Ιστορική γειτονιά Tremont στο Κλίβελαντ

Το Tremont, που βρίσκεται νότια από το κέντρο του Κλίβελαντ, είναι μία από τις παλαιότερες και πιο ιστορικές γειτονιές της πόλης. Η περιοχή επικεντρώνεται γύρω από το πάρκο Lincoln, μια μεγάλη πράσινη περιοχή γεμάτη με ιστορικές εκκλησίες, μοντέρνα εστιατόρια και ανακαινισμένα βικτοριανά σπίτια.

Μόλις ο ιστοχώρος του βραχύβιου Πανεπιστημίου του Κλίβελαντ, οι δρόμοι εξακολουθούν να αντικατοπτρίζουν το παρελθόν με ονόματα όπως "λογοτεχνικά", "καθηγητές" και "πανεπιστήμια".

Tremont Ιστορία

Η γειτονιά που θα γίνει Tremont ενσωματώθηκε αρχικά το 1836 ως μέρος της ευημερούσας Ohio City.

Αργότερα προσαρτήθηκε από το Κλίβελαντ το 1867.

Η κατασκευή μιας γέφυρας που συνέδεε το Tremont και το κέντρο της πόλης στα τέλη του 19ου αιώνα έφερε μια εισροή νέων κατοίκων, κυρίως ανατολικοευρωπαίων μεταναστών στην περιοχή. Η επιρροή τους μπορεί να φανεί στις ποικίλες εκκλησίες γύρω από το πάρκο Lincoln και στην αρχιτεκτονική της γειτονιάς.

Tremont Demographics

Από την απογραφή του 2010, το Tremont ήταν κατ 'οίκον σε 6.912 κατοίκους, κάτω από τα 36.000 που κατοικούσαν εκεί κατά τη διάρκεια της ακμής της γειτονιάς τη δεκαετία του 1920 (και περίπου 15% από την απογραφή του 2000). Υπάρχουν περίπου 4.600 οικιστικές μονάδες στο Tremont, τα περισσότερα από τα οποία είναι μονοκατοικίες και διόροφα σπίτια. Οι τιμές των ακινήτων ποικίλλουν ευρέως, με το ήμισυ να εκτιμάται κάτω από τα $ 100.000 και το μισό παραπάνω.

Ψώνια στο Tremont

Το Tremont είναι γεμάτο με γκαλερί τέχνης και στούντιο καλλιτεχνών, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται κατά μήκος των λεωφόρων Καθηγητών και Kenilworth. Μεταξύ των καλύτερων αυτών είναι:

Tremont Εστιατόρια

Το Tremont είναι γνωστό για τα πολυάριθμα και ποικίλα εστιατόρια του . Ανάμεσα στα κυριότερα σημεία είναι:

Tremont Parks

Η καρδιά του Tremont είναι το Lincoln Park, που οριοθετείται από την οδό W. 11 και Starkweather. Το πάρκο, που ονομάστηκε όταν ο Πρόεδρος Λίνκολν έφερε τα στρατεύματα της Ένωσης στην περιοχή κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου, ήταν αρχικά μέρος του βραχύβιου Πανεπιστημίου του Κλίβελαντ.

Σήμερα, το Lincoln Park φιλοξενεί την πισίνα της γειτονιάς, έναν πλούσιο αριθμό πάρκων και ένα γραφικό κιόσκι. Είναι επίσης η περιοχή των μηνιαίων ελεύθερων καλοκαιρινών συναυλιών που πραγματοποιήθηκε την 2η Παρασκευή κάθε μήνα.

Tremont εκκλησίες

Το Tremont μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ιστορικών εκκλησιών οποιασδήποτε γειτονιάς στην Αμερική. Πολλά από αυτά τα κτίρια αντικατοπτρίζουν την εθνοτική κουλτούρα των μεταναστών του 19ου και των αρχών του 20ου αιώνα της περιοχής. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτα είναι τα εξής:

Εκδηλώσεις στο Tremont

Το Tremont φιλοξενεί μια σειρά εκδηλώσεων καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Ιδιαίτερα αξιόλογοι είναι οι μηνιαίες περιηγήσεις τέχνης, που πραγματοποιήθηκαν την 2η Παρασκευή κάθε μήνα. Άλλα σημαντικά γεγονότα περιλαμβάνουν το φεστιβάλ "Taste of Tremont", το οποίο διοργανώνεται κάθε Ιούλιο και το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό φεστιβάλ Tremont που πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο. Οι εκκλησίες φιλοξενούν επίσης ενδιαφέροντα γεγονότα, όπως το Ελληνικό Φεστιβάλ της Εκκλησίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που πραγματοποιήθηκε κάθε Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης και το Πολωνικό Φεστιβάλ του Αγίου Ιωάννη Καντίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε κάθε Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας.

Tremont Trivia

(τελευταία ενημέρωση 6-6-14)