Πώς να βρείτε ένα μέρος για να μείνετε στη Σάντα Μπάρμπαρα

Ένα κομμάτι για τη Σάντα Μπάρμπαρα

Η ακτή της Santa Barbara εκτείνεται ανατολικά και δυτικά, μια ανωμαλία στον κανονικό προσανατολισμό Βορρά-Νότου στην Καλιφόρνια. Μπορεί να κάνει τα πράγματα λίγο συγκεχυμένα. Το US Hwy 101 μέσω της Santa Barbara θα φέρει την ένδειξη Βορρά / Νότου, παρόλο που η πυξίδα λέει κάτι διαφορετικό. Τα ονόματα των οδών μπορεί επίσης να είναι παρεξηγημένα παρόμοια, ειδικά αυτά που ξεκινούν με ένα "C" και τελειώνουν με ένα "o" - Castillo, Cabrillo, Carrillo.

Το καλύτερο στοίχημά σας για την ελαχιστοποίηση της σύγχυσης είναι να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας εργαλείο πλοήγησης.

Όταν το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στη Σάντα Μπάρμπαρα πραγματοποιεί τις ετήσιες τελετές αποφοίτησής του τον Ιούνιο, κάθε ξενοδοχείο στη Σάντα Μπάρμπαρα θα γεμίσει, συχνά μήνες πριν και τα ποσοστά θα είναι πολύ υψηλότερα από τα κανονικά. Εάν μπορείτε, θα είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο για να επισκεφθείτε.

Θα χρειαστείτε κάτι περισσότερο από ένα μέρος για να κοιμηθείτε ενώ βρίσκεστε στη Σάντα Μπάρμπαρα. Ρίξτε μια ματιά στα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Σάντα Μπάρμπαρα για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο .

Επιλέξτε την τοποθεσία σας

Βρείτε το καλύτερο ξενοδοχείο για σας στη Σάντα Μπάρμπαρα

Βρείτε το Σάντα Μπάρμπαρα διαμονή σας σαν επαγγελματία. Χρησιμοποιήστε την ίδια διαδικασία που χρησιμοποιούμε για να επιλέξετε τα συνιστώμενα ξενοδοχεία μας . Ωστόσο, θα χρειαστεί να ξέρετε μερικά πράγματα για τα ξενοδοχεία Palm Springs πρώτα:

Η Santa Barbara διαθέτει μερικά ξενοδοχεία μεγάλης αλυσίδας, boutique καταλύματα και μικρότερες τοπικές αλυσίδες, τα οποία είναι κυρίως αυτά που θα βρείτε αν συμβουλευτείτε τις τυπικές ιστοσελίδες κράτησης ξενοδοχείων. Για να τα βρω, χρησιμοποιώ τις online κριτικές και τις συγκρίσεις τιμών στο Tripadvisor.

Μερικά από τα μικρότερα ξενοδοχεία έχουν μόνο ένα κρεβάτι ανά δωμάτιο. Εάν χρειάζεστε περισσότερα από αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιβεβαιώσει ότι το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Ορισμένα ακίνητα χρεώνουν επιπλέον "τέλη θέρετρου", τα οποία δεν είναι πάντα εύκολο να ανακαλυφθούν και να αυξήσουν το συνολικό κόστος. Προσέξτε ιδιαίτερα γι 'αυτό όταν χρησιμοποιείτε πηγές όπως η Priceline και το Hotwire που δεν σας δίνουν το όνομα του ξενοδοχείου εκ των προτέρων.

Μόλις έχετε επιλέξει μερικούς καλούς υποψηφίους για το ταξίδι σας, εφαρμόστε όλα τα καλύτερα κόλπα για να πάρετε το χαμηλότερο δυνατό ποσοστό .

Βρείτε ένα B & B στη Σάντα Μπάρμπαρα

Η Σάντα Μπάρμπαρα έχει μια σειρά από πραγματικά ωραία, υψηλής ποιότητας κρεβάτι και πρωινό πανδοχεία, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται στο κύριο τμήμα της πόλης.

Μπορείτε να βρείτε αρκετά από αυτά στο Tripadvisor.

Santa Barbara Ενοικιάσεις εξοχικών διαμερισμάτων

Μας αρέσει να νοικιάζουμε ένα μεγάλο σπίτι και να καλέσουμε μια παρέα φίλων για να έρθουν μαζί μας (ή να νοικιάσετε ένα μικρό για να έχουμε όλα για τον εαυτό μας). Η εύρεση του σωστού παίρνει λίγο περισσότερη δουλειά από την εξεύρεση ενός ξενοδοχείου, αλλά μπορεί να αξίζει τον κόπο. Μερικοί τρόποι για να τις βρείτε:

Κάμπινγκ γύρω από τη Σάντα Μπάρμπαρα

Θα βρείτε μερικές θέσεις για να πετάξετε μια σκηνή ή να παρκάρετε το RV στην περιοχή Santa Barbara: