Χαβάη, το μεγάλο νησί - το νησί της περιπέτειας της Χαβάης

Μέγεθος του μεγάλου νησιού:

Το νησί της Χαβάης, το Μεγάλο Νησί είναι το μεγαλύτερο από τα νησιά της Χαβάης με μάζα γης 4.028 τετραγωνικά μίλια - διπλάσια από το συνδυασμένο μέγεθος των άλλων νησιών. Έχει μήκος 92 μίλια και πλάτος 76 μίλια. Σημαντικά, το νησί εξακολουθεί να αναπτύσσεται όσο η λάβα συνεχίζει να χύνεται από το Kīlauea, το πιο ενεργό ηφαίστειο του κόσμου.

Μεγάλος πληθυσμός νησιών:

Από την απογραφή των ΗΠΑ το 1964: 196.428 (2016 ανατολ.) Ethnic Mix: 30% Χαβάη, 23% Καυκάσιοι, ακολουθούν Ιαπωνικά (14%) και Φιλιππίνων (10%).

Big Nick νησί

Επισήμως γνωστό ως νησί της Χαβάης, οι περισσότεροι άνθρωποι το ονομάζουν "μεγάλο νησί". Είναι επίσης γνωστή ως "νησί περιπέτειας της Χαβάης".

Οι μεγαλύτερες πόλεις στη Νήσο Χαβάης:

  1. Χίλο
  2. Kailua-Kona
  3. Χαβάη Paradise Park

Αεροδρόμια του Big Island

Το διεθνές αεροδρόμιο Kona της Keahole βρίσκεται περίπου 7 μίλια βορειοδυτικά του Kailua-Kona. Ο αερολιμένας χειρίζεται οικιακές διεθνείς, διεθνείς, διεθνείς, αεροπορικές και αεροπορικές ταξί και δραστηριότητες γενικής αεροπορίας.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Hilo βρίσκεται περίπου 2 μίλια ανατολικά του Χίλο. Το Upolu Airport είναι ένα γενικό αεροδρόμιο αερολιμένα στο βόρειο άκρο της νήσου Χαβάης, 3 μίλια από την πόλη Hawi.

Το αεροδρόμιο Waimea-Kohala είναι μια μικρή μονάδα επιβατών και γενικών αερομεταφορών που βρίσκεται 1 μίλι νότια της πόλης Kamuela.

Σημαντικές Βιομηχανίες του Μεγάλου Νησιού:

  1. Kona Καφές
  2. Αστρονομία
  3. Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  4. Εκτροφή
  5. Διαφοροποιημένη γεωργία - λουλούδια, φρούτα, λαχανικά και άλλες καλλιέργειες, συμπεριλαμβανομένων κακάο και μακαδάνια
  6. Υδατοκαλλιέργεια

Κλίμα του Μεγάλου Νησιού:

Οι μέσες θερμοκρασίες κυμαίνονται από 71 ° F-77 ° F με ψυχρότερα κλίματα 57 ° F-63 ° F στα κεντρικά γραφεία του Εθνικού Πάρκου Ηφαιστείων Χαβάης των 4.000 ποδών και 62.6 ft-66 ° F στα 2.760 πόδια Waimea.

Οι θερμοκρασίες στην κορυφή της Mauna Kea μπορούν να φτάσουν κάτω από το πάγωμα και οι χιονοπτώσεις συμβαίνουν τα περισσότερα χειμώνες.

Η βροχόπτωση ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή του νησιού.

Η μεγαλύτερη βροχή πέφτει στην ανατολική πλευρά του νησιού, ειδικά κοντά στην πόλη Hilo .

Γεωγραφία του Big Island:

Μίλια της ακτογραμμής - 266 γραμμικά μίλια.

Αριθμός Παραλίων - Το Μεγάλο Νησί έχει πάνω από 100 παραλίες, πολλές από τις οποίες έχουν δημόσιες εγκαταστάσεις. Οι άμμοι μπορεί να είναι μαύρες, πράσινες ή λευκές.

Πάρκα - Υπάρχουν 15 κρατικά πάρκα, 137 πάρκα νομού, ένα εθνικό πάρκο (εθνικό πάρκο ηφαιστείων της Χαβάης ) και δύο εθνικά ιστορικά πάρκα και ένας εθνικός ιστορικός χώρος.

Υψηλότερες κορυφές - Το αδρανές ηφαίστειο Mauna Kea (13.796 πόδια) και το ενεργό ηφαίστειο Mauna Loa (13.677 πόδια) είναι τα υψηλότερα βουνά στον Ειρηνικό.

Μεγάλο νησί επισκέπτες και καταλύματα:

Αριθμός επισκεπτών ετησίως - Περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι επισκέπτονται το Big Island κάθε χρόνο. Από αυτά τα 1,15 εκατομμύρια προέρχονται από τις ΗΠΑ. Ο επόμενος μεγαλύτερος αριθμός προέρχεται από την Ιαπωνία.

Κύρια Θέρετρα Περιοχές - Η ακτή Κοχάλα βρίσκεται στην ξηρή και ηλιόλουστη δυτική πλευρά του νησιού. Άλλα ξενοδοχεία βρίσκονται σε Hilo και κοντά στο Kailua-Kona.

Αριθμός ξενοδοχείων - Περίπου 31, με 6.513 δωμάτια.

Αριθμός συγκυριαρχιών διακοπών - Περίπου 38, με 1.147 μονάδες.

Αριθμός πανσιόν - 90 με 448 δωμάτια.

Κάντε κράτηση για τη διαμονή σας - Κάντε κράτηση στη διαμονή σας στο νησί Χαβάη με TripAdvisor.

Δημοφιλή αξιοθέατα στο Big Island:

Τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα επισκεπτών - Τα αξιοθέατα και τα μέρη που συγκεντρώνουν με συνέπεια τους περισσότερους επισκέπτες είναι το Εθνικό Πάρκο Ηφαιστείων της Χαβάης (2.6 εκατομμύρια επισκέπτες), το Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Pu'uhonua o Honaunau (800.000 επισκέπτες), ο ζωολογικός κήπος Pana'ewa Rainforest (161.000 επισκέπτες) και το ηφαίστειο Κέντρο Τέχνης (104.000 επισκέπτες).

Big Island Ψυχαγωγικές δραστηριότητες:

Στο μεγάλο νησί της Χαβάης θα βρείτε ψάρεμα βαθέων υδάτων, γκολφ, πεζοπορία, ιππασία, θαλάσσιο καγιάκ, ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, ψώνια, περιηγήσεις στα αξιοθέατα, κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις, τένις και αγροτικός τουρισμός, και οικογενειακές εκδρομές ... και αυτός είναι ακριβώς αυτός που ξεκινάει.

Σημαντικές ετήσιες εκδηλώσεις στο μεγάλο νησί:

Εδώ είναι μόνο ένα δείγμα των ετήσιων εκδηλώσεων στο μεγάλο νησί της Χαβάης

Ενδιαφέροντα γεγονότα για το μεγάλο νησί:

Περισσότερα για τη Χαβάη, το Μεγάλο Νησί

Επισκόπηση του Hilo στο μεγάλο νησί της Χαβάης

Επισκόπηση του Kailua-Kona στο μεγάλο νησί της Χαβάης

Επισκόπηση της Waimea / Kamuela στο μεγάλο νησί της Χαβάης