Συμβουλές για μια μεγάλη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Τζάκσονβιλ, Φλόριντα

Ρομαντικές στιγμές, δείπνο και αποδράσεις

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όσοι από εμάς με κάποιον ειδικό γενικά προσπαθούμε να επιλέξουμε κάτι πιο ρομαντικό από τον συνηθισμένο ναύλο. Ακόμα και τα πιο ζωντανά ζευγάρια μπορούν σίγουρα να βρουν κάποιο χρόνο μαζί, οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες επειδή δεν ξοδεύετε χρόνο με τον ειδικό σας κάποιον.

Εστιατόρια

Τα περισσότερα εστιατόρια στο Jacksonville θα είναι ανοιχτά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ωστόσο, η ημέρα πρέπει να είναι μια από τις πολυάσχολες του έτους για πολλούς.

Για να εξασφαλίσετε ότι εσείς και ο φιλοξενούμενος σας θα μπορείτε να γευματίσετε, να καλέσετε μπροστά και να κάνετε κρατήσεις.

Εδώ είναι μερικά εστιατόρια urbanspoon.com λίστες ως το πιο ρομαντικό στο Τζάκσονβιλ : Blue Bamboo Εστιατόριο και Wine Bar, 13 τσιγγάνων, Orsay, Chart House, Morton's - το Steakhouse, το Patio / Pastiche, το Matthew και το κελάρι κρασιού.

Το Blue Bamboo θα σερβίρει ασιατική κουζίνα από το κανονικό του μενού, καθώς και ένα πακέτο γεύματος τεσσάρων γευμάτων που περιλαμβάνει ποτά.

13 τσιγγάνικοι, ένα μικρό μπιστρό στο Riverside, εμφανίστηκαν στα Diners, Drive-ins και Dives . Το ισπανικό εστιατόριο είναι μικρό, προσφέροντας μόνο επτά τραπέζια.

Το Orsay είναι ένα από τα κορυφαία εστιατόρια του Jacksonville. Στην ιστορική Avondale, το μπιστρό σερβίρει αυθεντική, εξαιρετική γαλλική κουζίνα.

Ρομαντικά σημεία

Δεν μπορείτε πραγματικά να πάει στραβά με το νερό, ειδικά αν ο καιρός είναι ωραίος. Η γειτνίαση του Jacksonville με την παραλία, καθώς και ο ποταμός του Αγίου Ιωάννη, το καθιστούν εφικτό.

Αν ψάχνετε για ένα ήσυχο, ρομαντικό μέρος για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μείνετε μακριά από τα δημοφιλή σημεία του ποταμού, όπως το Jacksonville Landing, καθώς είναι πιθανό να είναι συσκευασμένα. Αντ 'αυτού, επιλέξτε ένα ταξίδι στο Memorial Park στο Riverside. Η ακρόπολη με θέα στον ποταμό σας δίνει μια φανταστική θέα στον ορίζοντα της πόλης και το πάρκο είναι αρκετά ήσυχο.

Όσο για την παραλία, το Jacksonville Beach τείνει να είναι θορυβώδες και γεμάτο κόσμο. Αυτό πιθανότατα συμβαίνει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για λίγο περισσότερη ιδιωτικότητα, επισκεφθείτε το Hanna Park ή το Huguenot Memorial Park. Το Atlantic Beach γενικά προσφέρει ένα πιο ήσυχο περιβάλλον από την παραλία Jacksonville, αλλά δεν υπάρχει εγγύηση για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Φινλανδία Φιλίας είναι μια άλλη επιλογή, και προσφέρει επίσης μια όμορφη θέα στο ποτάμι. Το πρόσφατα ανακαινισμένο σιντριβάνι υπήρξε τόπος συνάντησης για πολλά ζευγάρια με τα χρόνια. Ορισμένοι ντόπιοι πιστεύουν ότι η βρύση έχει μυστικές δυνάμεις.

Πακέτα ξενοδοχείων

Πολλά ξενοδοχεία στο Τζάκσονβιλ προσφέρουν ειδικά πακέτα ρομαντισμού. Το Omni Hotel στο Downtown Jacksonville έχει ένα ξενοδοχείο που ξεκινά από λιγότερο από $ 200 ανά διανυκτέρευση. Διαθέτει ένα μπουκάλι σαμπάνιας, φράουλες που καλύπτονται από σοκολάτα και ένα πλήρες αμερικάνικο πρωινό. Το Best Western στο Jacksonville Beach προσφέρει επίσης ένα πακέτο ειδυλλιακής περιποίησης στην άκρη της παραλίας, που διαθέτει τη σουίτα υδρομασάζ του ξενοδοχείου, σαμπάνια ή μηλίτη, φράουλες που καλύπτονται με σοκολάτα και αρωματικά ροδοπέταλα.