Κάμπινγκ στο Reds Meadow Valley, Καλιφόρνια

Κάμπινγκ στο Reds Meadow στην Καλιφόρνια είναι πραγματικά μια θεαματική εμπειρία σε εξωτερικούς χώρους. Εάν επισκέπτεστε το Χρυσό Κράτος, η Reds Meadow Valley είναι ένας κορυφαίος προορισμός για ταξίδια στην Καλιφόρνια και βρίσκεται στην ανατολική Σιέρα Νεβάδα, δυτικά των Mammoth Lakes.

Επωφεληθείτε από το Minaret Vista στην κοιλάδα του Reds Meadow Valley, με εκπληκτική θέα στα Μινχάρετ, την περιοχή Ritter και τον ποταμό San Joaquin. Η κοιλάδα είναι επενδεδυμένη με ογκόλιθους από γρανίτη, πεύκα και αγριολούλουδα, γεμάτη με ιστορία, γεωλογία και έπος με πέστροφα.

Το Reds Meadow Campground είναι το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές, αλλά υπάρχουν έξι χώροι κατασκήνωσης στην περιοχή με τα αγαπημένα σημεία που βρίσκονται κοντά στον ποταμό και κοντά στο Εθνικό Μνημείο Devils Postpile. Κάθε χώρος κατασκήνωσης έχει μια μοναδική τοποθεσία και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Middle Fork του ποταμού San Joaquin. Η κοιλάδα είναι μια δημοφιλής τοποθεσία για υπαίθρια αναψυχή, όπως πεζοπορία, αξιοθέατα και ψάρεμα. Devils Postpile και Rainbow Falls είναι τα κυριότερα σημεία.