Αναθεώρηση: Rocking Horse Ranch στο Highland, Νέα Υόρκη

Αυτό το θέρετρο δυτικού τύπου προσφέρει διασκεδαστική διασκέδαση και πολλά άλλα

Αν νομίζετε ότι όλα τα αγροκάδικα βρίσκονται έξω από τη Δύση, ήρθε η ώρα να προσαρμόσετε το GPS σας.

Για τις οικογένειες στα βορειοανατολικά που ψάχνουν για μια εμπειρία αγροτουρισμού με ιππασία και άλλες παιδικές διασκέδαση, το Rocking Horse Ranch καλωσορίζει τους μικρούς αγελάδες και τους γονείς τους στην αγροτική ενδοχώρα της κοιλάδας Hudson Valley της Νέας Υόρκης για πάνω από 50 χρόνια. Ο τόπος παρέμεινε οικογενειακή επιχείρηση από τότε που ιδρύθηκε το 1958.

Η τοποθεσία είναι μόλις δύο ώρες βόρεια της Νέας Υόρκης στην μικρή πόλη της Highland, νοτιοδυτικά της οροσειράς Catskills και ανατολικά του ποταμού Hudson. (Πάρτε τα ρουλεμάν σας με αυτό το χάρτη του Catskills .)

Μαζί με τις τυπικές δραστηριότητες αγώνων όπως η ιππασία και οι εκδρομές με σανό, υπάρχει μια σειρά από κρουαζιερόπλοια γεμάτα διασκέδαση πράγματα που πρέπει να κάνετε. Το αγρόκτημα εκτείνεται σε πάνω από 500 στρέμματα, αλλά οι περισσότερες δραστηριότητες βρίσκονται μέσα σε λίγα στρέμματα του καταφυγίου. Εκτεταμένες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν στάβλους ιππασίας, τοίχο αναρρίχησης, γήπεδο μίνι γκολφ, σειρά όπλων, σόφτμπολ, παιδική χαρά, shuffleboard, bocce, arcade παιχνιδιών και γυμναστήριο. Υπάρχει μια θαυμάσια υπαίθρια παιδική χαρά με τουλάχιστον έξι αναρριχητικές κατασκευές, διαφάνειες, κούνιες και ένα whirlybird, μαζί με ένα μεγάλο εσωτερικό "αχυρώνα αστεία" που περιέχει μια βόλτα σπίτι και δύο ιστορία μπάλα λάκκο. Υπάρχει μια εξωτερική και μια εσωτερική πισίνα, η οποία θα μπορούσε να περάσει ως ένα μικρό πάρκο, καθώς θερμαίνεται σε ένα τοστ 85 μοιρών και διαθέτει νεροτσουλήθρες, σιντριβάνια με ψεκασμό, πλωτό νερό με τα πόδια και μια διαφάνεια νερού 250 ποδιών γνωστή ως Gold Rush Flume.

Οι γονείς με παιδιά ηλικίας από 1 έως 4 ετών μπορούν να επωφεληθούν από το φυτώριο και υπάρχει μια δωρεάν ημερήσια εκδρομή για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, τα οποία είναι διαθέσιμα με βάση την απόρριψη. Σύμφωνα με την εκτίμησή μας, το παιδικό στρατόπεδο είναι μια απογοήτευση και μια πιο επιβλεπόμενη υπηρεσία φύλαξης παιδιών από ένα στρατόπεδο με την αληθινή έννοια της λέξης, με δραστηριότητες διασκέδασης και ηλικίας.

Τα μεγαλύτερα παιδιά θα βαρεθούν ανόητα εδώ, αλλά τα νεώτερα παιδιά μπορεί να είναι αρκετά χαρούμενα για να περάσουν χρόνο στο clubhouse με τη σειρά παιχνιδιών και παιχνιδιών.

Τα βράδια, το Rocking Horse Ranch προσφέρει νυχτερινές επιλογές για οικογενειακή διασκέδαση, όπως χοροεσπερίδες, χορευτικά, μαγεία και άλλα. Άλλες δραστηριότητες διακοπής περιλαμβάνουν βραδιές παιχνιδιών ή ταινίες στο σαλόνι.

Οι τιμές κυμαίνονται σημαντικά μεταξύ υψηλής και χαμηλής περιόδου. Στην υψηλή καλοκαιρινή περίοδο, το νυχτερινό επιτόκιο μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τα 625 δολάρια για μια τετραμελή οικογένεια. Λάβετε υπόψη σας ότι πρόκειται για μια ολοκληρωμένη διαμονή με διαμονή, τα περισσότερα γεύματα, ιππασία, βραδινή διασκέδαση και σχεδόν κάθε άλλη δαπάνη που χτίζεται στο κόστος του δωματίου σας. Στις εκτός εποχής, οι συμφωνίες είναι πιο άφθονες και οι τιμές μπορούν να προσεγγίσουν τα 350 δολάρια το βράδυ για μια τετραμελή οικογένεια. Υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις από το all-inclusive ποσοστό, όπως αλκοολούχα ποτά και θεραπείες σπα. Δεν περιλαμβάνονται επίσης συμβουλές για προσωπικό εστιατορίων και μπαρ.

Τα καλύτερα δωμάτια: Τα 100 δωμάτια στο κεντρικό κατάλυμα χωρίζονται σε δύο μεγάλες πτέρυγες. Κάθε δωμάτιο έχει εύκολη πρόσβαση στο λόμπι, στους κοινόχρηστους χώρους και στους υπαίθριους χώρους δραστηριοτήτων. Τα 20 δωμάτια στο κτίριο της Οκλαχόμα, λιγότερο από 30 μέτρα από το καταφύγιο, είναι ελαφρώς μικρότερα και επίσης ελαφρώς λιγότερο ακριβά.

Τα δωμάτια είναι αρκετά βασικά και σίγουρα όχι πολυτελή, αλλά είναι καλά μεγέθους, καλά διατηρημένα και άνετα εξοπλισμένα. Πολλά διαθέτουν καναπέ-κρεβάτι ή κουκέτες για τα παιδιά.

Καλύτερη εποχή: Το θέρετρο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, με μια μεταβαλλόμενη εποχιακή σύνθεση των δραστηριοτήτων. Το καλοκαίρι, οι οικογένειες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εξωτερική πισίνα, να βγάλουν paddleboats στη μικρή λίμνη, να πάρουν μια βόλτα με ένα σκάφος με μπανάνα ή να κάνουν θαλάσσιο σκι. Το χειμώνα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν χιόνι και να μάθουν να κάνουν σκι στη μικρή περιοχή σκι στους χώρους του θερέτρου. Η ιππασία στα κοντινά μονοπάτια που περνούν μέσα από δάση και λιβάδια προσφέρεται όλο το χρόνο.

Επισκέφτηκε: Ιούλιος 2008

Ελέγξτε τις κριτικές στο Rocking Horse Ranch

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.