Ευρώ έναντι πληροφοριών σχετικά με το δολάριο

Νόμισμα Αγορές

Οι σημερινές αγορές συναλλάγματος είναι ευμετάβλητες και ποικίλλουν ανάλογα με πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων γεγονότων που επηρεάζουν τις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Φροντίστε για τέτοιου είδους καταστάσεις, όταν έρχεστε να αλλάξετε χρήματα πριν ή κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Εάν υπάρχει μια εκλογή που θα εμφανιστεί λίγο πριν ή κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, ίσως είναι καλύτερο να ανταλλάξετε εκ των προτέρων. Τα νομίσματα πάντοτε κινούνται σε αβέβαιους πολιτικούς χρόνους.

Η Γαλλία είχε το ευρώ ως νόμισμά της από την 1η Ιανουαρίου 2002, όταν αντικατέστησε το παλιό φράγκο. Η ευρωζώνη στην Ευρώπη περιλαμβάνει πλέον το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, αν και θυμάται ότι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ελβετία, η Δανία και η Σουηδία εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το δικό τους νόμισμα.

Το πιο δημοφιλές ζεύγος νομισμάτων είναι το EUR / USD - πόσα δολάρια αγοράζουν ένα ευρώ, αντανακλώντας το γεγονός ότι αυτά τα δύο είναι οι δύο μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου.

Πώς θα επηρεάσει η συναλλαγματική ισοτιμία

Εάν το αμερικανικό δολάριο πέσει σε αξία και αξίζει λιγότερο σε ευρώ, οι Αμερικανοί ταξιδιώτες θα πρέπει να βγάλουν περισσότερα μετρητά για ξενοδοχεία, εστιατόρια και ψώνια, ενώ στη Γαλλία και σε άλλα ευρωπαϊκά έθνη. Οποιοδήποτε ταξίδι στη Γαλλία σημαίνει εξέταση του θέματος του ευρώ έναντι του δολαρίου. Η κατάσταση είναι παρόμοια με την GBP στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη συναλλαγματική ισοτιμία.

Ένας ταξιδιώτης που επισκέφθηκε τη Γαλλία το φθινόπωρο του 2000 πήρε άφθονο κτύπημα για το buck. Σε ένα χαμηλό όλων των εποχών των 83 ευρώ στο δολάριο, ένα δολάριο έφτασε πολύ περισσότερο από ό, τι σήμερα.

Πολλά έχουν αλλάξει από τότε.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας

Εάν έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι σύντομα, υπάρχουν κάποιες τακτικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διευκολύνετε την πρέζα:

Προετοιμάστε τον προϋπολογισμό των διακοπών σας υποθέτοντας το χειρότερο. Ελέγξτε την τελευταία ισοτιμία και προσθέστε 10 τοις εκατό για να είστε ασφαλείς. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα έρθει κοντά, ή έρχεται σπίτι έσπασε.

Και αν η κατάσταση είναι καλύτερη, είναι περισσότερα χρήματα για γκουρμέ γεύματα και αναμνηστικά και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εκείνους στη Γαλλία.

Ανταλλαγή δολαρίων για τα ευρώ

Βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη συναλλαγματική ισοτιμία. Θα βρείτε εταιρείες ανταλλαγής στο αεροδρόμιο, αλλά αυτές δεν προσφέρουν τις καλύτερες τιμές και θα σας χρεώσουν επίσης μια χρέωση, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε τα μόνο εάν χρειάζεστε ευρώ όταν φτάσετε στη Γαλλία και δεν είστε σίγουροι πόσο εύκολο είναι να αποκτήσετε το ευρώ αμέσως μία φορά εκεί.

Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό εκ των προτέρων, αλλάξτε μερικά που μεταφέρουν μετρητά στην τράπεζά σας. Να είστε βέβαιος να επικοινωνήσετε μαζί τους μερικές εβδομάδες μπροστά, δεδομένου ότι ορισμένες τράπεζες πρέπει να παραγγείλουν το νόμισμα ιδιαίτερα στις μικρότερες πόλεις. Ελέγξτε επίσης την τιμή και τα τέλη τους, αν και το επιτόκιο θα διαφέρει καθημερινά.

Στο ATM
Συνήθως ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στο ευρώ είναι να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική σας κάρτα ΑΤΜ όταν λάβετε τα χρήματα που έχετε επεξεργαστεί αμέσως με δίκαιο τίμημα. Αλλά θυμηθείτε ότι θα πληρώσετε πιθανώς το τέλος συναλλαγής ΑΤΜ. Επίσης, θα διαπιστώσετε ότι ένας αυξανόμενος αριθμός τραπεζών χρεώνει μια χρέωση για οποιαδήποτε διεθνή συναλλαγή που κάνετε.

Θα πρέπει να ελέγξετε εκ των προτέρων αν είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική σας κάρτα ή την πιστωτική σας κάρτα, καθώς οι χρεώσεις ποικίλλουν. Ελέγξτε μαζί σας τον πάροχο τραπεζικών και πιστωτικών καρτών για να δείτε ποια είναι η πολιτική τους πριν ξεκινήσετε.

Στη Γαλλία

Αποφύγετε τη χρήση γραφείου αλλαγής, καθώς τα επιτόκια θα είναι λιγότερο ευνοϊκά. Αποφύγετε επίσης να αλλάζετε χρήματα στο ξενοδοχείο σας, εκτός αν μπορείτε εύκολα να δείτε ποια είναι η τιμή τους. Συνήθως αυτό θα σας κοστίσει περισσότερο.

Περισσότερα για τον Προγραμματισμό με Προώθηση

Εκτός από τη διαμονή

Αναζήτηση τόσο πιο δύσκολο για τις ευκαιρίες στο κατάλυμα, που μπορεί συχνά να είναι η μεγαλύτερη δαπάνη. Ένα μικρό άλμα στην αξία του ευρώ θα μπορούσε να χτυπήσει σκληρά το πορτοφόλι σας. Ίσως θα μπορούσατε να κλείσετε ένα μικρό δωμάτιο σε ένα καλό ξενοδοχείο που πραγματικά θέλετε να μείνετε ή είναι πιο κοντά στο κέντρο της πόλης, τότε όταν η ημερομηνία πλησιάζει και διαπιστώνετε ότι οι τιμές είναι ευνοϊκότερες, μπορείτε πάντα να ζητήσετε να μεταβείτε σε αναβάθμιση.

Ακολουθήστε αυτή τη συμβουλή και, ελπίζω, θα έχετε περισσότερα χρήματα για να περάσετε σε εκείνες τις μεγάλες γαλλικές διακοπές!