Ιδέες γενεθλίων του Σακραμέντο

Μεγάλες τοπικές γιορτές για αγόρια και κορίτσια

Τα πάρτι γενεθλίων στο Σακραμέντο είναι πάντα διασκεδαστικά χάρη στην ποικιλία των αξιοθέατων, των ιστορικών χώρων και των κεντρικών καταστημάτων που διατίθενται στην πρωτεύουσα μας. Αν ψάχνετε για τον τέλειο χώρο για το πάρτι γενεθλίων του παιδιού Sacramento, έχετε χτυπήσει σίγουρα χρυσό.

Σακραμέντο πάρτι γενεθλίων για τα κορίτσια

Τα κορίτσια που αγαπούν να ντύνονται θα πάνε καλά με την επιλογή των προορισμών Σακραμέντο που έχουν στη διάθεσή τους.

Για τα κλασσικά διασκεδαστικά γενέθλια, πηγαίνετε στο A Dash of Panache στο Roseville. Είναι πραγματικά ο εορτασμός σπίτι αντι-αναπήδηση με ένα λεπτό λίγο τσάι δωμάτιο και πολλές επιλογές ντύνομαι. Παρακολουθήστε αυτό το πάρτι τσαγιού στολισμένο με boas φτερό, γυαλιά ηλίου και τιάρες που παρέχονται από το κατάστημα - ή φέρτε τα δικά σας duds για μια τέλεια θεματική γιορτή. Μια Dash of Panache προσφέρει μια ποικιλία από girly θέματα που περιλαμβάνουν:

- Κόμμα Βασιλικής Πριγκίπισσας

- Κόμμα γενεθλίων τσαγιού

- Πικνίκ αρκουδάκι

- Πάρτι σαλόνι σπα

- Κόμμα μυστήριο κοριτσιών της Αμερικής

Μια άλλη αξιολάτρευτη επιλογή για την πριγκίπισσα γενεθλίων του Σακραμέντο είναι οι Enchanted Memories. Αυτή η υπηρεσία κόμματος έρχεται στο σπίτι σας ή σε άλλο επιλεγμένο προορισμό και φιλοξενεί τους επισκέπτες σας με διάφορες δραστηριότητες. Ενώ χρησιμοποιούν ονόματα όπως η "Blue Princess" και η "Pink Princess" για να αποφευχθεί η παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, οι πριγκίπισσες που φτάνουν είναι πολύ προφανές η Cinderella, η Belle, η Sleeping Beauty και πολλά άλλα.

Κρατούν ακόμη και έναν επαγγελματικό πειρατή για τα αγόρια.

Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, ένα συμβαλλόμενο μέρος Enchanted Memories μπορεί να περιλαμβάνει:

- Χρόνος ιστορίας της πριγκίπισσας

- Εφαρμογή μακιγιάζ

- Δραστηριότητα χειροτεχνίας

- Μια τελετή "βασιλικής στέψης" για την κοπέλα γενεθλίων

- Bounce ενοίκια σπίτι για τολμηρές πριγκίπισσες

Σακραμέντο πάρτι γενεθλίων για τα αγόρια

Όταν πρόκειται για πάρτι γενεθλίων, το Σακραμέντο δεν είναι μόνο για τα κορίτσια. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές αγόρι που είναι μεγάλη για τον εορτασμό με τους φίλους και την οικογένεια. Το Monster Mini Golf στο Rancho Cordova προσφέρει ένα πακέτο που περιλαμβάνει ένα ιδιωτικό δωμάτιο, ψυγείο και καταψύκτη πλήρους μεγέθους, χαρτοπετσέτες, κύπελλα, κύπελλα, πάγο, διακοσμημένα τραπέζια και πολλά άλλα. Δεν παρέχουν φαγητό, αλλά αυτό είναι μεγάλο για τις οικογένειες που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα φέρνοντας το δικό τους φαγητό. Ένας εγκεκριμένος κατάλογος με τα εστιατόρια είναι επίσης διαθέσιμος στην ιστοσελίδα τους.

Το συμβαλλόμενο μέρος "add ons" περιλαμβάνει:

- Ο καλλιτέχνης της Disney John Denton με λάμψη στη σκοτεινή ζωγραφική του προσώπου

- Πακέτο γκολφ και λάμψης που περιλαμβάνει ένα καπέλο fedora, κολιέ αστέρι, αναβοσβήνει δαχτυλίδι βραχιόλι και ακίδα και γυαλιά με σχισμές.

Για αγόρια γενεθλίων με μια περιπετειώδη πλευρά, ελέγξτε το Capital Edge Paintball Park στην οδό Florin στο Σακραμέντο. Τα πακέτα γενεθλίων περιλαμβάνουν την επιλογή ενοικίασης εξοπλισμού ή τη δική σας. Περιλαμβάνεται επίσης, ανάλογα με το πακέτο που επιλέξατε:

- 2000-3000 σφαιρίδια

- 6-8 γεύματα ζεστού σκύλου

- Ειδικό δώρο για τον προσκεκλημένο

Τα αγόρια από το νεότερο σύνολο θα απολαύσουν ένα πάρτι στο Climbaroo στο Natomas. Αυτό το εσωτερικό κέντρο παιχνιδιών περιλαμβάνει πολλές επιλογές πακέτων γενεθλίων, όπως:

- 1 ώρα αποκλειστική χρήση της περιοχής παιχνιδιού

- Ιδιωτικό πάρτι

- Υποδοχέας προσωπικών κομματιών

- Cupcakes

- Κύπελλα παγωτού

- Κουτιά χυμών φρούτων

- Πίτσες

- Τσάντες Goodie

- Εμφάνιση με τον Joey, την μασκότ καγκουρό του Climbaroo

Σακραμέντο πάρτι γενεθλίων - άλλες ιδέες

Τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια στο Σακραμέντο είναι σε θέση να έχουν πάρτι γενεθλίων με την μαγευτική αρχιτεκτονική του Capitol Park ή την ιστορική Άγρια Δύση του Παλαιού Σακραμέντου που αισθάνεται ως φόντο. Μερικές άλλες μεγάλες και προσιτές επιλογές περιλαμβάνουν:

AMF Mardi Gras Lanes

Bounce Town

Bounce U

Capitol Bowl

Climbaroo

Χρωματίζω ορυχείο

Μαγείρεμα Κάππαρη

Country Club Lanes

Μουσείο τέχνης Crocker

Μουσείο Ανακάλυψης

Esquire IMAX Θέατρο

Ακραία Γυμναστική

Παραμυτική πόλη

Flip 2 It Sports Center

Funderland

Gibson Ranch

K-1 ταχύτητας ηλεκτρικού κλειστού κυνηγίου κούρσας

Παιδικό Στούντιο Καλών Τεχνών

Το παλατινό πάρτι κόμματος της Laguna

Lasertag της Carmichael

Penryn Oak Stables

Raging Waters

αναδημιουργώ

Μουσείο Παιδιών του Σακραμέντο

Sacramento Ποτάμι Γάτες Μπέιζμπολ

Ζωολογικός κήπος του Σακραμέντο

Safetyville ΗΠΑ

Sky High Sports

Ζώνη Sky 403

Wacky Tacky

Ένα πάρτι γενεθλίων στο σπίτι στην πίσω αυλή είναι ακόμα μια καλή επιλογή αν έχετε έναν προϋπολογισμό. Χάρη στον εύκρατο καιρό όλο το χρόνο, μπορείτε πιθανώς να έχετε ένα υπαίθριο πάρτι το Σάββατο το απόγευμα, τον Νοέμβριο ή τον Φεβρουάριο, καθώς είστε κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.