Συναντήσεις και χαιρετισμούς Disney Characters

Μια διαμονή Disney απλά δεν είναι πλήρης χωρίς μια πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση με το ποντίκι ο ίδιος. Κάθε θεματικό πάρκο της Disney World σας προσφέρει την ευκαιρία να συναντήσετε όχι μόνο τον Mickey αλλά και άλλους αγαπημένους χαρακτήρες. Ψάξτε για πριγκίπισσες καθώς περιπλανηθείτε στην Παγκόσμια Έκθεση ( Epcot ), συναντήστε τον Captain Jack Sparrow στο Adventureland ( Magic Kingdom ) ή επισκεφθείτε το Handy Manny και τους Little Einsteins έξω από το Playhouse Disney ( Disney's Hollywood Studios ).

Εύρεση χαρακτήρων

Η Disney διευκολύνει την εμφάνιση των αγαπημένων σας χαρακτήρων. Κάθε θεματικό πάρκο της Disney προσφέρει ένα τυπωμένο πρόγραμμα χαρακτήρων χαιρετισμό φορές (ψάξτε αυτά στην μπροστινή είσοδο, στο Guest Σχέσεις και στην άκρη του σκάφους για κάθε θεματικό πάρκο της Disney). Μερικοί χαρακτήρες είναι ευκολότερο να βρεθούν από άλλους. Ο Mickey και ο Minnie κάνουν εμφανίσεις σε κάθε πάρκο κάθε μέρα, αλλά άλλοι χαρακτήρες μπορούν να βγουν μόνο σποραδικά.

Εάν ενδιαφέρεστε για ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα της Disney, αναζητήστε τα σε συναφείς τοποθεσίες - μπορείτε να βρείτε την Alice και το Mad Hatter από το Mad Tea Party ride (Magic Kingdom). Η Jasmine και η Aladdin μπορούν να δουν στο Pavilion του Μαρόκου (Epcot).

Μερικοί χαρακτήρες έχουν τώρα τα δικά τους σημεία συνάντησης που είναι εσωτερικά και άνετα κλιματιζόμενα. Δείτε το Mickey Mouse στο θέατρο Square Square στην Main Street των Η.Π.Α. και τις πιο δημοφιλείς πριγκίπισσες στο Hall of Fame Princess Fairytale, που βρίσκονται στο θεματικό πάρκο Magic Kingdom της Disney.

Συμβουλή: Οι κάτοχοι κάρτας Visa της Disney Premier έχουν ένα ειδικό χαιρετισμό χαρακτήρων "μόνο για μέλη".

Χαρακτηριστική εθιμοτυπία

Δεν έχει σημασία τι χαρακτήρας της Disney συναντάτε, υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες χαιρετισμού χαρακτήρα που πρέπει να έχετε κατά νου. Ο χαρακτήρας της Disney που συναντάτε θα συνοδεύεται από άλλο μέλος του cast, το οποίο θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τη γραμμή ή το χώρο των συναντήσεων και να κάνετε την επίσκεψή σας ομαλά. Έχετε το αυτογραφικό σας βιβλίο ανοιχτό σε μια κενή σελίδα και έχετε μια στυλό και μια φωτογραφική μηχανή βολική για τη συνάντησή σας.

Όταν συναντάς έναν χαρακτήρα της Disney, μπορείς να φτιάξεις το δικό σου, να μιλήσεις μαζί τους για ένα δευτερόλεπτο (αν και πολλοί χαρακτήρες δεν μιλούν, εκφράζονται πολύ καλά) και τραβούν φωτογραφίες. Ένας επαγγελματίας φωτογράφος μπορεί να είναι σε ετοιμότητα για να τραβήξει την εικόνα σας επίσης. Εάν το κάνουν, θα σας παραδώσουν μια δωρεάν κάρτα PhotoPass, η οποία θα σας επιτρέψει να δείτε και να αγοράσετε φωτογραφίες online μετά το ταξίδι σας.

Αν επισκέπτεστε ένα μικρό παιδί, βεβαιωθείτε ότι ο καλλιτέχνης μπορεί να δει την προσέγγιση του παιδιού σας. Μερικοί από τους καλλιτέχνες έχουν πολύ περιορισμένη όραση λόγω της φορεσιάς που φορούν και αν δεν μπορούν να δουν το παιδί σας, δεν μπορούν να αλληλεπιδράσουν μαζί του. Μερικοί χαρακτήρες της Disney είναι πολύ μεγάλοι και λόγω του μεγάλου μεγέθους τους μπορεί να εκφοβίσουν τα μικρά παιδιά.

Αν το παιδί σας φαίνεται ντροπαλός ή επιφυλακτικός, επιτρέψτε σε τον να κυματίσει από απόσταση, ειδικά στο πρώτο χαιρετισμό του χαρακτήρα. Σκεφτείτε να συναντήσετε μερικούς χαρακτήρες "πρόσωπο" όπως πριγκίπισσες ή νεράιδες πρώτοι - οι καλλιτέχνες που φορούν κοστούμια αλλά όχι μάσκες μπορεί να είναι πιο προσιτοί.

Το πιο σημαντικό, μην επιτρέψετε στο παιδί σας να χτυπήσει ή να κλωτσήσει τους χαρακτήρες ή να τραβήξει τα κοστούμια του χαρακτήρα.

Επεξεργασία από Dawn Henthorn