Πώς να μονώσετε ένα RV

4 περιοχές που μπορείτε να μονώσετε το RV σας και να εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και ενέργεια

Μας αρέσει να σπρώχνουμε τα όρια των RVs μας, είτε πρόκειται να τα πάρουμε σε μεμονωμένα σημεία κάμπινγκ για να δούμε τα διαφορετικά είδη κλίματος που μπορούν να χειριστούν. Εάν βρεθείτε πιέζοντας το RV σας σε άκρα υψηλών ή χαμηλών θερμοκρασιών, μπορεί να θέλετε να ελέγξετε διπλά τη μόνωση RV σας. Η σωστή μόνωση μπορεί να διατηρήσει το RV κρύο κατά τη διάρκεια των ζεστών μηνών και να ζεσταθεί κατά τη διάρκεια των ψυχρότερων μηνών.

Κάποια μόνωση RV μπορεί να σας αφήσει να θέλετε, αλλά ευτυχώς υπάρχουν τρόποι βελτίωσης της μόνωσης RV.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να μονώσετε ένα RV σε τέσσερις βασικούς τομείς που θα κάνουν το RV σας πιο ενεργειακά αποδοτικό και θα σας εξοικονομήσει χρήματα για το προπάνιο , τη χρήση γεννήτριας, και ηλεκτρικές hookups.

RV Windows και πόρτες

Αν RV σας είναι λίγο παλαιότερο ή δεν είναι αρκετά η υψηλότερη ποιότητα μπορείτε να παρατηρήσετε ότι μπορεί να πάρει μάλλον drafty γύρω από τα παράθυρα ή τις πόρτες. Αυτές οι περιοχές είναι λιγότερο προστατευμένες από το μεγαλύτερο μέρος του εξωτερικού χώρου του RV σας και μπορεί να χρειαστούν κάποια βοήθεια για να αυξήσουν την τιμή μόνωσης τους. Αν ψάχνετε για λύσεις χαμηλού κόστους, εξετάστε το ενδεχόμενο να ξανακλείσετε τα παράθυρά σας, να προσθέσετε ηλιακές κουρτίνες ή να αντικαταστήσετε την απογύμνωση του καιρού γύρω από την πόρτα της RV σας. Μια χτυπημένη ταινία καιρού στις πλευρές της πόρτας του RV σας θα αφήσει τον αέρα μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού να μπερδευτούν χωρίς να βάλουν έναν μεγάλο αγώνα.

Εάν θέλετε να ανανεώσετε τα παράθυρα και τις πόρτες σας και να πάρετε κάποια εξαιρετική μόνωση, να τα αναβαθμίσετε. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πόρτες και παράθυρα των οποίων η υψηλή ποιότητα παρέχει εξαιρετική μόνωση και ασφάλεια.

Όταν τα ψώνια κρατούν ένα μάτι έξω για ενεργειακά αποδοτικές ετικέτες, όπως η ενεργειακή απόδοση είναι απλά ένας πιο φτηνότερος τρόπος να λέμε υψηλή αξία μόνωσης.

Εξετάστε το περίγραμμα του RV σας

Μία ανεπαρκώς αξιοποιημένη επιλογή για την αύξηση της τιμής μόνωσης RV σας είναι στην περιπλάνηση του RV. RV περβάζια είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται, βάζοντας μια γιγάντια φούστα γύρω από την κοιλιά της RV σας που θέτει ένα εμπόδιο μεταξύ των εξωτερικών στοιχείων και την κάτω πλευρά του RV σας.

Σκεφτείτε το σαν μια φούστα για το RV.

Έχει αποδειχθεί ότι το RV επικολλήσεις μειώνει τις μεταβολές της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του RV, ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Εκείνοι που χρησιμοποιούν φούστες αναφέρουν επίσης ότι χρησιμοποιούν πολύ λιγότερο προπάνιο για να διατηρήσουν τη στοά τους ζεστή τους χειμερινούς μήνες . Οι φούστες παρέχουν άλλα πρόσθετα οφέλη, αλλά το νούμερο ένα όφελος είναι στην μονωτική τους αξία. Οι φούστες είναι προσαρμόσιμες έτσι ώστε να μπορούν να ταιριάζουν σε πολλούς διαφορετικούς τύπους RV.

Εργαστείτε με τους αεραγωγούς RV σας

Ο ζεστός αέρας αγαπά να ανέβει στις οπές αερισμού του RV όπου δεν θα κάνει πολύ καλό για να διατηρήσει την καμπίνα του RV σας ζεστή. Κατά τη διάρκεια των χειμωνιάτικων μηνών , εξετάστε τη γέμιση των αεραγωγών με μονωτικά υλικά όπως το αφρώδες υλικό. Υπάρχουν διαθέσιμα καλύμματα εξαερισμού που μπορείτε να αγοράσετε μέσω του διαδικτύου ή σε ένα μεγάλο κατάστημα βελτίωσης κατοικιών που μπορεί να κρατήσει τον αέρα από την είσοδο και την έξοδο, δίνοντάς τους τις ασπίδες πρόχειρων.

Κοιτάξτε το εξωτερικό του RV σας

Μια φούστα RV θα κάνει καλή δουλειά να κρατήσει τα ρεύματα από την είσοδο κάτω από το RV σας, αλλά μπορείτε να πάρετε ένα βήμα παραπέρα. Αγοράστε ένα κουτί από αφρό αεροζόλ, έναν φακό και στήστε κατάστημα κάτω από την κοιλιά του RV σας. Ίσως να εκπλαγείτε να βρείτε μεγάλα κενά όπου σωλήνες, σωλήνες και άλλες συνδέσεις εισέρχονται στον RV. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μόνωση από αφρώδες υλικό για να μειώσετε το μέγεθος αυτών των χώρων, αλλά προσέξτε ιδιαίτερα να μην πιέσετε τις συνδέσεις, μειώνετε, μην εξαλείφετε.

Εάν οδηγείτε ένα αυτοκινούμενο , υπάρχει επίσης μια καλή πιθανότητα ότι δροσερός ή ζεστός αέρας εισέρχεται μέσα από τα διαμερίσματα αποθήκευσης σας και καταλήγει στην καμπίνα του RV. Βεβαιωθείτε ότι οι θύρες σε οποιαδήποτε θήκη αποθήκευσης είναι σφραγισμένες με αφαίρεση του καιρού όπως ακριβώς και η πόρτα του RV. Ακόμη και μερικές σχισμές ή ρωγμές στην απογύμνωση του καιρού ή σαν ανοιχτή πόρτα για εξωτερικό αέρα.

Ανάλογα με την εξέδρα σας μπορεί να υπάρχουν άλλοι κατάλληλοι τρόποι για να βελτιώσετε τη μόνωση. Τα παράθυρα, οι πόρτες, το πλαίσιο, οι αεραγωγοί και οι χώροι αποθήκευσης είναι οι πιο πιθανό να επιτρέψουν τον αέρα από το εξωτερικό στο ελεγχόμενο κλίμα της καμπίνας σας, ώστε να τα δούμε πρώτα. Λίγες απλές επιδιορθώσεις ή προσαρμογές μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά όταν μονώσετε το RV σας.