος στα σκαλοπάτια κλονίζεται και μπορούν να επιβληθούν πρόστιμα. Στους πρόποδες των βημάτων βρίσκεται το Memorial House Keats-Shelley (9 π.μ. έως 1 μ.μ. και 2.30 με 5.30 μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή, χρέωση εισόδου). Η περιοχή γύρω από τα βήματα προσφέρει καταστήματα σχεδιαστών, εστιατόρια και μπαρ.
  1. Το Βατικανό για τις διακοπές - Ενώ τα Μουσεία του Βατικανού ανταλλάσσουν συνήθως βρώμικο χαρτί για την είσοδο, μπορείτε να επισκεφθείτε δωρεάν την τελευταία Κυριακή του μήνα (βλ. "Ελεύθερες μέρες στη Ρώμη" στη σελίδα 2). Επίσης δωρεάν είναι μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη κάτω από το Βατικανό για να δείτε τις ανασκαφές ή ένα κοινό Τετάρτη με τον Πάπα. Ανατρέξτε στον Κατάλογο του Βατικανού για οδηγίες σχετικά με τις απαιτούμενες κρατήσεις.
  2. Συμμετοχή του Πάνθεον - Αρχικά ένας ειδωλολατρικός ναός, που μετατράπηκε σε εκκλησία το 608, που έσωσε ολόκληρη τη συμφωνία από την καταστροφή για οικοδομικά υλικά. Θα το βρείτε στη Piazza della Rotonda, ένα από τα αγαπημένα για τους νέους το βράδυ. Είναι το καλύτερα διατηρημένο μνημείο της αυτοκρατορικής Ρώμης, ξαναχτίστηκε εξ ολοκλήρου από τον αυτοκράτορα Αδριανό γύρω στο 120 μ.Χ. στην τοποθεσία παλαιότερου πανθεόνου που ανεγέρθηκε το 27 π.Χ. από τον στρατηγό Αύγουστο Αγρίππα. Δευτ.-Σαβ 8: 30-7: 30; Ήλιος. 9-6.
  3. Η πλατεία Piazza Crawl - Piazza Navona και η Piazza Campo dei Fiori είναι η πιο γνωστή πλατεία της Ρώμης. Η Piazza Navona, η οποία ακολουθεί το σχέδιο ενός αρχαίου τσίρκου και περιέχει δύο διάσημα σιντριβάνια από τον Bernini, ζωντανεύει τα βράδια, ενώ το Campo dei Fiori (το πεδίο των λουλουδιών) έχει καλύτερη εμπειρία κατά τις ώρες της αγοράς. Θα φάτε πολύ φθηνότερα γύρω από το Campo dei Fiori, όπου υπάρχουν εκθετήρια και δεξαμενές παντού.
  1. Περπατώντας τις γειτονιές: Trestevere - "Το πιστεύετε ή όχι, αυτή είναι η" ιταλική συνοικία "της Ρώμης. Οι δρόμοι είναι στενοί και μερικές φορές εκκαθάρισης, αν και συχνότερα θα οδηγήσουν τελικά στην Piazza Santa Maria, την παλαιότερη εκκλησία της Ρώμης, η οποία είναι η αδιαμφισβήτητη καρδιά του Τραστέβερε, γεμάτη από κάθε είδος ανθρώπου που μπορεί κανείς να φανταστεί - τόσο κομψό όσο και άβολο (μια σταθερή "όχι" και αυστηρή εμφάνιση θα αποβάλει κάθε ανεπιθύμητη προσοχή. που είναι διάσημο για ένα βυζαντινό μωσαϊκό πίσω από το βωμό, οπότε πέστε μερικά νομίσματα στο κουτί φωτός (θα φωτίσει το ψηφιδωτό για 60 δευτερόλεπτα) και θα περάσουν λίγα λεπτά εκεί. - δημοσιεύτηκε από το cynar στο πρώην τουριστικό μας φόρουμ.
  2. Περπατώντας τις γειτονιές II: Testaccio - Testaccio είναι μια παλιά γειτονιά που χτίστηκε γύρω από ένα λόφο των θραυσμάτων του Αμφορα που απορρίφθηκαν από έμποροι της ρωμαϊκής εποχής που προσήλωσαν κοντά στο αρχαίο λιμάνι του Τίβερη. Πρόσφατα, τα καταστήματα επισκευής αυτοκινήτων και τα μοντέρνα κλαμπ και τα εστιατόρια έχουν χαραχθεί από τη βάση αυτού του λόφου. Ο Testaccio γίνεται γρήγορα δημοφιλής με το νεαρό πλήθος. Μπορείτε να φάτε κρέατα οργάνων εδώ, το πραγματικό ρωμαϊκό μαγείρεμα βρίσκεται στο Testaccio. Δείτε το Testaccio Virtual Tour για προτάσεις. Στη βορειοανατολική γειτονιά της περιοχής Testaccio, η οποία μοιράζεται με τον λόφο Aventine, θα δείτε τη γέφυρα Porto San Paolo, την Πυραμίδα του Gaius Cestius και το Museo della Via Ostiense στη Βασιλική του Αγίου Παύλου.

Πηγαίνετε στην σελίδα 2 για πιο δωρεάν (ή πραγματικά φθηνά) αξιοθέατα της Ρώμης.

(Συνέχεια από τη σελίδα 1 - Τα 10 καλύτερα αξιοθέατα στη Ρώμη.)

Επίσης δωρεάν στη Ρώμη

Ελεύθερες μέρες στη Ρώμη - Την τελευταία Κυριακή του μήνα αυτά τα δημοφιλή μουσεία είναι δωρεάν!

Φτηνές και δροσερές στη Ρώμη

Χρειάζεστε Χάρτη της Ρώμης;

Ο χρωματικός μας χάρτης της Ρώμης είναι στη διάθεσή σας.