Ημέρα Εργασίας στην Καλιφόρνια

Τοποθεσίες για διασκέδαση στην Ημέρα Εργασίας και ιδέες για αποδράσεις

Η Εργατική Ημέρα δεν είναι το τέλος του καλοκαιριού στην Καλιφόρνια, αλλά σηματοδοτεί το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου ταξιδιού καθώς οι οικογένειες προσανατολίζονται για την επόμενη σχολική χρονιά.

Οι τελευταίες μεγάλες διακοπές του καλοκαιριού είναι ένα από τα ωραιότερα Σαββατοκύριακα του χρόνου. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες παράκτιες περιοχές της Καλιφόρνιας παίρνουν μερικές από τις καλύτερες καιρικές συνθήκες που θα πάρουν όλο το χρόνο.

Τα κορυφαία φεστιβάλ Εργασίας στην Βόρεια Καλιφόρνια

Ημερήσια διασκέδαση στη Νότια Καλιφόρνια

Αν ψάχνετε για περισσότερα μέρη για να γιορτάσετε την Ημέρα Εργασίας στην περιοχή του Λος Άντζελες, θα βρείτε μια πλήρη λίστα στο Λος Άντζελες για Επισκέπτες .

Ημέρα Εργασίας Πυροτεχνήματα

Η Ημέρα της Ανεξαρτησίας είναι η παραδοσιακή εποχή για τα πυροτεχνήματα, αλλά και αρκετές θέσεις στην Καλιφόρνια τους έχουν επίσης κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας. Τα προγράμματα αλλάζουν συχνά, αλλά αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι της Ημέρας Εργασίας, αναζητήστε πυροτεχνήματα σε πόλεις και κωμοπόλεις, καθώς και σε μεγάλα θεματικά πάρκα, ειδικά στη Disneyland.

Μεγάλες Αποδράσεις Ημέρας Εργασίας στην Καλιφόρνια

Στο Palm Springs, στην κοιλάδα του Death Valley και στην υπόλοιπη έρημο της Καλιφόρνιας, το θερμόμετρο είναι πιθανόν ακόμα να ξεπεράσει περισσότερο από 100 ° F στο Σαββατοκύριακο της Ημέρας της Εργασίας, πολύ ζεστό για πολλούς από εμάς να σκεφτούμε ακόμη και να πάμε εκεί.

Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να βρείτε μέρη για να πάτε και μπορείτε να πάτε λίγο πιο μακριά από το σπίτι εάν έχετε τρεις ημέρες μακριά. Αυτά είναι μερικά σημεία που θα κάνουν μια μεγάλη απόδραση της Ημέρας Εργασίας:

Ημέρα εργασίας στις αυτοκινητόδρομους της Καλιφόρνια

Ο χιονισμένος σπάνια συμβαίνει ήδη από την Ημέρα Εργασίας και όλα τα περάσματα ορεινών πρέπει να είναι ακόμη ανοιχτά.

Η Περιπολία Αυτοκινητόδρομων της Καλιφόρνια αυξάνει πάντα την παρουσία τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας, ειδικά στις μεγάλες εθνικές οδούς, ώστε να θέλετε να διατηρήσετε την ταχύτητά σας υπό έλεγχο.

Το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας είναι επίσης ένας από τους αγαπημένους χρόνους της CalTrans για να εργαστεί σε έργα οδοποιίας, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν σημαντικά οδικά κλεισίματα. Επισκεφθείτε τον ιστότοπό σας για να ελέγξετε για κλείσιμο δρόμου ή καλέστε 800-427-7623.