Η συνοικία Naturist του Cap d'Agde

Ένας οδηγός για να επισκεφθείτε το χωριό Naturist του Cap d'Agde

Το "village naturiste" του Cap d'Agde είναι ένας ιδανικός προορισμός διακοπών για γυμνιστές. Διαθέτει όλες τις βασικές ανέσεις κάθε παραλιακής πόλης, αλλά θα βρείτε όλα μέσα στα όρια του χωριού. Το χωριό όμως έχει τους δικούς του κανόνες, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να βοηθήσετε να σχεδιάσετε και να προετοιμαστείτε για την επίσκεψή σας.

Να φτάσετε στο χωριό Naturist

Μπορείτε να φτάσετε στο Cap d'Agde με πτήση στο Μονπελιέ (ή σε κάποια μεγάλη γαλλική πόλη, αλλά το Montpellier είναι το πιο κοντινό) ή υπάρχουν συνδέσεις μέσω του Παρισιού προς το αεροδρόμιο Beziers-Agde-Vias, μόλις λίγα μίλια μακριά.

Αν πετάξετε στο Μονπελιέ, θα χρειαστείτε μια καμπίνα με το τρένο για το σιδηροδρομικό σταθμό Agde. Υπάρχει γραμμή λεωφορείου που εκτελεί δρομολόγια προς την γειτονιά. Υπάρχουν επίσης ταξί και το κόστος είναι περίπου 12-15 ευρώ για μια βόλτα στο γυμνιστικό χωριό. Αν πετάξετε στο αεροδρόμιο του Agde, μπορείτε επίσης να πάρετε ταξί. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο ενοικίασης αυτοκινήτου, ωστόσο (δείτε τα σχόλιά μου στο τμήμα Μεταφορές παρακάτω).

Φτάνοντας στο χωριό Naturist

Το χωριό είναι φυλασσόμενο, οπότε πρέπει να μπείτε μέσα από την πύλη. Υπάρχει ένα κτίριο στην είσοδο όπου μπορείτε να αγοράσετε μια κάρτα που σας επιτρέπει να εισέλθετε εκ νέου στο γυμνιστήριο, όπως σας παρακαλώ, το οποίο κοστίζει 9 ευρώ. Αποδέχονται μόνο μια πιστωτική κάρτα για αγορά 10 ευρώ και άνω, οπότε έχετε μετρητά. Οι υπάλληλοι του γραφείου πληροφοριών δεν μπορούν να αποθαρρύνουν. Αν θα μείνετε σε ξενοδοχείο ή ενοικιάσεις διακοπών μέσα στην περιοχή, ζητήστε μια κάρτα μπροστά από το χρόνο ή οδηγίες για να πάρει την άδεια για να εισέλθει χωρίς την αγορά της κάρτας.

Οι κανόνες

Μόλις εισέλθετε, θα έχετε ορισμένους κανόνες που θα ακολουθήσετε. Περιλαμβάνουν:

Μεταφορά

Αν δεν σκοπεύετε να περάσετε ολόκληρο το ταξίδι σας μέσα στη γωνιά γυμνιστών, συστήνω να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Το Agde είναι μάλλον απλωμένο και το γυμνιστικό τρίμηνο δεν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από οτιδήποτε. Υπάρχει μια γραμμή λεωφορείου, αλλά το πρόγραμμά της είναι μάλλον περιορισμένο και είναι ενοχλητικό. Ακόμα κι αν νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για μερικές ημέρες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, αξίζει τον κόπο να επισκεφθείτε το κέντρο του Agde ή κοντινές πόλεις όπως το Sète ή το Beziers.

Φαγητό & Ψώνια

Υπάρχουν τέσσερα εμπορικά κέντρα στην περιοχή γυμνιστών, και το καθένα διαθέτει μαγαζιά, καταστήματα με σουβενίρ, μπουτίκ που πωλούν αποκαλυπτικά ρούχα και καταστήματα ειδών παραλίας. Υπάρχουν πολλά καφετέριες και εστιατόρια σε κάθε ένα από τα εμπορικά κέντρα ή τα κέντρα "center commercial".

Νυχτερινή ζωή

Η νυχτερινή ζωή στη γυμνιστική συνοικία δεν είναι πάντοτε για τους ασθενείς της καρδιάς. Ενώ υπάρχουν τυπικά μπαρ και σαλόνια, υπάρχουν μερικά σημάδια που δηλώνουν ότι είναι για "ζευγάρια μόνο". Αν αυτό δεν είναι το φλιτζάνι τσάι σας, μπορείτε σίγουρα να αποφύγετε αυτά τα σημεία και η μόνη επαφή σας θα διαβάζει τα σημάδια έξω από το μπροστινό μέρος.

Είναι πολύ διακριτικά.

Επιλογές κρατήσεων και ποσοστά σύγκρισης

Το μόνο ξενοδοχείο στο εσωτερικό του χωριού είναι το Hotel Eve . Αυτό είναι ένα ξενοδοχείο που προσφέρει βασικά καταλύματα και αξιοπρεπή διακόσμηση, και το προσωπικό είναι συντριπτικά φιλικό και εξυπηρετικό. Το ξενοδοχείο κλείνει κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής, ωστόσο, αφήνοντας μόνο τα ενοίκια διακοπών ως επιλογή.

Η Agence RESID προσφέρει μια ποικιλία διαμερισμάτων προς ενοικίαση στην συνοικία γυμνιστών.