Πόσο κοστίζει το κόστος του Inca Trail;

Η διαδρομή 4 ημερών / 3 διανυκτερεύσεων Inca Trail συνήθως κοστίζει οπουδήποτε από τα US $ 500 έως και τα US $ 1.000. Εάν είστε σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό και δεν θέλετε ένα ταξίδι πολυτέλειας με όλα τα διακοσμητικά, θεωρήστε $ 500 έως $ 600 ως μια καλή τιμή για να στοχεύσετε. Εάν, από την άλλη πλευρά, θέλετε γκουρμέ γεύματα, άφθονο προσωπικό πεζοπορίας και αυτο-φουσκωτά στρώματα αέρα, να είστε έτοιμοι να δαπανήσετε περισσότερα από $ 800 (ίσως πολύ περισσότερα).

Πριν επιλέξετε έναν ταξιδιωτικό πράκτορα Inca Trail, ελέγχετε πάντα τι περιλαμβάνεται στην τιμή.

Τα βασικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στους περισσότερους φορείς περιλαμβάνουν:

Οι περισσότεροι φορείς εκμετάλλευσης παρέχουν περαιτέρω υπηρεσίες και τμήματα εξοπλισμού ως μέρος του συνολικού κόστους. Τα ταξίδια πολυτελείας (συνήθως $ 1.000 και άνω) θα περιλαμβάνουν φυσικά περισσότερες - ή τουλάχιστον υψηλότερης ποιότητας - υπηρεσίες και εξοπλισμό. Τα ταξίδια στο εύρος $ 500 έως $ 600 πρέπει να περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα με κάποια πρόσθετα που ρίχνονται μέσα.

Πάντα να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό που περιλαμβάνει κάθε φορέας εκμετάλλευσης κατά τη σύγκριση των τιμών. Εάν η τιμή φαίνεται να είναι δελεαστικά χαμηλή, βεβαιωθείτε ότι τα απαραίτητα στοιχεία όπως το εισιτήριο Machu Picchu περιλαμβάνονται στην τιμή του ταξιδιού.

Φτηνές ταξίδια Inca Trail

Όσον αφορά τις χαμηλότερες τιμές, είναι συνήθως μια απλή περίπτωση του "παίρνετε αυτό που πληρώνετε" και δεν είστε το μόνο άτομο που θα μπορούσε να υποφέρει από ένα φαινομενικά φραγμένο trek Inca Trail.

Να είστε προσεκτικοί με τις κλασικές διαδρομές Inca Trail 4 ημερών / 3 διανυκτερεύσεων κάτω από τα $ 500 (εκτός αν, για παράδειγμα, είναι μια προσφορά ή μια προσφορά χαμηλής σεζόν από έναν αξιόπιστο φορέα εκμετάλλευσης). Το επίπεδο εξυπηρέτησης θα μπορούσε να μειωθεί αισθητά και η χαμηλή τιμή μπορεί να αντικατοπτρίζει τα κακά πρότυπα απασχόλησης. Οι οδηγοί, οι αχθοφόροι και οι μάγειροι πρέπει όλοι να πληρώνονται από τον φορέα εκμετάλλευσης - εάν η τιμή του Inca Trail είναι εκπληκτικά χαμηλή, η ευημερία των εργαζομένων μπορεί να είναι καταθλιπτικά φτωχή.

Κλασικό δείγμα διαδρομής Inca Trail (2015)

Για να σας δώσουμε μια γρήγορη ιδέα για τις τιμές Inca Trail (4d / 3n, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά), ακολουθούν ορισμένες τιμές από μερικούς από τους συνιστώμενους ταξιδιωτικούς πράκτορες Inca Trail :

Για περισσότερα σχετικά με το μικρότερο διήμερο ταξίδι, συμπεριλαμβανομένων των τιμών των δειγμάτων, διαβάστε το The Two-Day Inca Trail στο Machu Picchu .