Ορλάντο Φιλιππίνες και σεξουαλικές ομάδες

Το Club Orlando, το Parliament House Resort και το More

Το Orlando έχει πολλά γκέι-κεντρικά μπαρ και εγκαταστάσεις για κρουαζιέρες ή για χαλάρωση. Παρακολουθήστε προσεκτικά ένα δημοφιλές γκέι λουτρό στο Ορλάντο καθώς και τους άλλους χώρους φιλικούς προς το φύλο που μπορείτε να βρείτε στην περιοχή.

Club Orlando

Ακριβώς όπως το "σπίτι του ποντικιού" είναι το κορυφαίο μέρος για να πάτε για διασκέδαση, το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για το Club Orlando, το οποίο είναι το premier gay bathhouse της περιοχής. Είναι μία από τις κορυφαίες εγκαταστάσεις στη χώρα.

Μπορείτε να υπολογίζετε σε ένα επαγγελματικό και ευγενικό προσωπικό και πρώτης τάξεως ανέσεις. Αυτή η εκτεταμένη, σύγχρονη και καθαρή εγκατάσταση βρίσκεται περίπου 2,5χλμ. Νοτιοανατολικά του κέντρου της πόλης και περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο βορειοανατολικά από τα θεματικά πάρκα.

Στο Club Orlando θα βρείτε θερμαινόμενη ορθογώνια πισίνα και υπαίθριο ηλιοθεραπευτικό κατάστρωμα, υδρομασάζ οκτώ ατόμων, καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, σάουνα πλήρους ατμού και κέδρου, ομαδικά ντους και καλά διατηρημένους χώρους χαλάρωσης.

Αυτή η εγκατάσταση είναι λίγο σαν την αδελφή της εγκατάσταση λίγες ώρες μακριά στο Fort Lauderdale , Club Fort Lauderdale. Είναι ευνοημένο - ειδικά ως νύχτα - ως χώρος για τους άνδρες που αναζητούν σεξ, αλλά είναι επίσης ένα δημοφιλές μέρος για να χαλαρώσετε, να εργαστείτε έξω και απλά να ανακατευτείτε με άλλους τύπους. Δεδομένου ότι Orlando στερείται upscale ρούχα-προαιρετικά gay θέρετρα, είναι μια ευπρόσδεκτη επιλογή αν θέλετε απλά lazing γυμνό δίπλα στην πισίνα. Οι τιμές για θυρίδες, κανονικές καμπίνες και βιντεοκάμερες είναι διαθέσιμες και σε λογικές τιμές επίσης.

Εκτός από το Fort Lauderdale, υπάρχουν άλλα λουτρά Club-brand σε όλη τη χώρα στην Ινδιανάπολη , Χιούστον , Ντάλλας , Σαιντ Λούις και Κολόμπους .

Το Κοινοβούλιο House Resort

Παρόλο που δεν διαθέτει εγκαταστάσεις μπάνιου και αντίθετα περιέχει ένα νόμιμο (αν και λίγο χρονολογημένο) μοτέλ, το Parliament House Resort είναι μια εύχρηστη επιλογή για άνδρες που αναζητούν άλλους άνδρες.

Αυτό το γκέι ψυχαγωγικό συγκρότημα αποτελείται από ένα εκτεταμένο δίκτυο γκέι μπαρ, κλαμπ και ένα μοτέλ 112 δωματίων. Τα τελευταία χρόνια, το μοτέλ πρόσθεσε μια ανανεωμένη επιλογή σουίτας.

Δεν υπάρχουν κοινόχρηστοι χώροι για να συνδέσετε αυτό το θέρετρο, θα πρέπει να κάνετε κράτηση στο δωμάτιό σας ή να συναντήσετε κάποιον που έχει δωμάτιο στο μοτέλ για αυτό. Υπάρχει μια παραλία-προαιρετική παραλία στην παρακείμενη Rock Lake. Το ίδιο το μοτέλ βρίσκεται γύρω από μια πολύ ευχάριστη και προσιτή πισίνα για προπόνηση με κρουαζιέρα. Τα δωμάτια έχουν εξωτερικές εισόδους και εάν είστε "στη μάρκα" μπορείτε να αφήσετε τις παραλλαγές σας παραθύρων ή να κρατήσετε την πόρτα ανοικτή για να εκφράσετε ενδιαφέρον για την υποδοχή των επισκεπτών. Επίσης, υπάρχουν μπουτίκ στις εγκαταστάσεις που πωλούν δερμάτινα εργαλεία, σεξουαλικά παιχνίδια, γκέι DVD και πολλά άλλα.

Fairvilla Megastore

Σε πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο βόρεια του Parliament House βρίσκεται το Fairvilla Megastore, ένα εντυπωσιακό, σεξουαλικό κατάστημα που απευθύνεται σε ομοφυλόφιλους, με μια τεράστια ποικιλία δοντιών, λιπαντικών, δαχτυλιδιών, μεγεθυντών, δονητών και άλλων σεξουαλικών παιχνιδιών. Μπορείτε να βρείτε όλα τα συνηθισμένα αντικείμενα που θα περιμένατε καθώς και στολές και κοστούμια, σκηνικά φαντασίας, jocks και g-string, εσώρουχα, καθώς και ενήλικα DVD και δίσκους Blu-Ray.

Η εταιρεία έχει περίπου από το 1971 και έχει πολλές μπουτίκ σε όλη την περιοχή του Ορλάντο.

Το προσωπικό είναι φιλικό και είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει συστάσεις και να απαντήσει σε ερωτήσεις.