Μπορείτε να κάνετε οδικό ταξίδι με τη μαριχουάνα;

Μια σύντομη ματιά στο οδικό ταξίδι με τη μαριχουάνα

Η μαριχουάνα είναι πλέον νόμιμη σε μια χούφτα κράτη. Από το 2014, ορισμένες νομοθεσίες στις ΗΠΑ έχουν περάσει νομοσχέδια και νόμους που νομιμοποιούν την ανάπτυξη, την πώληση και την προσωπική κατανάλωση ψυχαγωγικής μαριχουάνας.

Επί του παρόντος, το Κολοράντο, η Ουάσιγκτον, το Όρεγκον, η Αλάσκα και η Ουάσιγκτον επιτρέπουν τη χρήση μαριχουάνα αναψυχής, ενώ πολλά άλλα κράτη έχουν ήδη νομιμοποιήσει τη χρήση μαριχουάνας για ιατρικούς λόγους. Για αυτό το άρθρο, θα επικεντρωθούμε στην ψυχαγωγική μαριχουάνα.

Η νομική, ψυχαγωγική μαριχουάνα παρουσιάζει μια δύσκολη κατάσταση για τους RVers, καθώς η μαριχουάνα εξακολουθεί να θεωρείται ομοσπονδιακά παράνομη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ας ξεκαθαρίσουμε κάποιες από τις γκρίζες περιοχές όταν πρόκειται για τη νομιμοποίηση της RVing και της μαριχουάνας συζητώντας πώς θα μπορούσε να αφορά τα RVers.

RVing με τη μαριχουάνα στα νομικά κράτη

Αν το ταξίδι RVing σας μεταφέρει σε μια πολιτεία ή δικαιοδοσία που έχει νομιμοποιήσει τη μαριχουάνα, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε μερικές μόνοι σας, και αυτό είναι εντάξει αν ακολουθήσετε συγκεκριμένες οδηγίες.

Η μαριχουάνα πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως και το αλκοόλ σε ένα κινούμενο όχημα. Δεν πρέπει ποτέ να ανοίγεται, να καταναλώνεται ή ακόμα και να χειρίζεται, ενώ ο RV είναι σε κίνηση, και αυτό ισχύει τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες. Πολλά κράτη απαιτούν τη μαριχουάνα να αποθηκεύεται σε παιδικά δοχεία που έχουν ορισμένους τύπους σφραγίδων.

Προτείνουμε να διατηρείτε πάντοτε προϊόντα που περιέχουν μαριχουάνα ή προϊόντα THC σε ένα δοχείο για παιδιά που παρέχεται από ένα νόμιμο φαρμακείο μαριχουάνας και αποθηκεύστε το δοχείο μακριά από την περιοχή του οδηγού όπως σε ένα πίσω περίβλημα.

Αν κάποιος αστυνομικός συμβεί να σας τραβήξει και να δει ένα δοχείο μαριχουάνας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο αξιωματικός θα έχει και άλλες ερωτήσεις, ακόμη και σε ένα κράτος όπου είναι νόμιμο.

Να ακολουθείτε πάντοτε τους σχετικούς νόμους σε ένα κράτος όπου η ψυχαγωγική μαριχουάνα είναι νόμιμη. Πρέπει να είστε 21 ετών για να αγοράσετε και να έχετε, πρέπει να έχετε μόνο το νόμιμο ποσό αυτού του κράτους, και πρέπει να ακολουθείτε οποιεσδήποτε άλλες κατευθυντήριες γραμμές και νόμους που αφορούν σε αυτό το κράτος.

Δεν είστε σίγουροι για τους κανόνες και τους νόμους ενός κράτους; Ρωτήστε τον "budtender" όταν αγοράζουν μαριχουάνα, καθώς γνωρίζουν το τοπικό, κρατικό και ομοσπονδιακό δίκαιο καθώς και πολλούς δικηγόρους.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι ανοιχτό ένα δοχείο μαριχουάνας ενώ το όχημα είναι σε κίνηση και δεν πρέπει ποτέ να καταναλώνετε μαριχουάνα προτού περάσετε πίσω από το τιμόνι ενός οχήματος. Η κατανάλωση μαριχουάνας μετά την οδήγηση θεωρείται νόμιμα η ίδια με την κατανάλωση οινοπνεύματος και οδήγησης και δεν πρέπει ποτέ να συμβεί.

Καταναλώνοντας τη μαριχουάνα στα νομικά κράτη

Και πάλι, η μαριχουάνα πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως το αλκοόλ όταν πρόκειται για κατανάλωση. Θα πρέπει να το καταναλώνετε μόνο σε ιδιωτικό περιβάλλον και μόνο όταν επιτρέπεται.

Η μαριχουάνα μπορεί να είναι νόμιμη σε ορισμένα κράτη, αλλά πολλά πάρκα RV και κρατικά πάρκα εξακολουθούν να απαγορεύουν τη χρήση της. Πάντα να ελέγχετε πού μένετε για να μάθετε τους μοναδικούς κανόνες και τους κανονισμούς τους όσον αφορά την κατανάλωση μαριχουάνας.

Ακολουθήστε αυτούς τους κανονισμούς στην επιστολή, καθώς οι κυρώσεις για παραβίαση του νόμου, ακόμη και σε νομικές καταστάσεις, μπορεί να είναι απότομες. Μπορεί επίσης να βρείτε τον εαυτό σας απαγορευμένο από ορισμένα πάρκα RV ή campgrounds στο μέλλον για παραβίαση των κανόνων τους.

RVing με τη μαριχουάνα στις κρατικές γραμμές

Τα μόνα δύο κράτη που συνορεύουν μεταξύ τους και επιτρέπουν αμφότερες τη μαριχουάνα ψυχαγωγίας είναι το Όρεγκον και η Ουάσινγκτον.

Η αστυνομία του Όρεγκον έχει δηλώσει ότι όσο ο νόμος ακολουθείται, οι κάτοικοι μπορούν να αγοράσουν μαριχουάνα στο κράτος και να το φέρουν πέρα ​​από τα σύνορα σε άλλο. Αυτός είναι ο νόμος για τους κατοίκους και η μεταφορά μέσω κρατικών γραμμών, ανεξάρτητα από το νόμιμο καθεστώς τους είναι μια γκρίζα περιοχή και δεν συνιστάται.

Εκτός από το Όρεγκον και την Ουάσινγκτον, η μαριχουάνα εξακολουθεί να είναι εντελώς παράνομη εκτός του κράτους στο οποίο αγοράστηκε. Δεν πρέπει ποτέ να μεταφέρετε προϊόντα που σχετίζονται με μαριχουάνα ή μαριχουάνα εκτός των συνόρων του κράτους στο οποίο τα αγοράσατε.

Δεν μπορείτε μόνο να αναφέρετε για κατοχή, αλλά θα μπορούσατε επίσης να αντιμετωπίζετε κατηγορίες για σωματεμπορία, και αυτό είναι πολύ περισσότερο από ένα χαστούκι στον καρπό. Για να κάνετε τα πάντα πιο εύκολα ακολουθήστε αυτόν τον κανόνα. Ποτέ μην μεταφέρετε τη μαριχουάνα πέρα ​​από τις κρατικές γραμμές.

RV και εθνικά πάρκα

Τα εθνικά πάρκα ή οποιεσδήποτε περιοχές του Εθνικού Πάρκου θεωρούνται ομοσπονδιακές εκτάσεις.

Η κατοχή, η κατανάλωση ή η διανομή μαριχουάνας στα εθνικά πάρκα είναι παράνομη, ακόμη και σε χώρες φιλικές προς το ποτάμι.

Προτού να χτυπήσετε το δρόμο με το αγαπημένο σας στέλεχος μαριχουάνα, σιγουρευτείτε ότι καταλαβαίνετε το νόμο του κράτους από το οποίο προέρχεστε, το κράτος στο οποίο ταξιδεύετε και όπου σταθμεύετε.

Τα περισσότερα πάρκα RV και campgrounds δεν πρόκειται να επιτρέψουν μαριχουάνα , ακόμη και έχοντας το στο πρόσωπο σας μπορεί να είναι αρκετό για να σας πάρει κλώτσησε από ένα πάρκο.

Ακριβώς επειδή χρησιμοποιείτε μαριχουάνα δεν σημαίνει ότι μπορείτε να το φέρετε μαζί σας παντού, ειδικά όταν το RVing. Ελέγξτε με το πάρκο RV, το campground ή τον προορισμό σας για να κατανοήσετε τους κανονισμούς που διέπουν την υπεύθυνη χρήση της μαριχουάνας.

Αποποίηση ευθύνης: Τα υλικά που διατίθενται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν παρέχουν νομικές συμβουλές. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πληρεξούσιό σας για να λάβετε συμβουλές σχετικά με οποιοδήποτε ζήτημα ή πρόβλημα.