Ντάλας Gay Φαγητό Οδηγός

Καλώς ήλθατε στο Club Dallas

Παρόλο που το Ντάλας ήταν το σπίτι δύο γαϊδουριών και σπα - Club Dallas και Midtowne Spa-Midtowne Spa έκλεισε το Μάρτιο του 2017, αφήνοντας το Club Dallas ως το μοναδικό προορισμό για τους ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες που αναζητούν υψηλής ποιότητας καθαρή διασκέδαση στο DFW περιοχή.

Σε απόσταση αναπνοής από το σταθμό DART της Swiss Avenue στην ιστορική περιοχή Deep Ellum, περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο νότια της περιοχής νυχτερινής διασκέδασης Oak Lawn του Uptown, το Club Dallas είναι ένα πολυώροφο κτίριο που προσφέρει όλα από γυμναστήριο και ντουλάπια ατμόλουτρο και σάουνα, μπανιέρα με υδρομασάζ, καφετέρια και μεγάλη εξωτερική πισίνα και χώρο ηλιοθεραπείας.

Μαζί με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, το Club Dallas προσφέρει επίσης δωρεάν πληροφορίες σεξουαλικού σεξ τόσο σε μέλη όσο και σε μη μέλη, καθώς και σε χώρους δοκιμών STD και HIV με δωρεάν δοκιμές από το Dallas AIDS Testing Resource Centre κάθε Τρίτη βράδυ από τις 8 έως τις 10 μ.μ.

Club Dallas: Πληροφορίες και πόροι

Το Club Dallas βρίσκεται στην οδό 2616 Swiss Avenue, ακριβώς δίπλα στον σταθμό DART Light Rail, σε ένα μεγάλο κτίριο με καθαρό εσωτερικό και φιλικό προσωπικό. Εδώ θα βρείτε ένα γυμναστήριο καλής ποιότητας με ένα ωραίο ντουλάπι, ένα πλήρες φάσμα του σύγχρονου εξοπλισμού (είναι αρκετά ωραίο να έρχονται πολλά παιδιά για τις προπονήσεις τους), ατμόλουτρο και σάουνα, μπανιέρα υδρομασάζ αρκετά μεγάλη για να φιλοξενήσει μερικούς καλούς άνδρες, ένα βολικό καφενείο με θέα στη μεγάλη εξωτερική πισίνα και χώρο ηλιοθεραπείας, καθώς και σαλόνι με καναπέδες και τραπέζι μπιλιάρδου.

Club Dallas είναι ένα εντυπωσιακό μέρος με την κάπως αναβαθμισμένη ατμόσφαιρα που μπορείτε να περιμένετε σε μια πόλη όπως το Ντάλλας, η οποία έχει μερικά από τα swankiest gay νυχτερινά κέντρα και μπαρ στη χώρα.

Ότι όλα αυτά, τα ποσοστά είναι σύμφωνα με άλλα gay spa και λουτρά, οπότε δεν θα χρειαστεί να σπάσετε την τράπεζα για να επισκεφθείτε αυτήν την υπερσύγχρονη εγκατάσταση.

Η εγκατάσταση αποτελεί μέρος της γνωστής συλλογής ενηλίκων "Club", με εγκαταστάσεις στο Χιούστον , Σαιντ Λούις , Ιντιανάπολις , Φορτ Λόντερντεϊλ , Ορλάντο και Κολόμπους , ώστε να γνωρίζετε ότι μπορείτε να περιμένετε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ένα ασφαλές, αποδεκτό περιβάλλον για το παιχνίδι, την εξερεύνηση, και ακόμη και την εξάσκηση.

Αυτό το ειδυλλιακό γκέι λουτρό και σπα προσφέρει την ιδιότητα του μέλους και των εφάπαξ τελών εισόδου και η προσφορά προσφέρει πολλά οφέλη, όπως δωρεάν ημέρες, ποτά με έκπτωση, πρόσβαση στο γυμναστήριο όλο το 24ωρο και ακόμη και ιδιωτικές αίθουσες αποδυτηρίων με έκπτωση.

Άλλα αξιοθέατα γκέι νυχτερινή ζωή στο DFW

Αν και το Club Dallas είναι το μοναδικό γκέι σπα και λουτρό στο μετρό Dallas-Fort Worth, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές για να διαλέξετε αν ψάχνετε για μια βραδιά στην πόλη που είναι φιλική προς LGBTQ και διασκεδαστική.

Μεταξύ των κορυφαίων μπαρ που τροφοδοτούν την ομοφυλοφιλική κοινότητα είναι το Pavilion Lounge του Barabara, το NXS του BJ, το Black-Eyed Pea στο Oak Lawn, το εστιατόριο Boulevardier, το εστιατόριο Brick, Cafe Brazil, το Cedar Springs Tap House, το Dallas Eagle, , Dude Sweet σοκολάτα παγωτό κατάστημα, και 1851 Club στο Arlington.