Η Μπιενάλε της Βενετίας

Ιστορία και πληροφορίες επισκεπτών για την μεγαλύτερη έκθεση τέχνης της Βενετίας

Από το 1895, η Βενετία είναι η πόλη που φιλοξενεί τη La Biennale , μία από τις μεγαλύτερες και πιο διάσημες σύγχρονες καλλιτεχνικές εκθέσεις στον κόσμο. Με το όνομά του, η La Biennale υποτίθεται ότι θα συμβεί κάθε δύο χρόνια. Ωστόσο, καθώς το expo έχει αυξηθεί με τα χρόνια για να συμπεριλάβει χορό, μουσική, θέατρο και πολλά άλλα, ο χρόνος της La Biennale έχει γίνει αρκετά ελαστικός αν και το κύριο εκθεσιακό έργο τέχνης συνεχίζεται κάθε δύο χρόνια.

Τι είναι η Έκθεση Τέχνης Biennale της Βενετίας;

Το κύριο μέρος της Μπιενάλε της Βενετίας - το φόρουμ που παρουσιάζει σύγχρονα έργα από καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο - λαμβάνει χώρα από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο κάθε χρόνο σε περίεργα χρόνια. Ο κύριος χώρος της Μπιενάλε είναι το Giardini Pubblici (Δημόσιος Κήπος), όπου έχουν δημιουργηθεί μόνιμα περίπτερα για περισσότερες από 30 χώρες. Άλλες εκθέσεις, παραστάσεις και εγκαταστάσεις που σχετίζονται με την έκθεση τέχνης Biennale πραγματοποιούνται επίσης γύρω από την πόλη σε διάφορους χώρους τέχνης, μουσεία και γκαλερί.

Εκτός από την έκθεση τέχνης, η ομπρέλα της Μπιενάλε περιλαμβάνει μια σειρά χορού, ένα καρναβάλι για παιδιά (που συμβαίνει συνήθως τον Φεβρουάριο), ένα σύγχρονο μουσικό φεστιβάλ, ένα φεστιβάλ θεάτρου και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας που πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο στο Lido της Βενετίας. Το φεστιβάλ κινηματογράφου, που ιδρύθηκε το 1932, είναι το παλαιότερο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ στον κόσμο και αντλεί από διάφορους ηθοποιούς, διευθυντές και άλλα μέλη της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Έτσι, εάν βρίσκεστε στη Βενετία τον Σεπτέμβριο, να είστε προσεκτικοί για διασημότητες.

Από το 1980, η Μπιενάλε έχει προσθέσει στον κόσμο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού το ρεπερτόριο του. Η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής διεξάγεται κάθε δύο χρόνια σε αμέτρητα χρόνια και έχει γίνει πολύ δημοφιλής. Επομένως, είναι πιθανό να βρείτε κάποια γεγονότα Μπιενάλε σχεδόν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Πού να δείτε έργα τέχνης Biennale

Εάν επισκέπτεστε τη Βενετία όταν η La Biennale δεν είναι σε συνεδρίαση, εξακολουθείτε να βλέπετε πολλά από τα έργα που παρουσιάστηκαν στις προηγούμενες εκθέσεις. Επισκεφθείτε το Palazzo Corner della Ca 'Grande, όπου μπορείτε να δείτε εκθέματα παλαιών εκθεμάτων και καταλόγων Μπιενάλε. Επιπλέον, η συλλογή Peggy Guggenheim , που βρίσκεται σε μια μεγάλη βίλα στην περιοχή Dorsoduro, περιέχει έναν θησαυρό σύγχρονων έργων τέχνης από πολλούς καλλιτέχνες που παρουσιάστηκαν στις προηγούμενες Μπιενάλε.

Βιέννη Έκθεση Τέχνης Μπιενάλε Visiting Information

Οι Δημόσιοι Κήποι, όπου πραγματοποιείται η κύρια έκθεση, βρίσκονται στο Viale Trento στο ανατολικό τμήμα της πόλης που ονομάζεται περιοχή Castello (βλέπε Βενετία Sestiere Map ), όπου θα βρείτε επίσης το Μουσείο Αρσεναλ και Ναυτικής Ιστορίας. Υπάρχουν δύο στάσεις από το βαπορέτο , Giardini και Giardini Biennale . Οι Δημόσιοι Κήποι δημιουργήθηκαν αρχικά από τον Ναπολέοντα, ο οποίος αποστραγγίστηκε σε ελώδη εδάφη για να δημιουργήσει το πάρκο και φιλοξένησε την Μπιενάλε από το 1895.

Τα εισιτήρια είναι απαραίτητα για την είσοδο στο κύριο εκθετήριο και περνούν για περισσότερες από μία ημέρες ή είναι επίσης διαθέσιμα. Ορισμένες εκδηλώσεις, εκθέσεις και χώροι απαιτούν επίσης την αγορά εισιτηρίου, αλλά πραγματοποιούνται επίσης ορισμένες ελεύθερες εκδηλώσεις και εκθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το La Biennale, συμπεριλαμβανομένων των ακριβών ημερομηνιών όλων των διαφορετικών δόσεων του, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της La Biennale.

Σε βάθος πληροφορίες για τους καλλιτέχνες που έρχονται, που περιλαμβάνει ένα blog, ένα φόρουμ και ένα βίντεο, είναι επίσης διαθέσιμες στο κανάλι La Biennale.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Martha Bakerjian.