Ερωτηθείσες και Απαντημένες: Γυμνό σε Λέσχη Λας Βέγκας, είναι εγγυημένη;

Μπορείτε να περπατήσετε σε ένα Λας Βέγκας Strip Club και να μην δείτε οποιοδήποτε γυμνό;

Αναφέρομαι πάντα στους αναγνώστες του About.com ότι θα πρέπει να μου στείλετε ένα email με ερωτήσεις. Μετά από όλα, είμαστε πραγματικοί άνθρωποι που γράφουν τα ταξιδιωτικά κομμάτια πίσω από όλες τις όμορφες εικόνες παραλιών, ξενοδοχείων και κοκτέιλ.

Σύνδεση με Zeke:
Twitter | Facebook | Google+ |

Ρωτάτε, απαντώ.

Ο αναγνώστης Sandy γράφει: (άλλαξα το όνομα λόγω του περιεχομένου της ερώτησης)

Γεια σου Zeke,

Απλώς αναρωτιόμουν, επειδή η ανάρτησή σας ήταν αρκετά ξεκάθαρη ότι είστε πολύ έμπειροι με τις λέσχες ταινιών στο Βέγκας, αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν βλέπουν γυμνό όταν μπαίνεις; Όπως και στο, υπάρχουν κάποιοι σύλλογοι που θα μπορούσατε να εισάγετε πριν από τις 22:00, που θα εξακολουθούσαν να έχουν οι γυναίκες ντυμένες εκτός αν βρίσκονται σε ιδιωτικό δωμάτιο; Είπα ότι θα συνοδευόμουν κάποιους φίλους σε έναν αν μου ήταν εγγυημένο ότι δεν θα έβλεπα τίποτα αν δεν ήθελα, έτσι προσπαθώ να κάνω μια μικρή έρευνα εκ των προτέρων, αφού ήμουν αμφιβολία ότι αυτό που δεν ήταν τουλάχιστον τόπλες κατά την είσοδο ακόμη υπήρχαν.

Εκτιμώ κάθε εισροή που έχετε!

Η απάντησή μου:

Γεια σας Sandy,

Αυτό είναι μια σπουδαία ερώτηση, επειδή έπρεπε πραγματικά να το σκεφτώ. Δυστυχώς, εκτός από το Deja Vu, όπου έβαλαν τις κορυφές τους μετά από 4πμ, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι που ζητάτε. Ωστόσο, θα ελέγξω διπλά και θα προσπαθήσω να βρω τη σωστή απάντηση για εσάς.

Ένα ακόμα πράγμα, Αν δεν θέλετε να δείτε τίποτα, γιατί να πάτε; Αφήστε τους φίλους σας να πάνε. Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα να κάνουμε στο Λας Βέγκας χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε ένα σημείο όπου τα κορίτσια χορεύουν για χρήματα.

Χτυπήστε μια λέσχη ή ένα μπαρ ή μια επίδειξη. Αυτή είναι ακριβώς η γνώμη μου.

Αυτές είναι μερικές μεγάλες εναλλακτικές λύσεις για την απογείωση λέσχες στο Λας Βέγκας αν θέλετε ψυχαγωγία ενηλίκων:

Φαντασία στο Λούξορ
Αψέντι στο Caesars Palace
Zumanity στη Νέα Υόρκη / Νέα Υόρκη
Βροντή από κάτω κάτω
Chippendales στο Ρίο

Θυμηθείτε επίσης ότι τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στο Λας Βέγκας είναι εξίσου προκλητικά όπως τα κλαμπ και τα άτομα που χορεύουν και αναμιγνύουν και δεν πληρώνονται γι 'αυτό.

Περιμένετε, είναι ενδιαφέρον τώρα.

Ο αναγνώστης Sandy γράφει: (Αλλάξα το όνομα λόγω του περιεχομένου της ερώτησης):

Ειλικρινά Zeke,

Σου είπα ψέματα. Απάντησε τόσο ευγενικά ότι αισθάνομαι φρικτός γι 'αυτό, έτσι είναι η αλήθεια: ο φίλος μου που σχεδιάζει να ρωτήσει τον μπαμπά μου για το χέρι μου αυτό το μήνα πήγε στο Βέγκας για το πάρτι των συνεργατών του και μου υποσχέθηκε ότι δεν θα πήγαινε σε ένα strip club . Είπε ότι δεν είχε καμία επιθυμία να το πράξει, αλλά κατέληξε να πάει, και μου παραδέχτηκε πραγματικά που ήταν ωραία. Ισχυρίστηκε ότι καθόταν στη γωνία και όλοι όσοι τον πλησίασαν ήταν καλυμμένοι και ότι τα παιδιά που τον πήγαν τον έδιωξαν ότι ήταν ομοφυλόφιλος και μόλις το πήρε και του είπε ότι είχε πονοκέφαλο ή κάτι τέτοιο. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε τύπος που γνωρίζω που έχει πάει σε μια λέσχη ταινιών είπε ότι δεν υπάρχει πιθανός τρόπος να μην δει κάτι, οπότε ήθελα να το εξετάσω. Είμαι αναστατωμένος γιατί συνεχίζει να το ρίχνει στο πρόσωπό μου που μου είπε την αλήθεια και γι 'αυτό έγινε μια σύγκρουση, αλλά δεν αισθάνομαι σαν να ήταν ειλικρινά η αλήθεια. Ήταν το Σάββατο το απόγευμα που πήγαν, νομίζω ότι γύρω στα 5; Ένα μάτσο Ινδιάνων και ο μικρός μου λευκός τύπος haha.

Είμαι σίγουρος ότι μιλήσαμε γύρω στα 7 και είπε ότι είχαν ήδη φύγει, γι 'αυτό ήταν το χρονικό πλαίσιο που έκανα.

Είχα έντονο συναίσθημα ότι δεν μπορούσαν να καλύπτονται πλήρως από σορτς ή αγόρια, αλλά ήθελα να μάθω με σιγουριά πριν μιλήσω.

Είμαι ο εμπειρογνώμονας του Λας Βέγκας, γι 'αυτό θεώρησα ότι πρέπει να απαντήσω. Είμαι επίσης ευτυχώς παντρεμένος με παιδιά και πιστεύω ότι υπάρχει ένα Λας Βέγκας για όλους. Αυτό δεν είναι μια πόλη "ενός μεγέθους που ταιριάζει σε όλους".

Η απάντησή μου:

Αισθάνομαι ότι θα έπρεπε να απαντήσω απλά επειδή αν δεν βρεθήκατε ποτέ σε μια λέσχη ταινιών δεν θα είχατε αυτή τη γνώση.

Τα κορίτσια κερδίζουν χρήματα για να βγάλουν τα μπαστούνια τους και σε κάποιες θέσεις πηγαίνουν γεμάτα γυμνά. Ας υποθέσουμε ότι ο φίλος / αρραβωνιαστικός σας πήγε στο σύλλογο με τους φίλους του. Ας υποθέσουμε ότι αποφάσισε επίσης να καθίσει μακριά από το πλήθος. Θα μπορούσαμε επίσης να πούμε ότι καθόταν με τους φίλους του. Καθώς τα κορίτσια περπατούν γύρω από το δωμάτιο που θέλουν να δώσουν στους ανθρώπους "Lap Dances" έχουν μπικίνι και κορυφές. Δεν δίνουν τίποτα δωρεάν. Έτσι, τεχνικά δεν είναι ψέματα όταν δεν είδε τίποτα. Πιθανότατα προσεγγίστηκε από πολλές γυναίκες που ρώτησαν αν ήθελε χορό και μάλλον είπε όχι. Συνεχίζουν και βρίσκουν ένα άλλο άτομο για να προσπαθήσουν να κάνουν ένα γρήγορο $ 20 από.

Αυτό είναι το κλαμπ strip.

Έχω δει πολλά παιδιά σε αυτά τα μέρη τόσο καλά όσο και κακά.

Για αληθηνή τιμή:
Έχω παντρευτεί για 17 χρόνια. Πολύ ευτυχισμένη ζωή με μια γυναίκα που με αγαπά και ΜΑΖΙΖΕΤΑΙ. Γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να πάω να λίκω λέσχες μερικές φορές για να γράψω γι 'αυτά. Είναι μέρος της δουλειάς. Δεν θα έλεγα ότι είναι ευτυχής γι 'αυτό, αλλά θα έλεγα ότι η μεγαλύτερη ανησυχία της δεν είναι οι γυμνές γυναίκες να χορεύουν κοντά μου. Δεν μου αρέσουν τα κλαμπ, αλλά βρισκόμουν εκεί με φίλους για τα γκρουπ τους. Κάθισα στο πλάι και έκανα λίγο πολύ αυτό που έκανε ο φίλος σου. Το βλέπετε αυτό συχνά. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση και ως παιδιά θα δώσουμε πάντα κάποια θλίψη που δεν θέλει να συμμετάσχει. Είναι αυτό που κάνουμε. Πάρτε μια ομάδα από παιδιά μαζί και κάνουμε τα χαζή πράγματα.

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι εάν πρόκειται να παντρευτείτε αυτόν τον τύπο, ίσως απλά πρέπει να τον εμπιστευθείτε.

Μην ανησυχείτε για τον εαυτό του να βλέπει ζευγάρι βυζιά σε μια λέσχη ταινιών επειδή μπορεί να πάει στο μαγαζί και να έχει μια ουσιαστική συνομιλία με έναν ξένο, από ό, τι μπορεί να σημαίνει περισσότερα. Εάν δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τον εαυτό του, ρωτήστε τον εαυτό σας αν είστε εντάξει μαζί του που ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους ή έχει ελκυστικό συνεργάτη.

Συγγνώμη για να σας πάρουν όλα τα σοβαρά. Αν αγαπάς κάποιον, απλώς πιστέψτε σε αυτούς. Εάν δεν μπορείτε να τους πιστέψετε, τότε ίσως δεν τους αγαπάτε αρκετά για να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί τους.

Γιατί μοιράζομαι αυτή την ερώτηση που ζητούσε απάντηση;

Αυτός ο τύπος ερωτήματος είναι πολύ κοινός από ανθρώπους που δεν έχουν πάει ποτέ στο Λας Βέγκας και έχουν έναν σύζυγο ή σύντροφο που πηγαίνει στη λωρίδα του Λας Βέγκας. Με τόσα πολλά πράγματα να κάνω στο Λας Βέγκας, θέλω συχνά να τους πω απλώς ότι το ποσό των εκτροπών θα το κάνει εντάξει, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι που θέλουν οι άνθρωποι να ακούσουν.