Πώς να χρησιμοποιήσετε το Craigslist στο Μαϊάμι

Το Craigslist Miami είναι ένας ιστότοπος που επιτρέπει στα άτομα να επικοινωνούν μεταξύ τους για να αγοράζουν και να πωλούν προϊόντα και υπηρεσίες, να ανταλλάσσουν πληροφορίες, να δημοσιεύουν θέσεις εργασίας και να καταγράφουν διαμερίσματα και να μοιράζονται προσωπικές διαφημίσεις για χρονολόγηση. Είναι ουσιαστικά μια βαριά-χρησιμοποιημένη, δωρεάν online υπηρεσία αγγελίες.

Παρόλο που το Craigslist Miami είναι απλά ένας δικτυακός τόπος και ως εκ τούτου δεν έχει μια φυσική διεύθυνση στη Νότια Φλόριντα -το κεντρικό γραφείο βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια- μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτόν τον ελεύθερο πόρο για online αγγελίες με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Craigslist South Florida.

Η εταιρεία ξεκίνησε αρχικά από τον Craig Newmark το 1995 ως μια μικρή υπηρεσία που μοιράζεται μεταξύ φίλων στην περιοχή του Bay of San Francisco. Από τότε έχει εξελιχθεί σε μια τεράστια ιστοσελίδα που απασχολεί προσωπικό άνω των 25 ατόμων και προσθέτει πάνω από 80 εκατομμύρια νέες διαφημίσεις κάθε μήνα.

Δεν υπάρχει καμία χρέωση για την αγορά αντικειμένων από διαφημίσεις στο Craigslist. Είναι επίσης ελεύθερος να δημοσιεύει τους περισσότερους τύπους διαφημίσεων. Υπάρχουν αμοιβές για την απόσπαση θέσεων εργασίας σε ορισμένα μέρη της χώρας καθώς και μερικές άλλες κατηγορίες.

Χρησιμοποιεί για Craigslist στο Μαϊάμι

Είτε μετακομίζετε στην πόλη και ψάχνετε για ένα νέο σπίτι ή μια νέα δουλειά ή είστε κάτοικος του Μαϊάμι ελπίζοντας να συναντήσετε ένα νέο ρομαντικό ενδιαφέρον ή να βρείτε κάποια δωρεάν και φθηνά έπιπλα για το διαμέρισμά σας, το Craigslist είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο για συνδέοντας τους Φλοριώτες που ελπίζουν να ανταλλάξουν αγαθά, υπηρεσίες και συνδέσεις.

Από τις αντίκες και τις συσκευές μέχρι τα βιντεοπαιχνίδια και τα αυτοκίνητα, σχεδόν όλα τα φανταστικά πωλούνται στο Craigslist. μπορείτε επίσης να ζητήσετε ή να διαφημίσετε υπηρεσίες όπως γραφή και επεξεργασία, οικονομικές συμβουλές και επιχειρηματικό σχεδιασμό, ακόμα και καλλιέργεια και κηπουρική.

Βασικά, οτιδήποτε είναι νόμιμο να πωλείται μπορεί να βρεθεί στο Craigslist -συμπεριλαμβανομένου του ελεύθερου τμήματος-αλλά υπάρχει ένας κατάλογος απαγορευμένων αντικειμένων και υπηρεσιών που μπορεί να μην πωλούνται στον ιστότοπο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι, όμως, χρησιμοποιούν craigslist για δουλειά και κυνήγι σπιτιών. Το Craigslist επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν δωμάτια και κατοικίες που επιθυμούν διαφημίσεις και να διαθέτουν καταχωρήσεις για διαμερίσματα, ανταλλαγή κατοικιών, ενοικιάσεις γραφείων και εμπορικών χώρων, ενοικιάσεις χώρων στάθμευσης και αποθήκευσης, δωμάτια και μετοχές και ενοίκια διακοπών.

Επιπλέον, πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν την Craigslist για να βρουν νέους υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στους τομείς της διατροφής και της φιλοξενίας, της αρχιτεκτονικής και της μηχανικής, της τέχνης και του σχεδιασμού, της κατασκευής και της κατασκευής.

Ασφάλεια στο Craigslist: Προσοχή στους απατεώνες

Θα πρέπει να αντιμετωπίζετε την Craigslist όπως οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή στο διαδίκτυο και να υιοθετήσετε μια στάση "buyer beware" για όλα τα αντικείμενα που αγοράζονται στον ιστότοπο. Δεν υπάρχει μηχανισμός προσυμπτωματικού ελέγχου για τους διαφημιζόμενους Craigslist και δεν πρέπει ποτέ να βρεθείτε σε κατάσταση όπου αισθάνεστε ανασφαλείς. να είστε προσεκτικοί, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην χρησιμοποιήσετε το Craiglist που δεν θα ισχύει για την απάντηση σε μια διαφήμιση στην τοπική εφημερίδα σας.

Ωστόσο, δεδομένου ότι υπάρχει ένα τμήμα του Craigslist για προσωπικά πρόσωπα, εφαρμόστε πάντα μέτρα ασφαλείας για να συναντήσετε κάποιον στο διαδίκτυο. Είναι γενικά καλή ιδέα να συναντηθείτε πρώτα σε δημόσιο χώρο και δεν πρέπει ποτέ να δώσετε προσωπικά στοιχεία όπως η διεύθυνση κατοικίας σας μέχρι να συναντήσετε το άτομο.

Επιπλέον, να γνωρίζετε τους απατεώνες που ζητούν πληρωμές Paypal ή Venmo πριν λάβετε ένα στοιχείο. Ωστόσο, είναι γενικά ένας καλός κανόνας για να πληρώσετε χρησιμοποιώντας μία από αυτές τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, καθώς ενδέχεται να μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων μέσω των ασφαλιστηρίων συμβολαίων αυτών των υπηρεσιών.