Αναθεώρηση: Whiteface Lodge στη λίμνη Placid, Νέα Υόρκη

Το μόνο μοναδικό θέρετρο του Adirondacks είναι πολυτελές, αλλά ποτέ δεν είναι βουλωμένο

Για οικογένειες που αναζητούν μια ορεινή απόδραση που είναι πολυτελή αλλά εντελώς φιλική προς την οικογένεια, το all-suite Whiteface Lodge είναι μια θαυμάσια επιλογή στο πανέμορφο Adirondacks της Upstate της Νέας Υόρκης. ( Δείτε χάρτη του Adirondacks .)

Ως το μοναδικό θέρετρο σε όλους τους χώρους του Adirondacks, το Whiteface Lodge προσφέρει ευρύχωρες ανασκαφές με άφθονο δωμάτιο για να απλωθεί. Υπάρχει μια νίκη ποικιλία από φιλικές προς την οικογένεια ανέσεις, από όλο το χρόνο, θερμαινόμενη, εσωτερική εξωτερική πισίνα και τρία ζεστά μπανιέρες στην αίθουσα παιχνιδιών, μπόουλινγκ, κινηματογράφος, παλιομοδίτικη αίθουσα παγωτού, γήπεδα τένις, μονοπάτια φύσης , παιδική χαρά και ψάρεμα στη λίμνη.

Ένα παιδικό κλαμπ, το Kamp Kanu, διαρκεί επτά ημέρες την εβδομάδα το καλοκαίρι και τα βράδια οι οικογένειες καλούνται να κάνουν s'mores γύρω από το υπαίθριο firepit, ή τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν το Sunset Club για παιδιά-νυχτερινό ύφος. Οι ενήλικες μπορούν να απολαύσουν το θεαματικό σπα ή να επισκεφθούν ένα υπαίθριο πούρο-και-κονιάκ.

Πάρτε ένα Peek: Whiteface Lodge Photo Tour

Η τοποθεσία δεν είναι τίποτε λιγότερο από θεαματική, που περιβάλλεται από εκπληκτική θέα Adirondack και κοντά σε όλα όσα Lake Placid έχει να προσφέρει. Το χειμώνα μπορείτε να κάνετε πατινάζ στο παγοδρόμιο του lodge και είστε σε μικρή απόσταση από το Whiteface Mountain, το Ολυμπιακό Κέντρο και δεκάδες γοητευτικά εστιατόρια και καταστήματα στο χωριό Lake Placid. Το καλοκαίρι, το Whiteface Lodge προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο στην υπέροχη ιδιωτική παραλία του στη λίμνη Placid με κολύμβηση και δωρεάν χρήση καγιάκ, καγιάκ, ποδηλάτων και stand-up paddleboards. Περιηγήσεις με λίμνες και μηχανοκίνητα θαλάσσια σπορ διατίθενται έναντι αμοιβής.

Προσθέστε μπάσκετ, tetherball, firepit και υπηρεσίες φαγητού και ποτών και έχετε μια ατμόσφαιρα παραθεριστικής διασκέδασης σε οποιαδήποτε όμορφη καλοκαιρινή μέρα.

Οικογένειες που χρησιμοποιούνται για να πάρει νικέλιο και dimed σε άλλα πολυτελή θέρετρα θα βρείτε γνήσια αξία εδώ. Δεν υπάρχει τέλη θερέτρου και οι επισκέπτες δεν λαμβάνουν μόνο δωρεάν χώρο στάθμευσης με παρκαδόρο και πρόσβαση στο wi-fi, αλλά σχεδόν κάθε δραστηριότητα στο χώρο του ξενοδοχείου, από το ψάρεμα, το πατινάζ και το σολάριουμ έως τις ταινίες, συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου.

Τα καλύτερα δωμάτια: Οι σουίτες ποικίλλουν από στούντιο μέχρι ανακτορικούς διαμερισμάτων με τρία υπνοδωμάτια που είναι ιδανικά για μεγαλύτερες οικογένειες και συγκεντρώσεις πολλών γενεών. Όλα είναι όμορφα διακοσμημένα με έπιπλα σε στιλ Adirondack, άνετα τζάκια με φυσικό αέριο και επίπεδες τηλεοράσεις. Πολλές μονάδες διαθέτουν δωμάτια τριών εποχών, βεράντες προβολής ή μπαλκόνια. Τα μοντέρνα μπάνια διαθέτουν μπανιέρα υδρομασάζ και κάθε σουίτα διαθέτει ξεχωριστή τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με countertops από γρανίτη και συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα.

Καλύτερη εποχή: Όλο το χρόνο, η Lake Placid προσφέρει πολλά για οικογένειες. Ο οικοδεσπότης των Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 1932 και του 1980 προσφέρει δεκάδες υπέροχες οικογενειακές χειμερινές δραστηριότητες και το καλοκαίρι φέρνει πολλούς τρόπους για τις οικογένειες να πάνε σε εξωτερικούς χώρους, από πεζοπορία και ποδηλασία έως αναρρίχηση και θαλάσσια σπορ, για να μην αναφέρουμε δραστηριότητες όλο το χρόνο τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Ο χειμώνας και το καλοκαίρι είναι περίοδοι αιχμής, αλλά τα μεσογειακά επιτόκια είναι σχεδόν πάντοτε σημαντικά χαμηλότερα και υπάρχουν ειδικές προσφορές που διατίθενται όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων πακέτων Stay & Play δύο και τριών διανυκτερεύσεων τα οποία περιλαμβάνουν έως και 100 δολάρια την ημέρα σε πιστωτικές κάρτες. Η καθυστερημένη άνοιξη και το γλυκό σημείο μεταξύ της Ημέρας του Μνήμης και του τέλους Ιουνίου προσφέρουν επίσης χαμηλότερες τιμές, αλλά πολλές δραστηριότητες.

Επισκέφτηκε: Ιούλιος 2014

Ελέγξτε τιμές στο Whiteface Lodge

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.