Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα για ένα οικογενειακό ταξίδι στο σκι

Εκτός από ειδικές προσφορές, εκπτώσεις και πακέτα σε φιλικά προς τα παιδιά χιονοδρομικά κέντρα

Ψάχνετε να σκοράρετε πολλά για μια οικογενειακή απόδραση σκι; Εξυπνη κίνηση. Οι διακοπές στη σκηνή με τη συμμορία είναι ένας τόνος διασκέδασης, αλλά κανείς δεν είπε ότι ήταν φτηνές.

Ένα τετραήμερο ταξίδι σκι για μια τετραμελή οικογένεια σε ένα κορυφαίο χιονοδρομικό κέντρο μπορεί να κοστίσει 2.500 έως 3.000 δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του καταλύματος, των εισιτηρίων ανελκυστήρων και των μαθημάτων των παιδιών, αλλά πριν από την αεροπορική μεταφορά, τα γεύματα ή την ενοικίαση εξοπλισμού. Η πραγματοποίηση του ταξιδιού σας στο χιονοδρομικό κατά τη διάρκεια του σχολικού διαλείμματος των Χριστουγέννων θα προκαλέσει αύξηση του κόστους σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα.

Εδώ είναι συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι πληρώνετε λιγότερα πράσινα πράγματα για τις οικογενειακές σας διακοπές στα λευκά πράγματα.

Εκτός από το Airfare σε ένα ταξίδι στο σκι

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων βασίζονται σε ένα πρότυπο τιμολόγησης , το οποίο είναι ένας φανταχτερός τρόπος να πούμε ότι όλα αφορούν την προσφορά και τη ζήτηση. Το παλιό τέχνασμα της εξοικονόμησης χρημάτων με την πτήση σε τοπικό περιφερειακό αεροδρόμιο δεν κρατιέται πάντα σε προορισμούς σκι κατά τη διάρκεια της αιχμής. Για παράδειγμα, οι πτήσεις προς το Denver International, το μεγαλύτερο κέντρο για τις διακοπές του σκι στο Κολοράντο, θα είναι συνήθως φθηνότερες από τις πτήσεις προς τα μικρότερα αεροδρόμια κατά τη διάρκεια του σκι.

Συγκρίνετε αεροπορικά εισιτήρια σε όλα τα γύρω αεροδρόμια και είστε ευέλικτοι με τις ημέρες ταξιδιού σας, καθώς συχνά υπάρχει μια σημαντική διακύμανση μεταξύ πτήσεων στα Σαββατοκύριακα σε σχέση με τις καθημερινές.

Εξετάστε την ευκολία πρόσβασης

Κατά τον προγραμματισμό ενός οικογενειακού ταξιδιού για σκι, θα χρειαστεί να χρεώνετε για καταλύματα, εισιτήρια ανελκυστήρων, γεύματα και άλλα έξοδα. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τα έξοδα ταξιδίου στην εξίσωση.

Η επιλογή ενός χιονοδρομικού κέντρου σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο μπορεί να βοηθήσει να μειωθεί το κόστος.

Ζυγίστε τα έξοδα ενοικίασης αυτοκινήτων σε ένα ταξίδι στο σκι

Η ενοικίαση αυτοκινήτου για το χιονοδρομικό σας ταξίδι μπορεί να είναι πολύ βολικό. Μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλή ζύμη με κράτηση μέσω του AutoSlash.com , το οποίο παρακολουθεί αυτόματα τη χρέωση ενοικίασης και θα σας στείλει μια ειδοποίηση αν η τιμή μειωθεί μετά την κράτηση.

Ακόμα, πριν κλείσετε ένα αυτοκίνητο ενοικίασης, κάντε την εργασία σας για να μάθετε αν το ξενοδοχείο σας διαθέτει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς και από τις πλαγιές. Αν μένετε σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο, ίσως μπορείτε να το κάνετε χωρίς το αυτοκίνητο και να κόψετε εντελώς τη δαπάνη αυτή.

Βρείτε πακέτα θέρετρου σκι

Το πρώτο βήμα είναι να υπολογίσετε το είδος πακέτου που ψάχνετε. Ορισμένες προσφορές για σκι και διαμονή είναι πολύ αποκλειστικές και περιλαμβάνουν καταλύματα, εισιτήρια ανελκυστήρων, μαθήματα, αεροπορικά εισιτήρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων ή μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο. (Να είστε σκεπτικοί για τον όρο "all-inclusive", ωστόσο, καθώς πολύ λίγα πακέτα περιλαμβάνουν γεύματα.) Άλλες προσφορές προσφέρουν μια μεγάλη έκπτωση μόνο σε ένα ή δύο στοιχεία διακοπών για σκι ή σαν snowboard, όπως καταλύματα ή εισιτήρια ανελκυστήρων. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα πακέτο που συνδέει διαφορετικά στοιχεία, βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτό που χρειάζεστε.

Πληρώνει για να προγραμματίσει μπροστά. Μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, τα πακέτα πρώιμων πουλιών στα κορυφαία θέρετρα προορισμού αρχίζουν να εμφανίζονται και συνήθως πρέπει να κρατηθούν από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Οκτωβρίου. Οι συμφωνίες αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες του έτους, και μπορούν να ξυρίσουν όσο το 50 τοις εκατό από τις κανονικές τιμές.

Η οικογένειά σας μόλις μαθαίνει να κάνει σκι; Τότε δεν χρειάζεστε τα μεγαλύτερα, πιο μοντέρνα και πιο ακριβά βουνά. Για τις καλύτερες τιμές, σκεφθείτε τα κορυφαία φιλικά προς την οικογένεια χιονοδρομικά κέντρα και κοιτάξτε προς τα μικρότερα (και λιγότερο ακριβά) θέρετρα φιλικά προς τα παιδιά σε όλη τη χώρα, καθώς και ένα ταξίδι για σκι στο τέλος της σεζόν για καλύτερες τιμές και αναζητήστε πακέτα που περιλαμβάνουν μαθήματα.

Εάν κάνετε σκι μόνο μια ή δύο φορές το χρόνο, είναι πιθανό να νοικιάσετε εξοπλισμό αντί να το αγοράσετε. Ένας άλλος τρόπος για να αποθηκεύσετε είναι να συνδέσετε τα καταλύματα και τα εισιτήρια ανύψωσης. Αν χρειάζεστε μόνο εισιτήρια ανελκυστήρα, η αγορά εκ των προτέρων online από το θέρετρο θα ξυρίσει κατά κανόνα τουλάχιστον το 10% της τιμής, ή θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα με κράτηση μέσω Liftopia .

Ψάχνετε για οικογενειακές προσφορές διακοπών σκι; Δοκιμάστε αυτούς τους πόρους:

Τέλος, εγγραφείτε για ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τα αγαπημένα σας χιονοδρομικά κέντρα, ώστε να είστε οι πρώτοι που γνωρίζετε για ειδικές προσφορές.