Επισκόπηση της όασης της θάλασσας από τη Βασιλική Καραϊβική

Πισίνα, αθλητική ζώνη, κέντρο ευεξίας και γυμναστήριο στην όαση της θάλασσας

Η Όαση της Θάλασσας της Βασιλικής Καραϊβικής είναι αρκετά μεγάλη ώστε να περιλαμβάνει επτά διαφορετικές γειτονιές. Δύο από αυτές είναι η (1) Pool and Sports Zone και το (2) Vitality at Sea Spa και Fitness Center.

Η πισίνα και η αθλητική ζώνη και το κέντρο ευεξίας Vitality at Sea Spa και Fitness - σε συνδυασμό με τις άλλες γειτονιές του Central Park , Boardwalk, Entertainment Place, Zone Youth και Royal Promenade - παρέχουν στους επιβάτες μια ευρεία γκάμα εμπειριών σε μια κρουαζιέρα.

Η διασταύρωση του μήκους του πλοίου, η πισίνα και η αθλητική ζώνη είναι μια παιδική χαρά για επιβάτες όλων των ηλικιών, με ιδιωτικές καμπάνες, τέσσερις μοναδικούς τύπους πισινών και δύο προσομοιωτές ιστιοσανίδας FlowRider - ο καθένας μεγαλύτερος από τον ενιαίο FlowRider που βρίσκεται στην κατηγορία Freedom πλοία. Με βάση το πρόγραμμα ευεξίας της Royal Caribbean's Vitality, οι επιβάτες θα μπορούν να καταπραΰνουν το μυαλό, το σώμα και την ψυχή στο Vitality at Sea Spa και το Fitness Center . Το νέο μενού υπηρεσιών σπα και η σειρά fitness είναι μοναδικές θεραπείες σπα και ομαδικές ομάδες του Kinesis, ένα πλήρες σώμα χωρίς προπόνηση που χρησιμοποιεί υγρό, φυσική κίνηση για να εμπλέκει ταυτόχρονα αρκετές μυϊκές ομάδες.

Η πισίνα και η αθλητική ζώνη παρουσιάζουν νέες προσθήκες στις παραδοσιακές ανέσεις, όπως ένα φιλόξενο Solarium μόνο για ενήλικες και αθλητικό κατάστρωμα. Η πρώτη πισίνα στην παραλία έχει μια κεκλιμένη είσοδο όπου οι επιβάτες μπορούν να βουτήξουν στο νερό ή να χαλαρώσουν στις πολύχρωμες καρέκλες παραλίας κάτω από μια ομπρέλα καθώς το νερό κυλά απαλά κάτω.

Δύο υδρομασάζ φτερό κάθε πλευρά της "παραλίας" για τους επιβάτες που προτιμούν θερμότερα νερά. Βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά του πλοίου από την πισίνα της παραλίας και χωρίζεται από το Central Park έξι καταστρώματα κάτω, είναι η κύρια πισίνα με δύο υδρομασάζ δίπλα-δίπλα, ιδανικό για ξεκούραση και χαλάρωση στον ήλιο. Με θέα τις δύο πισίνες θα είναι ιδιωτικές καμπάνες, πλήρης με έναν αφοσιωμένο συνοδό.

Οι οικογένειες που αναζητούν διασκέδαση στον ήλιο θα εντοπίσουν εύκολα τη ζώνη H2O της Royal Caribbean, η οποία χαρακτηρίζεται από ένα γιγαντιαίο χταπόδι με τις διαφάνειες και τα πλοκάμια ψεκασμού νερού και περιβάλλεται από άλλα ωκεανικά πλάσματα. Ξεχωριστές πισίνες για βόλτες και τρέχουσες πισίνες, καθώς και ειδική παιδική και παιδική πισίνα, βρίσκονται στη διαδραστική υδρόγειο παιδική χαρά και περιβάλλονται από πολλές ξαπλώστρες για ενήλικες και παιδιά. Το πιο ανταγωνιστικό σετ θα βρει καταφύγιο στην Αθλήματα Πισίνας, όπου το απογευματινό ποδόσφαιρο περιλαμβάνει μπάσκετ, μπάντμιντον και υδατοσφαίριση, ενώ οι πρωινές ώρες μπορούν να αφιερωθούν στην κολύμβηση.

Οι ενήλικες που αναζητούν μια υποχώρηση μπορούν να βρουν παρηγοριά στο Σολάριουμ . Διαθέτοντας μια επανασχεδιασμένη διάταξη, οι επιβάτες έχουν την αίσθηση της επίπλευσης στον αέρα από το διπλό κατάστρωμα υψηλής θωράκισης, σχεδιασμένο με καθίσματα σε διάφορα «νησιά» που περιβάλλεται από νερό. Το σολάριουμ, μόνο για ενήλικες, διαθέτει πισίνα, δύο υδρομασάζ και τέσσερις υδρομασάζ με αναρτήσεις που αναστέλλονται 136 πόδια πάνω από τον ωκεανό. Το ενδιάμεσο επίπεδο της περιοχής που προορίζεται για ενήλικες έχει θέα στο κατάστρωμα της πισίνας που βρίσκεται κάτω, προσφέροντας επιπλέον ξαπλώστρες και καθίσματα. Το νέο Solarium Bistro προσφέρει απλό φαγητό από το μενού του σπα Vitality κατά τη διάρκεια της ημέρας και τα βράδια μεταμορφώνεται σε ένα ρομαντικό και οικείο περιβάλλον για δείπνο και χορό ειδικότητας κάτω από τα αστέρια.

Είναι επίσης ο ιδανικός χώρος για μια μοναδική εμπειρία νυχτερινής διασκέδασης - Club 20 - που έγινε δημοφιλής στα πλοία της κατηγορίας Freedom.

Το αθλητικό κατάστρωμα της πισίνας και της αθλητικής ζώνης διαθέτει επίσης νέες καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης γραμμής φερμουάρ στη θάλασσα και δύο από τους δημοφιλείς προσομοιωτές ιστιοσανίδας FlowRider, που πλαισιώνουν τις δύο πλευρές του ανυψωμένου πίσω καταστρώματος. Τα αγαπημένα της Royal Caribbean, όπως το μίνι γήπεδο γκολφ με εννιά τρύπες, το Oasis Dunes , προκλήσεις για παίκτες με διαφορετικές ικανότητες και το Sports Court , επιτρέπουν φιλικά παιχνίδια μπάσκετ και βόλεϊ. Οι θεατές μπορούν να χαμογελούν στους επιβάτες επιβίβασης από το Wipe Out Bar ή να απολαμβάνουν casual δείπνο στο Wipe Out Café.

Το Vitality at Sea Spa και Fitness Center περιλαμβάνει διάφορες ανέσεις που φροντίζουν για την πλήρη ευεξία του σώματος. Το νέο Vitality at Sea Spa περιλαμβάνει μια θερμική σουίτα με θερμαινόμενες ξαπλώστρες, σάουνες και ατμόλουτρα. τρία ζευγάρια σουίτες μασάζ και επτά ξεχωριστές αίθουσες θεραπείας - η μεγαλύτερη συλλογή στη θάλασσα.

Οι επιβάτες των παιδιών και των εφήβων θα βρουν επίσης το δικό τους αφιερωμένο Spa, στο οποίο θα απολαμβάνουν ειδικές υπηρεσίες. Το γυμναστήριο προσφέρει στους τουρίστες μια πλούσια και ποικίλη επιλογή από τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό καρδιολογίας και αντοχής, για να εργαστούν μόνοι τους ή για να συμμετάσχουν σε μία από τις διάφορες κατηγορίες, όπως κλώση, kickboxing, Pilates και γιόγκα. Είτε μετά από μια ικανοποιητική προπόνηση είτε μια χαλαρωτική συνεδρία σπα, το Vitality Café είναι μια βολική στάση για υγιεινά σνακ, ελαφριά γεύματα και δροσιστικούς χυμούς.

Η Oasis of the Seas είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο. Ένα αρχιτεκτονικό θαύμα στη θάλασσα, καλύπτει 16 καταστρώματα, περιλαμβάνει 220.000 ακαθάριστους τόνους (GRT), μεταφέρει 5.400 επιβάτες σε διπλή κατοχή και διαθέτει 2.700 καμπίνες. Η Oasis of the Seas είναι το πρώτο πλοίο που ξεκίνησε τη νέα γειτονιά της κρουαζιέρας με επτά ξεχωριστές θεματικές περιοχές, όπως το Central Park, το Boardwalk, το Royal Promenade, το Pool and Sports Zone και το Vitality at Sea Spa and Fitness Center. Το πλοίο αποπλέει από το λιμάνι της Port Canaveral της Φλόριντα.

Φωτογραφίες της όασης των θαλασσών