Οι Νέες Δέσποιες Delta και United No-Annual Cards Fee θα σας βοηθήσουν να ταξιδέψετε περισσότερο

Χωρίς καπάκι στα βραβεία, αυτές οι μη ετήσιες κάρτες αμοιβής έχουν άφθονο άνοδο

Για χρόνια, όσοι θέλησαν να κερδίσουν πόντους συχνών επιβατών προς μειωμένες διαδρομές στις Delta Air Lines ή United Airlines θα μπορούσαν να το κάνουν χωρίς να πετούν χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα με μέτρια ετήσια χρέωση . Τώρα, και οι δύο αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να κερδίσουν προς το επόμενο ταξίδι τους, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν επιπλέον για το όφελος.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, και οι δύο αεροπορικές εταιρείες ξεκίνησαν νέα προϊόντα μαζί με τους αντίστοιχους τραπεζικούς εταίρους τους.

Η Delta εγκαινίασε την Πιστωτική Κάρτα Blue Delta SkyMiles από την American Express, ενώ η United ξεκίνησε την υπογραφή Chase United TravelBank Visa. Ενώ και οι δύο κάρτες προσφέρουν την ευκαιρία να κερδίσουν αξία προς το επόμενο ταξίδι τους, και οι δύο προσφέρουν με εντελώς διαφορετικούς τρόπους και με διαφορετικά οφέλη.

Η πιστωτική κάρτα Blue Delta SkyMiles από την American Express

Η πιστωτική κάρτα Blue Delta SkyMiles από την American Express είναι η πρώτη πιστωτική κάρτα με επωνυμία Delta που θα κυκλοφορήσει χωρίς ετήσια χρέωση. Αυτοί που έχουν εγκριθεί για αυτή την κάρτα μπορούν να κερδίσουν δύο σημεία Delta SkyMiles ανά δολάριο για όλες τις αγορές που γίνονται με την αεροπορική εταιρεία, μαζί με τις αγορές των αμερικανικών εστιατορίων. Όλες οι άλλες αγορές κερδίζουν ένα σημείο SkyMiles ανά δολάριο που δαπανάται.

Οι κάτοχοι καρτών λαμβάνουν επίσης μια σειρά από πολύτιμα οφέλη με την κάρτα. Εκείνοι που πετούν στο Δέλτα μπορούν να λάβουν έκπτωση 20% στις αγορές Delta κατά την πτήση, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων και ποτών. Η έκπτωση έρχεται με τη μορφή πιστωτικής δήλωσης.

Παρόλο που η κάρτα προσφέρει πολύτιμα οφέλη, δεν υπάρχει η επόμενη κάρτα στο χαρτοφυλάκιο, η Gold Delta SkyMiles Credit Card από την American Express. Η πιστωτική κάρτα Blue Delta SkyMiles δεν συνοδεύεται από μία δωρεάν απαλλαγή από την ετικέτα, την προτεραιότητα επιβίβασης στις πτήσεις ή την προεξόφληση της ημέρας Delta Sky Club.

Η υπογραφή Chase United TravelBank Visa

Σε αντίθεση με άλλα σημεία που φέρουν κάρτες, η κάρτα Chase United TravelBank Visa Signature προσφέρει έναν νέο τρόπο να κερδίσετε βραβεία ταξιδιού χωρίς ετήσια χρέωση. Αντί να κερδίζετε τα μίλια Mile MilePlus, οι δαπάνες σε αυτή την κάρτα αποφέρουν μετρητά πίσω στην τράπεζα τακτικών χρημάτων United Travel Bank.

Οι δαπάνες για την υπογραφή Chase United TravelBank Visa κερδίζουν 1,5% επιστροφή μετρητών σε όλες τις αγορές εκτός Ηνωμένου Βασιλείου. Όταν χρησιμοποιείτε την κάρτα για την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων Ηνωμένου Βασιλείου, η κάρτα επιστρέφει δύο τοις εκατό μετρητά πίσω στην United TravelBank. Επιπλέον, οι ταξιδιώτες λαμβάνουν έκπτωση 25 τοις εκατό για αγορές τροφίμων και ποτών ενώ βρίσκονται σε αεροσκάφη τύπου United-United, με τη μορφή δήλωσης πίστωσης.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα προγράμματα πόντων που απαιτούν από τους ταξιδιώτες να χρησιμοποιήσουν όλα τα σημεία τους προς ένα ταξίδι, οι επιβάτες που επιλέγουν να εξοικονομήσουν μετρητά σε μια United TravelBank μπορούν να εφαρμόσουν οποιοδήποτε ποσό της ισορροπίας τους προς τα αεροπορικά εισιτήρια. Για παράδειγμα: εάν μια πτήση κοστίζει 500 $ και οι ταξιδιώτες έχουν μόνο $ 250 στην TravelBank, μπορούν να εφαρμόσουν το υπόλοιπο και να εκταμιεύσουν την πτήση τους.

Όπως η κάρτα Blue Delta SkyMiles από την American Express, η κάρτα έρχεται επίσης με κάποιους περιορισμούς. Η κάρτα υπογραφής Chase United TravelBank Visa δεν προσφέρει δωρεάν παραλαβή από την τσάντα ή επιβίβαση κατά προτεραιότητα, ούτε προσφέρει έκπτωση για αγορές wi-fi που γίνονται με την United.

Ποια κάρτα είναι καλύτερη;

Όπως και με όλα τα σημεία και τα μίλια, η αξία σας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το στυλ ταξιδιού και την τοποθεσία σας. Οι ταξιδιώτες που έχουν περιορισμένες επιλογές σε αερομεταφορείς στο δικό τους αεροδρόμιο μπορεί να θέλουν να επιλέξουν την κάρτα για την κυρίαρχη αεροπορική εταιρεία για να μεγιστοποιήσουν την αξία τους.

Όσοι έχουν μια επιλογή πρέπει να καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν τις πιστωτικές τους κάρτες για να καθορίσουν ποια αξία έχει καλύτερη αξία. Όταν συνδυάζετε την Πιστωτική Κάρτα Blue Delta SkyMiles με άλλα προγράμματα, συμπεριλαμβανομένου του SkyMiles Dining , η κάρτα μπορεί να διατηρήσει μακροπρόθεσμη αξία όταν χρησιμοποιείται σε εστιατόρια των ΗΠΑ. Ωστόσο, εκείνοι που θα προτιμούσαν να έχουν ένα σταθερό χρηματικό ποσό διαθέσιμο σε αυτά για να ταξιδέψουν με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να φανεί καλύτερα από την παραλαβή μετρητών με τη χρήση της υπογραφής Chase United TravelBank Visa.

Τέλος, πριν κάνετε αίτηση για οποιαδήποτε κάρτα, οι ταξιδιώτες πρέπει να εξετάσουν τα άμεσα ταξιδιωτικά τους σχέδια.

Η πιστωτική κάρτα Blue Delta SkyMiles επιτρέπει στους ταξιδιώτες να κερδίζουν πόντους γρήγορα, αλλά με συνεχή υποτίμηση και ένα δυναμικό διάγραμμα βραβείων, τα σημεία αυτά θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερη αξία όταν χρησιμοποιούνται μάλλον αργότερα παρά αργότερα. Ενώ η αξία των πόντων μπορεί να ποικίλει με την πάροδο του χρόνου, τα μετρητά που συλλέγονται στην TravelBank έχουν αξία έναντι του αεροπορικού εισιτηρίου - επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να διατηρούν την αξία τους μακροπρόθεσμα. Όσοι δεν έχουν άμεσα σχέδια ταξιδιού μπορούν να επωφεληθούν περισσότερο από την United Visa Signature Visa.

Ανεξάρτητα από το στυλ ταξιδιού σας, η προσθήκη δύο καρτών ανταμοιβών που δεν χρεώνουν ετήσια τέλη προσφέρει μεγάλη αξία στους φρουρούς. Ανεξάρτητα από την κάρτα που επιλέγετε, τόσο η πιστωτική κάρτα Blue Delta SkyMiles όσο και η United Visa Signature Visa TravelBank θα μπορούσε να είναι μια πολύτιμη προσθήκη στα πορτοφόλια παντού.