Διαμονή στη Γαλλία από Ξενοδοχεία σε Bed and Breakfast

Βρείτε την τέλεια και ειδική θέση για να μείνετε στη Γαλλία

Ένας ολόκληρος κόσμος καταλυμάτων

Η Γαλλία είναι ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, οπότε υπάρχουν πολλές δυνατότητες για διαμονή και ξενοδοχεία στη Γαλλία - οι επιλογές ξεπερνούν τις αλυσίδες. Υπάρχουν μοναδικές επιλογές διαμονής όπως gîtes (επιπλωμένο σπίτι διακοπών) και chambres d'hôtes (bed and breakfast ). Μπορείτε να μείνετε σε ένα αγρόκτημα ή να κοιμηθείτε σε ένα σπίτι. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με κάμπινγκ ή φιγούρα σε μια παραμονή κάστρου.

Έτσι πριν ξεκινήσετε την κράτηση, εξετάστε όλες αυτές τις δυνατότητες, ελέγξτε τον προϋπολογισμό σας και τις προτεραιότητές σας. Θυμάμαι να πηγαίνουμε σε διακοπές κάμπινγκ, ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε τα γεύματα με πρωταγωνιστή στο Michelin, κι έτσι να μοιραστείτε και να ταιριάξετε και θα έχετε μεγάλη διασκέδαση και θα συναντήσετε μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων.

Οι περισσότεροι από τους παρακάτω οργανισμούς δημοσιεύουν βιβλία που απαριθμούν τα καταλύματα τους και έχουν καλές ιστοσελίδες. Αν και μερικές φορές στα γαλλικά, είναι χρήσιμα, παρέχοντας χάρτες, εικόνες, τιμές και εύκολα κατανοητά σύμβολα. Εδώ είναι μια περιγραφή κάθε τύπου, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών σχετικά με το στυλ καταλύματος.

Top of the Top Διαμονή

Το Palace Hotels είναι μια σχετικά νέα κατηγορία που δημιουργήθηκε το 2010. Αρχικά υπήρχαν 9 από αυτά τα εξαιρετικά ξενοδοχεία που λαμβάνουν ατμόσφαιρα και χαρακτήρα καθώς και όλα όσα θα περιμένατε από τα κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου. Στα επόμενα χρόνια έχουν προστεθεί άλλα 7, τα οποία κάνουν το σύνολο 24. Πολλοί από αυτούς βρίσκονται στο Παρίσι, αλλά θα τους βρείτε και στα γοητευτικά θέρετρα Courchevel και St.Tropez .


Δεν υπάρχει γενικός ιστότοπος. θα πρέπει να κάνετε κράτηση απευθείας.

Άλλα κορυφαία ξενοδοχεία στη Γαλλία

Υπάρχουν αρκετοί οργανισμοί που διαχειρίζονται ή εμπορεύονται τα κορυφαία ξενοδοχεία, τα οποία συχνά είναι ακριβά, αλλά πολλά προσφέρουν ειδικές τιμές εκτός εποχής, οπότε ελέγξτε τις ιστοσελίδες και επίσης οργανισμούς κρατήσεων όπως το TripAdvisor.

Το Relais et Châteaux έχει πολύ αυστηρά κριτήρια και όλα τα ξενοδοχεία πρέπει να ανήκουν μεμονωμένα. Είναι εξαιρετικές, αλλά μπορεί να είναι αρκετά μικρές και μερικές φορές το εστιατόριο είναι εξίσου σημαντικό με το ξενοδοχείο. Υπάρχουν 149 ξενοδοχεία και εστιατόρια Relais et Châteaux στη Γαλλία. Το αγαπημένο μου από όλα είναι το Château de la Treyne στο απομακρυσμένο Auvergne . ένα πραγματικά παραμυθένιο μέρος.

Τα κορυφαία ξενοδοχεία του Κόσμου είναι ως επί το πλείστον, με λίγες εξαιρέσεις, είτε στον όμιλο του Παλατιού είτε στο τμήμα του Relais et Châteaux. Και πάλι, αυτό είναι ένα πραγματικό σήμα υψηλής ποιότητας. Υπάρχουν 26 από αυτούς στη Γαλλία.

Τα μικρά πολυτελή ξενοδοχεία είναι μικρότερα boutique ξενοδοχεία, και πάλι στην κορυφή της σειράς. Υπάρχουν 49 στη Γαλλία, και δεν θα βρείτε τότε στις δύο ομάδες παραπάνω. Υπάρχουν μερικά ευχάριστα ευρήματα, όπως το Art Deco Hotel Juana στο Juan-les-Pins της Μεσογείου.

Μέση γκάμα ξενοδοχείων

Το Châteaux et Hotels de France καλύπτει ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη τη Γαλλία. Αυτά είναι μικρά, συχνά οικογενειακά, φιλικά και πολύ καλά. Μπορείτε να πάρετε εξαιρετική αξία για τα χρήματα και πολύ καλές τιμές και ποικίλλουν από μικρότερα châteaux σε grand manor houses. υπάρχουν 283 ξενοδοχεία στην ομάδα.

Όπως μπορείτε να μαντέψετε από το όνομα, τα Relais du Silence ξενοδοχεία επιλέγονται για τις ρυθμίσεις τους.

Ορισμένα είναι παλιά πανεπιστήμια προπόνησης. άλλοι είναι πρώην μύλοι και πολλοί βρίσκονται στα δικά τους πάρκα. Και πάλι, θα έχετε μεγάλη αξία για τα χρήματα στα 180 ξενοδοχεία στη Γαλλία.

Φθηνές, αξιόπιστες επιλογές

Τα Logis Hotels είναι η σπονδυλική στήλη των μικρότερων ξενοδοχείων, τα μέρη που πάντα έχουν κλείσει και εξακολουθούν να κάνουν. Συχνά σε μικρές πόλεις, μερικές φορές πρώην πανδοχεία, είναι σχεδόν παγκοσμίως μεγάλη αξία και πολλοί έχουν καλά εστιατόρια. Τα περισσότερα είναι οικογενειακά διοικούμενα (μερικά από αυτά για γενιές) και έχετε την αίσθηση ότι το τοπικό Logis Hotel είναι η καρδιά της πόλης ή του χωριού.

Τα Gîtes de France προσφέρουν μια ανέξοδη επιλογή και αυτές οι διαμονές μπορούν συχνά να είναι καλύτερες από ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο. Η κατηγορία gîtes περιλαμβάνει πολλά στυλ φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων διαμονών με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων σε βίλα, chambres d'hôtes (κρεβάτι και πρωινό), παιδικών γκρουμ που φιλοξενούν παιδιά για διαμονή στη Γαλλία και πολλά άλλα.

Προκειμένου να θεωρηθούν ως κατοικίες, η διαμονή πρέπει να εγκριθεί επίσημα, να πληροί τα κριτήρια και να επιθεωρηθεί από τον οργανισμό. Ο οργανισμός παρέχει βαθμολογία καλαμποκιού από ένα έως τέσσερα στελέχη. Πολύ συχνά βρίσκονται στις πιο αγροτικές περιοχές της Γαλλίας.

Το Chambres d'hôtes είναι μια ανερχόμενη βιομηχανία στη Γαλλία, όπως και στην πλειονότητα της Ευρώπης. Και ποικίλλουν άγρια, από τα κομψά αρχοντικά στην κοιλάδα του Λίγηρα, μέχρι τους πρώην νερόμυλους στη βαθύτερη αγροτική Γαλλία. Οι ιδιοκτήτες είναι εξίσου ποικίλοι. παίρνετε το περίεργο aristo σε ένα μεγάλο κάστρο και η νέα οικογένεια που αποφάσισε να εγκαταλείψει την αστική ζωή για να φέρει τα παιδιά τους στην απομακρυσμένη ύπαιθρο.

Πολλοί από αυτούς κάνουν το δείπνο επίσης. Μπορείτε να καθίσετε με άλλους επισκέπτες, μερικές φορές με τους ιδιοκτήτες και να πάρετε ένα εξαιρετικό γεύμα 3 πιάτων με κρασί για ένα κλάσμα του κόστους ενός εστιατορίου. Το πρωινό περιλαμβάνεται πάντα στην τιμή.

Το Farm Stays στη Γαλλία ή η παραμονή σε αγρόκτημα είναι ένα πρόγραμμα στο οποίο τα συμμετέχοντα αγροκτήματα και αμπελώνες πληρούν ορισμένα κριτήρια και αποδέχονται διανυκτερεύσεις. Ορισμένα αγροκτήματα παρέχουν δωμάτια σε ένα πανδοχείο ή τύπο κρεβατιού και πρωινού, ενώ άλλα προσφέρουν απλώς στους επισκέπτες ένα οικόπεδο για την τοποθέτηση σκηνής. Συνήθως, μπορεί να υπάρξουν φρέσκα αγροτικά προϊόντα ή ακόμα και γεύματα από τη γενναιοδωρία της φάρμας. Και πάλι η ποικιλία είναι τεράστια, από τους κορυφαίους αμπελώνες μέχρι τα μικρά κτήματα.

Η Airbnb δεν έχει πιάσει τόσο καλά στη Γαλλία όσο και σε άλλες χώρες. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν καλά μέρη, οπότε αξίζει τον έλεγχο αυτής της επιλογής.

Φτηνές Αλυσίδες Ξενοδοχείων

Υπάρχουν μερικές καλές επιλογές στο χαμηλότερο άκρο της αγοράς και αν το μόνο που θέλετε είναι ένα καθαρό, μοντέρνο δωμάτιο με ένα βασικό αλλά αρκετά επαρκές μπάνιο, ελέγξτε αυτές τις επιλογές .