Κράτος μέλος της Σεξουαλικής Υπηρεσίας Παραβάσεων Σεξ

Το μητρώο κακοποιών του κράτους της Νέας Υόρκης συμβάλλει στην προστασία των οικογενειών από τους σεξουαλικούς θηρευτές, καθιστώντας τους ενήμερους για την τοποθεσία των πρώην παραβατών. Ο νόμος απαιτεί από τους καταδικασθέντες σεξουαλικούς παραβάτες να εγγραφούν και αυτές οι πληροφορίες είναι δωρεάν και διαθέσιμες στο κοινό καθώς και σε υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Οι παραβάτες σεξ είναι ταξινομημένοι στους ακόλουθους τρόπους

Για να μάθετε αν κάποιος είναι στο μητρώο NYS Sex Offender Registry, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια δωρεάν ηλεκτρονική αναζήτηση στο δικτυακό τόπο του New York State Sex Offender Registry. Αυτό το μητρώο μπορεί να αναζητηθεί με επώνυμο, με ταχυδρομικό κώδικα ή με κομητεία. Ο δημόσιος ιστότοπος απαριθμεί μόνο τους παραβάτες επιπέδου 2 και τριών επιπέδων.

Μπορείτε επίσης να καλέσετε (800) 262-3257 για πληροφορίες σχετικά με το πρώτο επίπεδο ή δύο ή τρεις παραβάτες. Θα πρέπει να γνωρίζετε το όνομα του παραβάτη και ένα από τα παρακάτω εάν καλέσετε τον αριθμό 800: την ακριβή διεύθυνση ή την ημερομηνία γέννησης ή τον αριθμό της άδειας οδήγησης ή έναν αριθμό κοινωνικής ασφάλισης.

Για πληροφορίες σχετικά με παραβάτες που έχουν απαγγείλει σεξουαλική εκμετάλλευση, μπορείτε επίσης να μεταβείτε στους νόμους για τους γονείς για το νόμο του Megan.

Μπορείτε επίσης να καλέσετε τη Γραμμή Βοήθειας του Εθνικού Νόμου Megan στο (800) ASK-PFML.

Και πάλι, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Ποινικής Δικαιοσύνης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης και επιλέξτε ένα πεδίο για να αναζητήσετε τον υποκατάλογο με το επώνυμο, κατά νομό ή με ταχυδρομικό κώδικα. Στη συνέχεια, πατήστε το πλαίσιο "αναζήτηση" για να δείτε αν το άτομο που διερευνάτε βρίσκεται σε αυτό το μητρώο.

Λάβετε υπόψη ότι το Sex Offender Registry δημοσιεύει τώρα πολλές φωτογραφίες αυτών των εγγεγραμμένων σεξουαλικών παραβατών καθώς αυτά γίνονται διαθέσιμα. Αυτό μπορεί να παράσχει περισσότερες πληροφορίες στους New Yorkers για να κρατήσουν την οικογένειά τους ασφαλή. Επιπλέον, το μητρώο απαριθμεί επίσης ψευδώνυμα αυτών των παραβατών. Το DCJS δεν μπορεί να δημοσιεύει πληροφορίες σχετικά με τους παραβάτες σεξουαλικής επαφής επιπέδου 1 (χαμηλού επιπέδου) ή εκείνους με εκκρεμές επίπεδο κινδύνου στη γειτονιά σας. Αλλά ο οργανισμός μπορεί να σας συμβουλεύσει αν ένα συγκεκριμένο άτομο είναι σε αυτό το μητρώο.