Ημέρα της Μητέρας στην Καλιφόρνια

Πράγματα που πρέπει να κάνουμε για την Ημέρα της Μητέρας στην Καλιφόρνια

Αν ψάχνετε να κάνετε κάτι για την Ημέρα της Μητέρας στην Καλιφόρνια, αυτός είναι ο οδηγός για σας. Είτε ξοδεύετε λίγες ώρες είτε ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, δοκιμάστε αυτά τα πράγματα να κάνουν μαζί της και να βρείτε μέρη για να τα απολαύσετε και τα δύο.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Ημέρα της Μητέρας γιορτάζεται τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου.

Family Get-Togethers για την Ημέρα της Μητέρας στην Καλιφόρνια

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, οι μητέρες θέλουν να περάσουν χρόνο με τις οικογένειές τους την Ημέρα της Μητέρας.

Δώστε τη μαμά ό, τι θέλει - νοικιάστε ένα σπίτι διακοπών και πάρτε ολόκληρη τη φυλή μαζί, ανεξάρτητα από το αν σχετίζονται με εσάς από το αίμα ή απλώς από τους πιο κοντινούς φίλους σας.

Δοκιμάστε τη λίμνη Pine Mountain κοντά στο Groveland και το Εθνικό Πάρκο Yosemite, την Παραλία της Ιρλανδίας ακριβώς νότια του Mendocino ή το Dillon Beach βόρεια του Σαν Φρανσίσκο. Μπορείτε επίσης να βρείτε πολλές καταχωρήσεις ενοικίασης διακοπών σε όλη την πολιτεία, ακόμη και στις πόλεις μέσω Airbnb και HomeAway.

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου της Ημέρας της Μητέρας

Εάν μπορείτε να ξεφύγετε για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο για να γιορτάσετε την υπέροχη μητέρα σας, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα μέρη για να το κάνετε:

Λαμβάνοντας το μαμά έξω για το γεύμα της μητέρας

Η Ημέρα της Μητέρας είναι μια από τις πιο πολυάσχολες μέρες των εστιατορίων του έτους. Πολύ συχνά, οι υπηρεσίες και η ποιότητα των τροφίμων υποφέρουν. Πάρτε τη μαμά έξω το Σάββατο εάν μπορείτε - ή να βρείτε κάτι άλλο να κάνει αντ 'αυτού.

Μια κρουαζιέρα με σαμπάνια brunch με Hornblower μπορεί να είναι μια καλή επιλογή αν ψάχνετε για ένα μοναδικό και εύκολο Brunch Ημέρα της Μητέρας. Είναι συνηθισμένοι να χειρίζονται μεγάλες ομάδες, να έχουν χώρο για μικρά παιδιά να κινούνται γύρω, και οι απόψεις είναι εξαιρετικές.

Λος Άντζελες, Καλιφόρνια Ιδέες Σαββατοκύριακου Ημέρας της Μητέρας

Μπορείτε να κάνετε πολλά ή ακόμα και όλα αυτά με ένα Σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες με τη μαμά. Εδώ είναι μια λίστα με τις εξαιρετικές επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε με βάση τα συμφέροντα της μαμάς:

Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια Ιδέες Σαββατοκύριακου Ημέρας της Μητέρας

Προχωρήστε σε αυτή την ηλιόλουστη πόλη της νότιας Καλιφόρνιας για μια μέρα έξω με την οικογένεια ή απλά για να απολαύσετε κάποια one-on-one φορά με τη μαμά στην παραλία ή με ένα καλό ποτήρι vino. Σχεδιάστε το ταξίδι του Σαν Ντιέγκο για την Ημέρα της Μητέρας με αυτές τις ιδέες στο μυαλό:

Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια Ιδέες Σαββατοκύριακου της Ημέρας της Μητέρας

Είτε θέλετε να κάνετε μια γραφική διαδρομή είτε να χαλαρώσετε εντελώς στο σπα, το Σαν Φρανσίσκο έχει ακριβώς αυτό που θέλει η μαμά: