Πώς να κάνετε ένα ταξίδι στη Σάντα Μπάρμπαρα - για μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο

Εάν σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι στη Σάντα Μπάρμπαρα, θα πάτε σε μια από τις παλαιότερες, πιο ιστορικές και όμορφες πόλεις της Καλιφόρνιας. Η ακτή της νότιας ακτής της πόλης της δίνει ένα κλίμα "ζώνης μπανάνας" που είναι πιο μέτριο και πιο ηλιόλουστο από τις περισσότερες παραλιακές πόλεις της Καλιφόρνιας.

Οι στέγες με κόκκινες κεραμώσεις, οι τοίχοι από γυψομάρμαρο, οι τοξωτές προσόψεις και οι κλειστές αυλές του κήπου χαρακτηρίζουν την τοπική αρχιτεκτονική.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1900, περισσότερες από 1.200 ταινίες έγιναν στη Σάντα Μπάρμπαρα κατά τη διάρκεια μιας δεκαετίας και η πόλη ήταν ένα αγαπημένο σημείο για τα θρυλικά κινηματογραφικά αστέρια όπως ο Douglas Fairbanks, η Mary Pickford και ο Charlie Chaplin. Οι σημερινοί αστέρες σχεδιάζουν ακόμα ένα ταξίδι της Σάντα Μπάρμπαρα για μια εύκολη απόδραση, και έτσι μπορείτε.

Είναι ένα ταξίδι της Σάντα Μπάρμπαρα μια καλή ιδέα για σας;

Η Santa Barbara είναι ένα καλό μέρος για να πάτε στην παραλία, ρομαντικές αποδράσεις και χαλαρωτικά σαββατοκύριακα.

Εάν είδες την κάλυψη ειδήσεων του τέλους του 2017 Thomas Fire και τις αρχές του 2018 κοντά στο Montecito, θα μπορούσατε εύκολα να καταλήξετε ότι δεν υπάρχει τίποτα να δει από την Ventura στη Santa Barbara. Παρά αυτά τα κλιπ ειδήσεων, τα περισσότερα από τα Highway 101 των ΗΠΑ και όλα τα δημοφιλέστερα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής ήταν ανέγγιχτα.

Ταξιδεύοντας μεταξύ Βεντούρα και Σάντα Μπάρμπαρα στον αυτοκινητόδρομο 101, μπορεί να δείτε κάποιες καμένες λόφους και μαυρισμένα δέντρα, αλλά αν ταξιδεύετε σε μια καθαρή μέρα, είστε πιθανό να είστε πολύ απασχολημένοι κοιτάζοντας τον ωκεανό και τα ανοικτά των ακτών της Μάγχης για να παρατηρήσετε. Και το τμήμα αυτοκινητοδρόμων έκανε μια τόσο καλή δουλειά να καθαρίσει τη λάσπη που μόλις δεν γνωρίζατε ότι έπεσε ποτέ στον αυτοκινητόδρομο.

Καλύτερος χρόνος να πάει

Χάρη στην προστατευόμενη τοποθεσία που βρίσκεται νότια, η Santa Barbara έχει μερικές από τις καλύτερες καιρικές συνθήκες της Καλιφόρνια οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Παρ 'όλα αυτά, είναι πιο πιθανό να είναι βροχερός εδώ το χειμώνα από ό, τι σε άλλες εποχές του χρόνου.

Η Σάντα Μπάρμπαρα γίνεται ακόμα πιο πολυσύχναστη το καλοκαίρι. Τα τοπικά ξενοδοχεία καλύπτουν τον προσανατολισμό, την επιστροφή στο σπίτι και την αποφοίτηση του UCSB.

Διασκέδαση πράγματα να κάνουμε στη Σάντα Μπάρμπαρα

Κορυφαία πράγματα που πρέπει να κάνετε: Για μια γρήγορη ματιά στα πιο δημοφιλή και διασκεδαστικά πράγματα που πρέπει να κάνετε, ελέγξτε τον οδηγό στα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Σάντα Μπάρμπαρα .

Η εκδήλωση Arts and Crafts Santa Barbara πραγματοποιείται κάθε Κυριακή κατά μήκος του Cabrillo Blvd. Η ποιότητα των αγαθών είναι υψηλή, οι πωλητές φιλικοί και ο κόσμος που παρακολουθεί εξαιρετική. Αυτό συμβαίνει επίσης τα Σάββατα των μεγάλων Σαββατοκύριακων διακοπών.

State Street Shopping: Ακολουθήστε την State Street μακριά από την προκυμαία και θα βρείτε μια ζωντανή σκηνή δρόμου με καλές αγορές, τραπεζαρία και παρακολουθώντας τους ανθρώπους.

Ενοικιάστε μερικούς τροχούς: Είναι εύκολο να βρείτε μέρη για ενοικίαση πατίνων, ποδηλάτων και ποδηλάτων surrey - και όλοι τους αγαπούν να το πάρουν κατά μήκος της προκυμαίας.

Αποστολή Σάντα Μπάρμπαρα : Μια από τις παλαιότερες και πιο αυθεντικές ισπανικές αποστολές της Καλιφόρνιας, αυτό είναι ένα καλό μέρος για να ρίξετε μια ματιά στην ιστορία του κράτους.

Πλευρικές εκδρομές και κοντινές πόλεις

Το Ventura είναι το σημείο όπου μπορείτε να κάνετε βόλτες στα νησιά της Μάγχης, αλλά διαθέτει επίσης ένα υπέροχο λιμάνι και ένα γοητευτικό κέντρο της πόλης.

Η κοιλάδα Santa Ynez και η Solvang : Το Solvang προσφέρει ατμόσφαιρα σε δανικό στιλ και ένα πανέμορφο κέντρο γεμάτο από καταστήματα κάθε είδους. Η γύρω κοιλάδα και η πόλη του Los Olivos είναι εξαιρετικά μέρη για μια διαδρομή.

Cold Spring Tavern: Οι άνθρωποι έρχονται σε αυτό το πρώην στάβλο στάσης πολύ πριν την ανακάλυψα για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 1990 - και εξακολουθεί να είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για το Κυριακάτικο brunch ή το μεσημεριανό γεύμα.

Πάρτε CA 154 βόρεια προς τα βουνά. Όταν ο δρόμος αρχίσει να ξεκουραστεί, προσέξτε για ένα μικρό σημάδι στη δεξιά πλευρά του δρόμου. Εάν διασχίσετε την πανέμορφη γέφυρα San Marcos, έχετε πάει λίγο πολύ μακριά. Ενώ η ταβέρνα δεν έχει αλλάξει πολύ, η πελατεία της έχει. Θα βρείτε όλους εδώ από τους ποδηλάτες στους χρηματιστές.

Το Εθνικό Πάρκο των Νησιών της Μάγχης περιλαμβάνει τα νησιά που θα δείτε στην ανοικτή θάλασσα. Είναι το καθένα μοναδικό και το σπίτι πολλών ειδών που δεν βρίσκονται πουθενά αλλού.

Ετήσια γεγονότα

Ακόμα κι αν δεν έχετε φοιτητή στο σχολείο εδώ, μπορεί να θέλετε να ελέγξετε το πανεπιστημιακό ημερολόγιο για να αποφύγετε πλήθη κατά τη διάρκεια των μεγάλων εκδηλώσεών τους.

Μπορεί να θέλετε να προγραμματίσετε το ταξίδι της Santa Barbara σας για να παρακολουθήσετε μια ειδική εκδήλωση. Μερικά από τα πιο δημοφιλή ετήσια γεγονότα περιλαμβάνουν:

Συμβουλές για ένα ευχάριστο ταξίδι της Santa Barbara

Τα ξενοδοχεία της Santa Barbara γίνονται γεμάτα δυναμικό σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο. Εάν εμφανιστείτε χωρίς επιφυλάξεις, θα θελήσετε να μην είχατε το κάνει.

Στάθμευση στη Σάντα Μπάρμπαρα μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία. Αφήστε το όχημά σας σταθμευμένο στο ξενοδοχείο σας και πάρτε το λεωφορείο Downtown-Waterfront που διέρχεται κατά μήκος της State Street και της Waterfront.

Δεν είναι Ρομαντικό;

Το glitterati έχει πάει σε ρομαντικές αποδράσεις στη Σάντα Μπάρμπαρα από τις αρχές του εικοστού αιώνα, πάνω και έξω από την οθόνη. Έχει πολλά μέρη για μια ρομαντική βόλτα ή δείπνο με κεριά - και δεν μπορείτε να νικήσετε τις απομονωμένες εξοχικές κατοικίες στο San Ysidro Ranch για μια μικρή ιδιωτική εκδήλωση.

Που να μείνω

Ξέρετε πώς να κάνετε κράτηση ξενοδοχείου online, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τη Σάντα Μπάρμπαρα πριν το κάνετε. Είναι όλοι στον οδηγό για την εύρεση ενός τόπου διαμονής στη Σάντα Μπάρμπαρα .

Πού είναι η Σάντα Μπάρμπαρα;

Το Santa Barbara βρίσκεται 95 μίλια από το Λος Άντζελες, 219 μίλια από το Σαν Ντιέγκο, 420 μίλια από το Σακραμέντο και 337 μίλια από το Σαν Φρανσίσκο.

Πάρτε τη στάση της γραμμής Surfliner του τρένου Amtrak Pacific στην Σάντα Μπάρμπαρα.

Αν έρχεστε από το αεροδρόμιο LAX, μπορείτε να πάρετε το Santa Barbara Airbus.