Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για το πώς να επισκεφθείτε το Ντένβερ σε έναν προϋπολογισμό

Το Ντένβερ είναι η πύλη των ορεινών γραφικών θησαυρών του Κολοράντο. Αλλά η ίδια η πόλη αξίζει αρκετές μέρες σε ένα δρομολόγιο του Κολοράντο. Θα χρειαστείτε έναν ταξιδιωτικό οδηγό για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι προϋπολογισμού.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Το καλοκαίρι προσφέρει την καλύτερη ευκαιρία για καλό καιρό, αλλά όλες οι εποχές είναι ελκυστικές. Οι σκιέρ χρησιμοποιούν το Ντένβερ ως σημείο εκκίνησης για να ταξιδεύουν σε μερικές από τις καλύτερες πλαγιές στο δυτικό ημισφαίριο. Η άνοιξη μπορεί να είναι δύσκολη, επειδή το χιόνι τον Απρίλιο ή τον Μάιο δεν είναι ασυνήθιστο στα 5.280 πόδια πάνω από τη στάθμη της θάλασσας.

Οι καιρικές συνθήκες σε όλες τις εποχές του χρόνου αλλάζουν πολύ γρήγορα, πράγμα που είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Ντένβερ.

Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ είναι ένα σημαντικό κέντρο και ένα αρχιτεκτονικό σημείο εστίασης. Χειρίζεται περίπου 58 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως, και αυτός ο αριθμός είναι πιθανό να αυξηθεί με την πρόσφατα ανακοινωθείσα επέκταση της Frontier Airlines , η οποία λειτουργεί ως κόμβος από το αεροδρόμιο.

Εάν βρεθείτε εδώ σε μια στάση που σκέφτεστε ένα τρέξιμο στην πόλη, να έχετε κατά νου ότι DIA είναι περίπου 26 μίλια μακριά, κατά μήκος μιας διαδρομής που είναι συχνά συμφόρηση. Μπορεί να χρειαστεί μια ώρα ή περισσότερο για να καλύψει το έδαφος κατά τους μέγιστους χρόνους κυκλοφορίας. Βρείτε πτήσεις προς το Ντένβερ.

Οι ταξιδιώτες που εγκαταλείπουν το κέντρο της πόλης για το αεροδρόμιο συχνά πρέπει να επιτρέψουν περίπου δύο ώρες, ακόμη και αυτό μπορεί να είναι σφιχτό. Αυτό είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του έθνους, έτσι γραμμές ασφαλείας μπορεί να είναι μεγάλη, ειδικά κατά τη διάρκεια των διακοπών. Μην πιάσετε σε μια κρίσιμη στιγμή και καταλήξετε να πληρώσετε για μια αναπάντεχη πτήση .

Κανονικά, είναι καλό οικονομικό να νοικιάσετε έξω από την ιδιοκτησία του αεροδρομίου αν είναι δυνατόν. Αλλά βεβαιωθείτε ότι σας εξοικονομεί τουλάχιστον $ 50 δολάρια. Μπορεί να κοστίσει τόσο πολύ για να ταξιδέψει ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και το Ντένβερ Διεθνές.

Πού να φάτε και να μείνετε

Το Westword προσφέρει μια λίστα περισσότερων από 600 θέσεων στην περιοχή του Ντένβερ, όπου θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο ένα φτηνό, γεμιστικό, ικανοποιητικό γεύμα.

Κάντε μια λίστα με μερικούς που θα βρίσκονται κοντά στη βάση σας και θα τους δοκιμάσετε. Η βάση δεδομένων εδώ μπορεί να αναζητηθεί σύμφωνα με τις τιμές και τις κορυφαίες κριτικές.

Ανάμεσα σε πολλά τοπικά αγαπημένα είναι το Denver Biscuit Company (141 S. Broadway), το οποίο κατατάσσεται ως νικητής του Certificate of Excellence στο TripAdvisor.com. Όπως με πολλά δημοφιλή μέρη, οι γραμμές μπορεί να είναι μακρές.

Το Carelli's (645 30th St.) είναι μια αγαπημένη ιταλική στάση στο Boulder. Δεν είναι το λιγότερο δαπανηρό μέρος για φαγητό, αλλά τα μερίδια είναι μεγάλα και η ατμόσφαιρα είναι ελκυστική. Το Minestrone και το ψωμί του σκόρδου είναι τα αγαπημένα.

Ένα άλλο αγαπημένο του Boulder είναι το Basta (3601 Arapahoe Ave.), που σημειώνεται για μεγάλες πίτσες και λογικές τιμές.

Δείτε τις προτάσεις μας για τα καλύτερα μέρη που θα μείνετε όταν επισκέπτεστε την πόλη Mile High.

Τριγυρίζω

Το 16th Street Mall του Downtown του Ντένβερ είναι ένας διάδρομος φιλικός προς τους πεζούς, αλλά όχι ένας εντελώς κλειστός δρόμος. Στην πραγματικότητα, αν έχετε κουραστεί να περπατάτε τα πεζοδρόμια του, πάρτε ένα από τα δωρεάν λεωφορεία που διατρέχουν το μήκος του. Στο ένα άκρο, θα δείτε Union Station και συνδέσεις με το ελαφρύ σιδηροδρομικό σύστημα του Ντένβερ. Η περιοχή στο κέντρο της πόλης είναι πολύ μεγάλη για το μέγεθος της πόλης του Ντένβερ. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα από τη χερσαία περιοχή του έθνους. Μεγάλοι χώροι περιγράφουν επίσης τη μητροπολιτική περιοχή. Ένα αυτοκίνητο μίσθωσης είναι συνήθως απαραίτητο.

Νυχτερινή ζωή του Ντένβερ

Ελέγξτε τις τελευταίες πληροφορίες ψυχαγωγίας στο Denver.org. Το Denver Performing Arts Complex βρίσκεται κοντά στα μεγάλα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης και είναι το σπίτι των επιχειρήσεων όπερας, μπαλέτου και συμφωνιών.

Δύο εξαιρετικές ημερήσιες εκδρομές

Πάρτε I-25 βόρεια, τότε κατευθυνθείτε δυτικά στο Boulder ή Longmont για να μπείτε στο εθνικό πάρκο Rocky Mountain. Η πόλη του θέρετρου του Estes Park είναι η πύλη σε μερικές από τις καλύτερες πεζοπορίες, την άγρια ​​φύση και το τοπίο στην Αμερική. Αν πάτε το χειμώνα, ρωτήστε μπροστά για τις συνθήκες του δρόμου. Πολλοί από τους δρόμους του εθνικού πάρκου θα κλείσουν ακόμα και κατά τη διάρκεια των χειμωνιάτικων χειμώνων.

Πάντα ήθελε να δει το Peak Peak; Είναι ένα σχετικά σύντομο ταξίδι κάτω από το I-25 από το Ντένβερ κοντά στο Κολοράντο Σπρινγκς , το οποίο είναι επίσης το σπίτι της Αμερικανικής Ακαδημίας Πολεμικής Αεροπορίας, του Ολυμπιακού Κέντρου Εκπαίδευσης των ΗΠΑ και πολλά άλλα. Η βόλτα σας δείχνει το γραφικό εμπρός φάσμα σε όλη του τη δόξα, ακριβώς στα δυτικά της εθνικής οδού.

Περισσότερα Συμβουλές του Ντένβερ

Θέλετε μια μεγάλη εικόνα; Επισκεφθείτε το State Capitol. Αν διαθέτετε μόνο ένα μικρό ποσό ελεύθερου χρόνου, αναποδογυρίστε ένα από τα δωρεάν λεωφορεία της 16ης Οδού και μεταβείτε στο νότιο άκρο του. Από εκεί, πρόκειται για ένα μπλοκ στα σκαλοπάτια μπροστά από το χρυσό-θολωτό κτήριο Capitol του Κολοράντο. Σε μια καθαρή μέρα, θα δείτε το δημαρχείο του Ντένβερ και τους βραχώδεις ακτές στο βάθος.

Πίνετε άφθονο νερό. Περίπου οι μισοί επισκέπτες σε αυτά τα μέρη υποφέρουν τουλάχιστον από ήπια ασθένεια σε υψόμετρο (συνήθως με τη μορφή πονοκεφάλου) εάν είναι ασυνήθιστη ζωή πάνω από 5.000 πόδια. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί με το πόσιμο άφθονο νερό. Βρείτε τον εαυτό σας ένα μπουκάλι και συσκευάστε το με τα εργαλεία σας για την ημέρα.

Φτηνά σουβενίρ; Δοκιμάστε να φέρετε στο σπίτι σας ένα απολίθωμα. Υπάρχουν καταστήματα εδώ αφιερωμένα στην πώληση απολιθωμάτων διαφόρων περιγραφών που κάνουν σπουδαία δώρα επειδή είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεθούν σε άλλα μέρη. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ωραίο δείγμα για λιγότερο από $ 20 δολάρια.