Φρανκφούρτη Γερμανία Πληροφορίες ταξιδιού

Ταξιδιωτικός οδηγός για την πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας

Η Φρανκφούρτη βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Main κοντά στο σημείο που συνδέεται με το Ρήνο. Η Φρανκφούρτη βρίσκεται στη νοτιοδυτική Γερμανία, στην περιοχή της Έσσης ή της Έσσης.

Η Φρανκφούρτη είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, με πληθυσμό περίπου 650.000 κατοίκων.

Δείτε επίσης: Κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης: Από τα φθηνότερα έως τα πιο ακριβά

Πώς να φτάσετε στη Φρανκφούρτη

Το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης βρίσκεται στις διασταυρώσεις των αυτοκινητοδρόμων Α3 και Α5. Ο τερματικός σταθμός 1 συνδέεται καλά με το μεταφορικό σύστημα της Φρανκφούρτης, προσφέροντας συνδέσεις S-Bahn και σιδηροδρομικές συνδέσεις για μακρινά ή σύντομα ταξίδια.

Το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο στην Ευρώπη. Πολλές πτήσεις της Lufthansa από τις ΗΠΑ το χρησιμοποιούν ως κόμβο.

Σημειώστε ότι υπάρχει ένα δεύτερο αεροδρόμιο - το αεροδρόμιο Frankfurt-Hahn - το οποίο βρίσκεται στην πραγματικότητα 120 χλμ. Μακριά από την ίδια την πόλη και μάλλον περιγράφεται ως «Φρανκφούρτη» για να προσελκύσει επιβάτες της Ryanair να πετάξουν εδώ.

Υπάρχουν δύο σιδηροδρομικοί σταθμοί στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Ο περιφερειακός σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται κάτω από τον τερματικό σταθμό 1. Από εδώ τα τρένα S-Bahn μετακινούνται προς το κέντρο της Φρανκφούρτης και το Hauptbahnhof. Εδώ και τα τρένα RegionalExpress και StadtExpress εξυπηρετούν πολλούς προορισμούς στη Γερμανία. Ο σιδηροδρομικός σταθμός AIRail Terminal συνδέεται από ένα κτίριο σύνδεσης με τον τερματικό σταθμό 1. Από εκεί, τα τρένα μεγάλης ταχύτητας αναχωρούν στους κεντρικούς σταθμούς της Κολωνίας και της Στουτγάρδης.

Τα ταξί είναι διαθέσιμα μπροστά και στα δύο τερματικά. Δωρεάν λεωφορεία θα σας μεταφέρουν μεταξύ των δύο τερματικών σταθμών.

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της Φρανκφούρτης, ή το Hauptbahnhof, βρίσκεται στη δυτική πλευρά της πόλης, βόρεια του ποταμού Main.

Το ιστορικό κέντρο της Φρανκφούρτης, το οποίο ονομάζεται Römerberg, βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το σταθμό. Τουριστικές πληροφορίες βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του σταθμού, όπως και στάσεις S και U-Bahn. Μια άλλη τουριστική πληροφορία βρίσκεται στο Römerberg.

Αν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε πολλές μετακινήσεις με τρένο στη Γερμανία, ίσως θελήσετε να εξετάσετε ένα γερμανικό σιδηροδρομικό περάσει.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα σε μεγαλύτερες διαδρομές με το σιδηρόδρομο, αλλά οι Railpasses δεν εγγυώνται την εξοικονόμηση χρημάτων.

Που να μείνω

Η περιοχή γύρω από το σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης είναι μια περίεργη περιοχή Έχει την έδρα της στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ... και αμέτρητους οίκους ανοχής και καταστήματα sex (αναρωτιέμαι αν αυτά τα δύο γεγονότα σχετίζονται). Η περιοχή δεν είναι υπερβολικά επικίνδυνη, αλλά είναι απολαυστική και δεν είναι το ωραιότερο μέρος για να μείνετε. Ωστόσο, αν έχετε μόνο μία νύχτα στην πόλη και πρέπει να φύγετε νωρίς το πρωί, είναι σίγουρα μια επιλογή.

Διαφορετικά, παραμείνετε νότια του ποταμού στο Sachsenhausen (για να μην συγχέεται με το στρατόπεδο συγκέντρωσης με το ίδιο όνομα) για μια ωραιότερη εμπειρία της Φρανκφούρτης.

Ταξίδια ημέρας από τη Φρανκφούρτη

Μερικά από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε από τη Φρανκφούρτη είναι οι ημερήσιες εκδρομές. Τα ακόλουθα αξιοθέατα μπορούν να επισκεφθούν με αυτοκίνητο, αλλά μια περιήγηση κάνει πολύ πιο εύκολη.

Φρανκφούρτη Κορυφαία αξιοθέατα

Η Φρανκφούρτη, γνωστή για τον μοντέρνο, βιομηχανικό της ορίζοντα, έχει να προσφέρει περισσότερο στον ταξιδιώτη από ό, τι νομίζετε. Εκτός από την εξαιρετική νυχτερινή ζωή, όπως μπορείτε να περιμένετε, υπάρχουν πολλά μουσεία και ένα ενδιαφέρον ιστορικό κέντρο.

Δείτε το καλύτερο της Φρανκφούρτης σε μια περιοδεία στην πόλη της Φρανκφούρτης και τη Ρήνου

Το Sachsenhausen, μια φορά ξεχωριστό χωριό που λέγεται ότι ιδρύθηκε από τον Charlemagne, είναι μια καλά διατηρημένη γειτονιά με ευχάριστους περίπατους στους δρόμους και κήπους μπύρας στη νότια πλευρά του Main.

Museumsufer - Μουσείο Φρανκφούρτης

Κατά μήκος της νότιας όχθης του ποταμού Main θα βρείτε μια σειρά από μουσεία και γκαλερί που ονομάζονται Museumsufer. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο έκπτωσης Museumsufer στο πρώτο μουσείο που επισκέπτεστε.

Φαγητό και ποτό στη Φρανκφούρτη

Μπύρα, φυσικά, και το περίφημο apfelwein , ή κρασί μήλου. Αναζητήστε ένα στεφάνι πεύκου πάνω από την πόρτα για ένα μέρος που σερβίρει σπιτικό φαγητό.

Frankfurter Wurstchen ξέρετε. Το Handkas mit Musik είναι ένα ακατέργαστο κρεμμύδι, ένα τυρί και μια ποικιλία από ξύδι που σερβίρεται με ψωμί.

Καλύτερος χρόνος να επισκεφθείτε τη Φρανκφούρτη

Αργά την άνοιξη και την αρχή του φθινοπώρου είναι καλύτερο. Αποφύγετε τη Φρανκφούρτη κατά τη διάρκεια των μεγαλύτερων εμπορικών εκθέσεων, όταν η διαμονή είναι δύσκολη. Ακολουθεί ένας κατάλογος εμπορικών εκθέσεων στη Φρανκφούρτη.

Αγορές της Φρανκφούρτης

Τίποτα δεν χτυπά τις αγορές του δρόμου για μια γεύση της καθημερινής ζωής. Ακολουθούν μερικές αγαπημένες αγορές στη Φρανκφούρτη.

Επίσης, τα χρησιμοποιούμενα σήματα πολυτελείας μπορούν να βρεθούν στο Secondhand Aschenputtel η γερμανική λέξη για την Σταχτοπούτα.