Ίνσμπρουκ: Ταξιδιωτικός οδηγός για την πόλη των Άλπεων στην Αυστρία

Περισσότερο από μια Χειμερινή Ολυμπιακή Σκι, το Ίνσμπρουκ λάμπει το καλοκαίρι

Το Ίνσμπρουκ, που βρίσκεται σε μια αλπική κοιλάδα ανάμεσα σε δύο βουνά, είναι η πρωτεύουσα του κράτους του Τιρόλο και η μεγαλύτερη πόλη των Άλπεων. Για τον τουρίστα, είναι σχεδόν εξίσου διαφορετικό μεταξύ του Μονάχου και της Βερόνας και έχει άριστες σιδηροδρομικές συνδέσεις με το Σάλτσμπουργκ, τη Βιέννη και λίγο πιο κουραστική μεταφορά στο Hallstatt .

Το Ίνσμπρουκ είναι γνωστό ως κέντρο χειμερινών αθλημάτων. Πραγματοποιήθηκαν αρκετές σύγχρονες χειμερινές Ολυμπιακές και Παραολυμπιακές διοργανώσεις, καθώς και οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες Χειμερινής Νεολαίας το 2012.

Ο τουρισμός είναι η κύρια πηγή εσόδων του Insbruck. Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός του, Innsbruck Hauptbahnhof, είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους στην Αυστρία.

Αλλά οι γοητείες του Ίνσμπρουκ δεν σταματούν όταν λιώνει το χιόνι. Το ιστορικό κέντρο είναι ένα εξαιρετικό και το Ίνσμπρουκ είναι το χώρο για τις τυρολέζικες παραδόσεις και χειροτεχνίες. Αφήστε δύο έως τρεις ημέρες. Οι σημαντικότερες τοποθεσίες μπορούν να γίνουν ως ημερήσια εκδρομή από το Σάλτσμπουργκ ή τη Βιέννη.

Να φτάσετε εκεί αεροπορικώς

Το αεροδρόμιο του Ίνσμπρουκ, Flughafen Innsbruck , απέχει μόλις 4 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Παρέχει πτήσεις σε άλλους προορισμούς των Άλπεων καθώς και σε μεγαλύτερα αεροδρόμια όπως αυτά της Φρανκφούρτης , του Λονδίνου και της Βιέννης . Το αστικό λεωφορείο F διαρκεί 18 λεπτά για να φτάσει στην πόλη και στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό.

Αεροπορικά εισιτήρια για Ίνσμπρουκ (συγκρίνετε τιμές)

Γιατί να πάμε;

Το χειμώνα υπάρχει σκι , φυσικά. Το καλοκαίρι υπάρχει το Altstadt, η παλιά πόλη, που προσφέρει πρόσβαση σε πολλά αξιοθέατα που επισκέπτονται οι τουρίστες για το Ίνσμπρουκ, όπως το Goldenes Dachl, η Χρυσή Στέγη, ορόσημο από τα 1500s με μπαλκόνι οροφή διακοσμημένη με λαμπερά πυροτεχνήματα.

Υπάρχει εσωτερικό μουσείο.

Για τις απόψεις του απίστευτου σκηνικού των Άλπεων μόνο της μεγάλης πόλης, αναρριχηθείτε στα 148 σκαλοπάτια του Stadtturm , του πύργου του ρολογιού της πόλης που χτίστηκε το 1450. Θα σας πάρει 167 πόδια πάνω από την πόλη. Τουλάχιστον η αναρρίχηση θα σας κάνει να πεινάσετε για ένα μεσημεριανό γεύμα, ίσως κάποιο Hauspfandl (φιλέτο χοιρινού με σκόρδο, κύμινο και κονιάκ με πράσινα φασόλια και μπέϊκον και spatzle) στο Weisses Rössl, ένα δημοφιλές εστιατόριο του ξενοδοχείου που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης Ίνσμπρουκ.

Αν η αναρρίχηση είναι το πράγμα σας, μπορείτε επίσης να αναρριχηθείτε στα 455 βήματα του Πύργου για το άλμα σκι Bergisel που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Zaha Hadid το 2001. Μόλις βρεθείτε στην κορυφή, εκτός από την 360 ° άποψη του τοπίου του Tirol, - κι εσείς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εύρεση ενός ενώ λαχάνετε από την άσκηση. Μπορείτε επίσης να πάρετε το τελεφερίκ, αλλά ποια θα ήταν η διασκέδαση; Η κάρτα Innsbruck περιλαμβάνει αυτή την έλξη (βλ. Παρακάτω).

Το αυτοκρατορικό παλάτι ολοκληρώθηκε το 1465. Πρόκειται για ένα περίτεχνο γοτθικό κάστρο με θερμαινόμενη αίθουσα δεξιώσεων που θα γινόταν τελικά ένα από τα σημαντικότερα σπίτια των Αψβούργων και τα πιο πολιτιστικά σημαντικά κτίρια έξω από αυτά της Βιέννης.

Τα κρατικά μουσεία του Τιρόλου προσφέρουν μια ματιά στις τέχνες και τις τέχνες των πολιτισμών που έχουν εγκατασταθεί στις αυστριακές Άλπεις. Tiroler Landesmuseum Ferdinandeum στην Museumstraße 15 κατέχει έργα τέχνης από την εποχή της πέτρας μέχρι σήμερα, πάνω από 30.000 χρόνια τέχνης και ιστορίας. Ο Zeughaus είναι η πρώην αποθήκη όπλων του αυτοκράτορα Maximilian I, η οποία θα εξηγήσει την αρχαιολογία του Τιρόλο, την εξόρυξη αργύρου, την εξόρυξη αλατιού, τον τουρισμό και τη συμμετοχή στους Παγκόσμιους Πολέμους. Το Tiroler Volkskunstmuseum είναι ένα μουσείο λαϊκής τέχνης του βουνού, από μικροσκοπικές σκηνές γενεθλίων μέχρι κοστούμια.

Ο αλπικός ζωολογικός κήπος του Innsbruck στο υψηλότερο ζωολογικό κήπο της Ευρώπης, που περιλαμβάνει περισσότερα από 150 είδη αλπικών ζώων. Αν είστε αρκετά τυχεροί, προγραμματίστε διακοπές που ξεκινούν την Πέμπτη το βράδυ, είστε για μια απόλαυση: "Από τα μέσα Ιουλίου έως τα τέλη Αυγούστου, ο Alpine Zoo προσφέρει μια" ξενάγηση το βράδυ " μέσω του ζωολογικού κήπου κάτω από το ειδική καθοδήγηση του βιολόγου Dirk Ullrich, ο οποίος θα παρέχει πολλές πληροφορίες για τον αλπικό κόσμο των ζώων. Αυτή η ξενάγηση πραγματοποιείται κάθε βδομάδα την Τετάρτη στις 6 μ.μ .. Το σημείο συνάντησης βρίσκεται στο περιβόλι του κάστορα και η περιοδεία αποτελεί συμπληρωματικό μέρος της εισιτήριο."

Τέλος, αν είστε σε περίτεχνα αυτοκρατορικά τάφους, ο τάφος του αυτοκράτορα Μαξιμιλιανού Α (1459-1519) θα πρέπει να κάνει τη λίστα κουβάδων σας. Είναι μέσα στην Εκκλησία Hofkirche ή Court. Ο τάφος πλαισιώνεται από 28 χάλκινα αγάλματα μεγάλης διάρκειας ζωής ", τα οποία είναι γνωστά τοπικά ως" Schwarzen Mander "(μαύροι άνδρες) και αντιπροσωπεύουν τις σχέσεις και τα πρότυπα του αυτοκράτορα", σύμφωνα με τη λογοτεχνία του μουσείου.

Η κάρτα του Ίνσμπρουκ

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τους ταξιδιώτες είναι η κάρτα Innsbruck που προσφέρει δωρεάν είσοδο σε όλα τα μουσεία και τα αξιοθέατα των επισκεπτών, καθώς και πολλά ενδιαφέροντα οφέλη από τη μεταφορά, συμπεριλαμβανομένων 5 ωρών δωρεάν ενοικίασης ποδηλάτων. Η κάρτα προσφέρεται σε διάρκειας μίας, δύο και τριών ημερών. είναι ακριβό και γίνεται πολύ καλύτερη όταν επιλέγονται περισσότερες από μία ημέρες, καθώς δεν θα μπορούσατε να κάνετε όλες τις προσφορές καρτών σε ένα μόνο πέρασμα από τον ήλιο.

Αν είστε ο τύπος του ταξιδιώτη που θα ήθελε να είναι κάπως ανεξάρτητος αλλά επιθυμεί επίσης να έχει μια προγραμματισμένη μέρα εκ των προτέρων, η Viator προσφέρει ένα πακέτο που περιλαμβάνει δείπνο, ένα σνακ από το διάσημο σαχερτόρ στο Café Sacher Innsbruck και δείπνο στο Goldener Adler Restaurant, ένα εστιατόριο με υψηλό βαθμό αξιολόγησης, με πιστό τοπικό εστιατόριο, σύμφωνα με την ανασκόπηση του Frommer. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε: Ίνσμπρουκ Combo: Κάρτα Ίνσμπρουκ, Παραδοσιακό Café και Αυστριακό Δείπνο.

Που να μείνω

Εκτός από το προαναφερθέν Weisses Rössl, το Romantik Hotel Schwarzer Adler 4 αστέρων βρίσκεται κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό και έχει πρόσφατες ανακαινίσεις που περιλαμβάνουν δωρεάν internet και υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από / προς το αεροδρόμιο.

Μπορείτε να νοικιάσετε ένα σπίτι διακοπών ή ένα διαμέρισμα για τη διαμονή σας στο Ίνσμπρουκ. Το HomeAway απαριθμεί πάνω από 45 ενοικιάσεις διακοπών στην περιοχή.

Περιηγήσεις

Το Viator προσφέρει μερικές ενδιαφέρουσες βραδιές αν ψάχνετε για κάτι ξεχωριστό στο Ίνσμπρουκ. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε ένα δείπνο στο βουνό Candlelit και μια βόλτα με γόνδολα ή να δείτε μια λαϊκή παράσταση Tyrolian.