Οδηγός επισκεπτών της Μεγάλης Αμερικής

Διεύθυνση: 4701 Μεγάλη Αμερική Pkwy, Santa Clara, CA

Δικτυακός τόπος

Η Μεγάλη Αμερική είναι ένα από τα κορυφαία πάρκα ψυχαγωγίας της Βόρειας Καλιφόρνιας και το πιο προσιτό για τις οικογένειες της Βόρειας Καλιφόρνιας και τους ενθουσιώδεις οδηγούς. Η Μεγάλη Αμερική ανήκει στην οικογένεια θεματικών πάρκων Cedar Fair και διαθέτει πάνω από 40 βόλτες και αξιοθέατα σε 116 στρέμματα στη Σάντα Κλάρα, ακριβώς δίπλα στο στάδιο Levi's. Το πάρκο έχει ένα μίγμα από συγκινήσεις για περιπέτειες που αναζητούν περιπέτεια και πιο οικογενειακές βόλτες για τους νεότερους επισκέπτες.

Σε μια εκπομπή στο Silicon Valley, το πάρκο έχει την πρόθεση να εισαγάγει περισσότερες ψηφιακές βόλτες και αξιοθέατα που περιγράφουν την τεχνολογία για εμπειρίες περιπέτειας. Η Μεγάλη Αμερική παρουσιάστηκε σε ταινίες όπως το Beverly Hills Cop III. Το πάρκο μάλιστα λέγεται ότι είναι στοιχειωμένο.

Ανοιχτές ημερομηνίες και ώρες:

Το πάρκο άνοιξε για τη σεζόν του 2016 στις 25 Μαρτίου. Το πάρκο νερού Boomerang Bay είναι ανοιχτό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αυτή τη χρονιά ανοίγει στις 28 Μαΐου 2016.

Οι ώρες αλλάζουν όλη την εβδομάδα και το χρόνο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει αυτό το ημερολόγιο για να δείτε τις ώρες στάθμευσης πριν προγραμματίσετε την επίσκεψή σας

Μεγάλη Αμερική Χάρτης:

Πριν πάτε, κατεβάστε αυτό το χάρτη πάρκων και τον οδηγό επισκεπτών για να αναθεωρήσετε και να σχεδιάσετε την επίσκεψή σας.

Εκδηλώσεις:

Ένα από τα μεγαλύτερα ετήσια γεγονότα στη Μεγάλη Αμερική είναι το ετήσιο Halloween Haunt, ειδικές ημερήσιες μέρες για πάρκο που προσφέρουν επιπλέον ανατριχιαστικές επιλογές για βόλτες και διασκέδαση απόκριες. Το φετινό Halloween Haunt ανοίγει στις 23 Σεπτεμβρίου 2016.

Εισιτήρια της Μεγάλης Αμερικής:

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 39,99 δολάρια για εισιτήρια πλήρους ημέρας (εβδομάδας) ή 43,99 δολάρια για εισιτήρια πλήρους ημέρας (Σαββατοκύριακο / Διακοπές).

Για να εξοικονομήσετε χρόνο στις βόλτες, μπορείτε να αγοράσετε μια είσοδο Fast Lane που σας επιτρέπει να πάτε στο μπροστινό μέρος των γραμμών. Αυτά τα εισιτήρια κοστίζουν $ 85.

Αν είστε μέλος AAA ή Costco, μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια έκπτωσης Great America μέσω των προγραμμάτων συμμετοχής τους. Αν είστε ενεργός στρατιωτικός συνεργάτης, είναι διαθέσιμες εκπτώσεις εισόδου εάν αγοράσετε το εισιτήριο σας στο χώρο σας.

Παρακαλείστε να εμφανίσετε το Στρατιωτικό σας αναγνωριστικό στην Πύλη Εμπρός

Εάν σκοπεύετε να πάτε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια ενός έτους, μπορείτε να αγοράσετε ένα πέρασμα εποχής για τις ετήσιες εκπτώσεις.

Μεγάλη Αμερική Πάρκινγκ:

Ο χώρος στάθμευσης είναι 15 δολάρια ανά όχημα για Κανονικό Πάρκινγκ και 20 € για Προτιμώμενο Πάρκινγκ. Το RV parking είναι $ 22 ανά όχημα. Χώροι στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες είναι διαθέσιμα κοντά στην Front Gate.

Μπορείτε επίσης να πάρετε τη δημόσια μετάβαση στη Μεγάλη Αμερική. Ο σταθμός VTA Light Rail "Great America" ​​βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην είσοδο του πάρκου.

Ξενοδοχεία κοντά σε Μεγάλη Αμερική:

Ελέγξτε έξω αυτόν τον οδηγό για ξενοδοχεία κοντά σε Great America , Levi's Stadium, και το Συνεδριακό Κέντρο Santa Clara.

Το μέλλον του πάρκου:

Φήμες έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια σχετικά με την πιθανότητα ότι ο Δήμος της Σάντα Κλάρα θα πουλήσει τη γη του πάρκου ως μέρος της συνεχούς αστικής ανάπτυξης της Santa Clara. Οι υπάλληλοι του πάρκου δήλωσαν στους υποστηρικτές την περασμένη εβδομάδα ότι ακόμα και αν συνέβαινε αυτό, θα αγόραζαν τη γη και θα διατηρούσαν το πάρκο ενεργό. Για περισσότερα, δείτε αυτή την ιστορία σχετικά με το News Mercury.