Κινέζικα λεωφορεία από τη Νέα Υόρκη στη Βοστώνη

Φτηνές Μεταφορές από τη Νέα Υόρκη στη Βοστώνη

Αν χρειάζεστε να ταξιδέψετε μεταξύ της Νέας Υόρκης και της Βοστώνης, αλλά είστε σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό, εδώ είναι μια συμβουλή ταξιδιού για σας: το κινεζικό λεωφορείο. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετές εταιρείες κινεζικών λεωφορείων που προσφέρουν τακτική εξυπηρέτηση μεταξύ της Chinatown στη Νέα Υόρκη και της Chinatown της Βοστώνης.

Από τη συγγραφή αυτή (ενημερώθηκε την 1η Ιανουαρίου 2015), υπάρχουν δύο εταιρείες κινεζικών λεωφορείων που χρεώνουν $ 12 έως $ 30 για ένα εισιτήριο μονής διαδρομής μεταξύ της Νέας Υόρκης και της Βοστώνης:

Και οι δύο εταιρείες κινεζικών λεωφορείων σας επιτρέπουν να αγοράσετε εισιτήρια online.

Ο δημοφιλής ανταγωνιστής Fung Wah Bus έκλεισε από τον Μάρτιο του 2013 από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας Μεταφορέων Αυτοκινήτου των ΗΠΑ.

Έχετε υπόψη σας, δεν μιλάμε για μεταφορά πολυτελών εδώ. Αν αναζητάτε μια άνετη διαδρομή και πολλές ανέσεις καθ 'οδόν, μπορείτε να προτιμήσετε να πάρετε το LimoLiner ανάμεσα στη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, αν είστε φοιτητής κολλεγίων ή άλλος ταξιδιώτης με περιορισμένα μέσα, θα είστε ανάμεσα σε λιτές συντρόφους εκτός από πολλούς κινέζους ταξιδιώτες.

Αρκετές άλλες εταιρείες λεωφορείων είναι προσιτές εναλλακτικές λύσεις για την οδήγηση του κινεζικού λεωφορείου από τη Νέα Υόρκη στη Βοστώνη. Αξίζει να συγκρίνετε τα ποσοστά από αυτές τις υπηρεσίες λεωφορείων: