Συμβουλές για την αγορά ενός RV με τη σωστή ποσότητα αποθήκευσης για τις ανάγκες σας

Τα RVs προορίζονται να είναι αυτοτελείς χώροι διαβίωσης που τυχαίνει να έχουν έναν κινητήρα και τροχούς. Έτσι εάν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως χώρος για μέρες, εβδομάδες και ακόμη και μήνες, υπάρχει ένα σημαντικό συστατικό: αποθήκευση.

Η αποθήκευση RV μπορεί να κάνει ή να σπάσει ένα ταξίδι ή πόσο καλά σας αρέσει το RV σας, γι 'αυτό είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι όχι μόνο έχετε αρκετό από αυτό, αλλά ότι είναι ο σωστός τύπος.

Η αναζήτηση για τέλεια αποθήκευση RV ξεκινά από την παρτίδα του πωλητή του RV .

Ποτέ δεν θέλετε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ένα RV που δεν θα ταιριάξει με τις ανάγκες αποθήκευσης RV σας γι 'αυτό είναι μια καλή ιδέα να πάει στην παρτίδα έτοιμη και προετοιμασμένη. Λοιπόν, πώς γνωρίζετε αν ένα RV θα ταιριάζει στις ανάγκες αποθήκευσης σας προτού το αγοράσετε; Απλά, φέρνετε έναν κατάλογο συσκευασίας στον έμπορο.

Τι πληροφορίες αποθήκευσης πρέπει να φέρει στην Αντιπροσωπεία RV

Βεβαιωθείτε ότι η λίστα σας είναι τόσο λεπτομερής όσο θα πρέπει να είναι. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να κάνετε την καλύτερη λίστα αγορών:

Μην ξεκινήσετε απλώς να καταχωρίσετε στοιχεία που σκέφτεστε ή γνωρίζετε ότι θα φέρετε. Μια λίστα με αυτές τις λεπτομέρειες θα χρειαστεί μια πιο μεθοδική προσέγγιση. Πιθανότατα θα γνωρίζετε τον τύπο RV που θα ψάξετε πριν να χτυπήσετε την παρτίδα, με τον τύπο του RV που θέλετε να δημιουργήσετε τη λίστα σας σε ενότητες. Ξεκινήστε στην περιοχή του οδηγού και μετακινήστε προς τα πίσω, διαιρώντας τον RV σε τμήματα όπως η περιοχή ψυχαγωγίας, το μπάνιο, το υπνοδωμάτιο, η κουζίνα, διάφορα είδη αποθήκευσης και πολλά άλλα. Μην ξεχνάτε το εξωτερικό του RV, αν αγοράζετε ένα μεγαλύτερο RV, όπως ένα πηδάλιο ή κινητήρα ντίζελ, πιθανότατα θα έχετε αποθηκευτικό χώρο στο εξωτερικό του οχήματος.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την προσέγγιση, μπορείτε να πάτε περιοχή ανά περιοχή και να αναφέρετε τα πράγματα που μπορεί να χρειαστείτε για οποιοδήποτε δεδομένο ταξίδι. Είναι καλύτερο να χωρίσετε τα πράγματα σε δύο λίστες θέσεων και αναγκών επειδή χρησιμοποιείτε ένα μικρό χώρο όπως ένα RV και κάνοντας συμβιβασμούς πηγαίνετε χέρι-χέρι. Εάν το στοιχείο είναι συζητήσιμο αν είναι μια ανάγκη ή ανάγκη από ό, τι είναι μια επιθυμία.

Περάστε ένα ωραίο κομμάτι του χρόνου στις λίστες και λάβετε πληροφορίες από άλλους ανθρώπους που είναι πιθανό να προσθέσουν ετικέτες στις περιπέτειές σας RV. Προσπαθήστε να ορίσετε τη λίστα για λίγες μέρες και στη συνέχεια να επιστρέψετε σε αυτήν, αυτή η νέα εμφάνιση μπορεί να σας βοηθήσει αν έχετε ξεχάσει τίποτα.

Τι χαρακτηριστικά αποθήκευσης πρέπει να αναζητήσετε όταν αγοράζετε έναν RV

Τώρα που έχετε στη διάθεσή σας την εύχρηστη λίστα, είστε έτοιμοι να χτυπήσετε την αντιπροσωπεία. Μετακινήστε μέσα από τα διάφορα RVs και τα συγκρίνετε με τη λίστα σας. Θα μπορέσετε να αποθηκεύσετε τα σκι σας στα εξωτερικά διαμερίσματα; Μπορεί το μπάνιο να αποθηκεύσει τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης; Η κουζίνα διαθέτει χώρο για την αποθήκευση δοχείων και σκευών που θέλετε να φέρετε μαζί; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιάτα μίας χρήσης; Χάρτινα πιάτα? Φύλλα αλουμινίου; Τι μπορείτε να αφήσετε πίσω για κάτι μικρότερο και διαθέσιμο;

Ακριβώς όπως έχετε περάσει από τη λίστα σας, ακολουθήστε την ίδια μεθοδική προσέγγιση καθώς κινούμαστε μέσω του RV. Βεβαιωθείτε ότι το όχημα μπορεί να φροντίσει τις ανάγκες σας πρώτα προτού προχωρήσετε στη λίστα επιθυμιών σας. Εάν ο RV δεν μπορεί να χειριστεί όλες τις επιθυμίες σας, αυτό μπορεί να είναι εντάξει εάν όλα τα υπόλοιπα του RV ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Για άλλη μια φορά, ο χρόνος που περνάει σε ένα μικρό χώρο θα κάνει πολλούς συμβιβασμούς. Φέρτε μαζί τους ανθρώπους που θα είστε RVing με για να σας βοηθήσει να σας δώσει μια δεύτερη γνώμη σχετικά με την αποθήκευση επίσης.

Δεν θέλετε να συσκευάζετε για ένα ταξίδι και να συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει πουθενά να βάζετε επιπλέον φύλλα ή να διατηρείτε το αγαπημένο σας χυτοσίδηρο. Με το χτύπημα της παρτίδας RV οπλισμένης με τις ανάγκες αποθήκευσης και τη λήψη μιας μεθοδικής προσέγγισης για την αποθήκευση, θα απομακρύνετε τον κίνδυνο να έρθετε κοντά στο επόμενο οδικό ταξίδι .