Βαμανός! Το Μεξικό παίρνει το πρώτο του Water Park

Αγάπη ξενοδοχεία με υδάτινα πάρκα; Το Μεξικό έχει δεκάδες θαυμάσια παραλιακά θέρετρα για οικογένειες που αγαπούν το νερό, αλλά κανένας δεν έχει δώσει πραγματική εμπειρία στο νερό-μέχρι τώρα.

Riviera Maya Resorts με θαλάσσια πάρκα

Στην Playa del Carmen στην ηλιόλουστη Riviera Maya , το all-inclusive Sandos Caracol Eco Experience Resort επέκτεινε πρόσφατα το θαλάσσιο πάρκο του και διαθέτει συνολικά 17 νεροτσουλήθρες και παιχνίδια. Οι νέες διαφάνειες νερού περιλαμβάνουν επτά διαφάνειες για εφήβους και ενήλικες και πέντε μικρότερες νεροτσουλήθρες για μικρά παιδιά.

Υπάρχουν 3 πισίνες στο θέρετρο, συμπεριλαμβανομένης μιας παιδικής χαράς για μικρά παιδιά.

Το θέρετρο προσφέρει 956 δωμάτια και σουίτες που εκτείνονται σε 78 τριώροφα κτίρια, περίπου τα δύο τρίτα των οποίων προορίζονται για οικογένειες. Υπάρχουν αρκετές παιδικές λέσχες με επίβλεψη: ένα κλαμπ για παιδιά ηλικίας 2-3 ετών. παιδικό κλαμπ για ηλικίες 4-12 ετών. και εφήβων για ηλικίες 13-17 ετών. Η κύρια παιδική λέσχη διαθέτει το PlayStation, ένα γυμναστήριο ζούγκλας, τραμπολίνο, ένα μικρό κινηματογράφο και ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει κολύμπι στην παιδική πισίνα, παιχνίδια και τέχνες και βιοτεχνίες. Το κέντρο δραστηριοτήτων των εφήβων διαθέτει τραπέζια μπιλιάρδου, πινγκ πονγκ και foosball και οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν ποδόσφαιρο, βόλεϊ και πολλά άλλα.

Οι οικογένειες μπορούν επίσης να απολαύσουν το τένις και μια ποικιλία από θαλάσσια σπορ, όπως boogie boarding, ιστιοπλοΐα, καγιάκ, κολύμβηση με αναπνευστήρα και ακόμη και ένα εισαγωγικό μάθημα κατάδυσης στην πισίνα.

Βρίσκεται στην άκρη μιας ζούγκλας, το θέρετρο έχει μια οικολογική φύση εστίαση.

Οι όρμοι περιτριγυρίζονται από κητώδη, μαγκρόβια και φυσικές λιμνοθάλασσες. Το νεόκτιστο πάρκο νερού κάνει αυτό το θέρετρο ένα από τα πιο οικογενειακά και πλούσια σε δραστηριότητες ξενοδοχεία στην Playa del Carmen.

Ελέγξτε τις τιμές στο Sando Caracol Eco Experience Resort

Περισσότερα Riviera Maya Resorts

Ως μια μεγάλη τουριστική περιοχή, το Riviera Maya είναι γεμάτο με πολυάριθμα all-inclusive θέρετρα.

Ελέγξτε τις κορυφαίες επιλογές θέρετρων για οικογένειες στην Riviera Maya .

Μην χάσετε στη Ριβιέρα Μάγια

Τα κορυφαία αξιοθέατα της Riviera Maya περιλαμβάνουν:

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!